fbpx Skip to content

Nem vagyok túl nagy rajongója az iPhone készülékekhez elérhető különféle tokoknak, mivel úgy vélem, egy egyszerű műanyaggal ne rontsuk el az alaposan kigondolt és minőségi anyagból elkészített designt, ezért ha tehetem, inkább tok nélkül hordom a készülékeimet.

IMG_7133

Ugyanakkor egy-egy új készülék vásárlásakor mindig megpróbálok maximálisan vigyázni az új eszközre, hiszen nincs is annál rosszabb érzés, mikor a néhány napos vagy hetes készülékünk megkarcolódik vagy megsérül. Abban az esetben tehát, ha nem szeretjük a feltűnő tokokat, ugyanakkor mégis fontos számunkra az extra védelem, a tökéletes megoldást a Melkco Air PP 0.4 milliméteres átlátszó tokja fogja jelenteni.

A Melkco 1998 óta gyárt különféle elektronikai eszközökhöz főként bőrből készült tokokat. Idén kijelenthetjük, hogy az elsők között sikerült elkészíteniük az iPhone 6 készülékekre elérhető lehető legvékonyabb, 0.4 milliméteres vastagsággal rendelkező tokokat.

IMG_7143

A tokok anyagukat tekintve műanyagból készültek, amelyeket három különböző színben vásárolhatunk meg: fekete, fehér és átlátszó.

IMG_7169

Ahogyan a képeken is látszik a Melkco Air hibátlanul illeszkedik a készülék gombjaihoz, bár azt meg kell jegyeznünk, hogy a némítást lehetővé tevő kapcsolót viszonylag nehezen, szinte csak körömmel lehet elérni a tok használatakor.

IMG_7140

Az Apple tokokkal ellentétben fontos különbség, hogy Melkco Air kizárólag a készülék kijelzőjének pereméig ér, tehát a kijelzővel az asztalra helyezve a készüléket nem védi a karcoktól, míg az Apple saját tokja bár sokkal vastagabb, nagyobb védelmet is nyújt. Ezen különbség ellensúlyozására a Melkco egy kijelzővédő fóliát is ad a tok mellé, ezáltal teljessé téve a védelmet a készülékünkön.

IMG_7164

Összességében elmondhatjuk tehát, ha nem szeretjük, hogy egyes tokok vastagabbá és kevésbé esztétikusabbá teszik a készülékeinket, ugyanakkor mégis szeretnénk extra védelmet az új iPhone-unkra, akkor az egyik legoptimálisabb választás a Melkco Air 0.4 milliméteres tok.

A Melkco Air PP tokok 3.990 forintért már megvásárolhatóak a SzifonStore-ban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. A gyártó honlapján van 5S-re is, de nem lehet rendelni onnan (vagy nem találtam meg). Szerintetek lesz esetleg a Szifonstore-ba ez is? Nagyon szeretnék egy átlátszót.

  2. Eredeti apple szilikon tokot nem tudjátok hol lehet kapni az apple.hu-n kívül?

  3. Ezek szerintem ritka gáz tokok.
    A nem kevésbé ismert ozaki hasonló termékét vetem 4S-re és 5S-re is.
    Mind a 2 egy-egy hónap használat után kinyúlt, lötyögött.
    Sajnos ezek a nagyon vékony (0,4mm) megoldások szerintem hosszú távon ritka rosszak.
    (csak egy vélemény!)

  4. FlossyCarter videóit ajánlom most mutatott be pár iPhone 6 tokot.

  5. @CSE978: akkor is, ha nem szedegeted le róla? Nagy kár lenne, mert ez nekem tetszik, főleg a fekete, kivéve a szitázás a hátán, de attól talán meg lehet szabadulni…

  6. Nem a fel-le rakástól nyúlik meg, hanem a telefon melegedésétől. Sajnos tapasztalat…

  7. Az átlátszóról nincs kép?

  8. Ozaki szilikon tokot használtam én is iPhone5-ön. Az egy dolog, hogy nyúlik a melegedéstől és lötyög, de az külön meglepett, hogy a hézagoknál a por bemegy, és ahogy használat közben a telefonhoz dörzsölődnek a porszemek, meg franc tudja mik 😀 , meg is karcolják a készüléket. Kíváncsi vagyok, hogy ezeknél a tokoknál megoldott-e a tágulás.

  9. Valaki segítene ? Az iOS8-ban van osztott képernyő ipad-ra?

  10. Lehet nem ide vágó téma, de Ipad minihez tud valaki ajánlani hasonló vékony tokot? Csak hátlap kell,semmi lifegő mágneszár.

  11. @winzist: köszi! Kár… 🙁


Add a Comment