fbpx Skip to content

Az Apple most tette közzé, hogy az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus eladásai minden eddigi rekordot megdöntöttek. Ez várható volt, hiszen rekord méretű sorok alakultak ki és sokan voltak olyanok, akik már a pénteki boltnyitás előtti éjszaka beálltak a sorba, mégis hoppon maradtak, mert már nem jutott nekik telefon.

IMG_6380

kiadott közlemény szerint az Apple az első hétvégén több mint 10 millió iPhone 6-ot és iPhone 6 Plust adott el. Ez minden korábbi rekordot megdöntött.

Erről Tim Cook vezérigazgató a következőket mondta:

“Sales for iPhone 6 and iPhone 6 Plus exceeded our expectations for the launch weekend, and we couldn’t be happier. We would like to thank all of our customers for making this our best launch ever, shattering all previous sell-through records by a large margin. While our team managed the manufacturing ramp better than ever before, we could have sold many more iPhones with greater supply and we are working hard to fill orders as quickly as possible.”

„Az induló hétvégén az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus eladásai meghaladták várakozásainkat, nem is lehetnénk boldogabbak. Meg szeretnénk köszönni ügyfeleinknek, hogy ez lett a valaha volt legjobb termékindítás, amely minden korábbi rekordot igen komolyan megdöntött. A csapatunk a lehető legjobban megszervezte a gyártást, így sokkal több iPhone-t tudtunk értékesíteni és keményen dolgozunk, hogy az új igényeket a lehető leggyorsabban kielégítsük.”

Az új iPhone-okat szeptember 19-től lehet megvásárolni az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Hong-Kongban, Japánban, Puerto Ricóban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban. Az országok száma e hét péntektől több mint hússzal bővül, ám sajnos Magyarország nem lesz köztük, de az év végéig összesen 115 ország kapcsolódik be az értékesítésbe.

Nálunk várhatóan már a Telenor is forgalmazni fogja az új készülékeket, így mindhárom szolgáltatónál is hivatalosan kaphatóak lesznek az almás telefonok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. (magyar) Telekomnról hír? (dátum/árak)….

    kösz

  2. @Józsi: mint láthatod, egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán mikor lesz kapható itthon, nemhogy a szolgáltatóknál. nyilván ha közlik az időpontot, akkor arról értesülni fogsz, de jelenleg sajnos semmit nem lehet tudni.

  3. A Kerecsenpusztai kiemelt telenor uzleteben Szerda 11:35 -kor kezdik az uj Iphon 6 plusz ertekesiteset…

    Sajnos csak Iphone 6 plusz erkezik de a szovivo elmondta hogy a kollegak meretre vagjak a keszulekeket!

  4. Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri Iphone 6-t hozatni Amerikából? Ennek az a hátránya, hogy így nem lesz biztosításom, de ezen kívül még valami? Magyarországon tudok majd rá kötni biztosítást, esetleg olyat ami szoftveres javításra is vonatkozik? Köszi a válaszotok!

  5. @Jadeye: ok, vágom, de akkoris.. 😀

  6. Amerikai telóra a garanciát csak Amerikában érvényesítheted. Egyébként biztosítást minden gond nélkül köthetsz rá. A szolgáltatói csomagokat nem ajánlom, inkább menj be egy biztosítóhoz. Nekem évi 12k-ért van biztosítva lopás, törés, stb esetére.. Kicsit jobban megéri.
    A szoftveres biztosítást nem tudom hogy érted.

  7. Fontos még, hogy függetlenül vegyed, mert jelenleg a jóisten sem tudja függetleníteni a készüléket, nem hogy bárki más. Ezen kívül a szoftveres javítás egyetlen kattintás (restore), bármi is legyen vele, megoldja. (Ha csak nem brickeled le valami beteg jb hackeléssel)

  8. Puerto Rico?? Az meg miota ekkora fellegvar? 🙂 Ha emlekezetem nem csal most eloszor van benne az elso korben, oder?

  9. Hihetetlen…

  10. Puerto rico az egyesult allamokhoz tartozik

  11. Szoval ha a Telenor Apple partner ceg lesz, az iPhone 6-nal korabbi szeriakon elerheto lesz az internetmegosztas es a 4G/LTE? O_o

  12. @daniel.oravecz: az LTE már most is elérhető, az internetmegosztás meg már évek óta.

  13. @Jadeye: akkor az en 4S telomon miert nem engedi az internetmegosztast Telenorosknet?

  14. @daniel.oravecz: ugye nem használsz gevey-t vagy r-sim-et vagy bármi ilyesmit? be van állítva a tetheringhez is az APN? mi a hibaüzenet? nekem gond nélkül megy, amióta csak van tethering.

  15. @Jadeye: gyarilag fuggetlen keszulek, APN-nel telenor online van beallitva es hibauzenetkent azt dobja fel, hogy keressem a Carrier-t

  16. @daniel.oravecz: hálózati beállítások törlése volt már? nekem is gyári független a készülék, és sosem volt ezzel problémám. de ugye nem csak az internet APN-t, hanem a tethering APN-t is megadtad? mert kettő van, a második az MMS alatt.

  17. @Jadeye: a halozati beallitasok visszaallitasaval helyrejott a problema. Koszi a segitseget! 😀 Eddig azthittem, hogy csak Apple partneres szolgaltatoknal lehetseges ez. Most mar gond nelkul meg tudom iPadre osztani 🙂


Add a Comment