fbpx Skip to content

Mikor pár hónappal ezelőtt először hallottam a Goat Simulatorról a PC-s megjelenése kapcsán, nem akartam elhinni, hogy ez egy valódi játék, annyira beteg volt. A Goat Simulator lényegében tekinthető akár GTA játéknak is, csak épp kecskével kell garázdálkodnunk a városban és itt nincsenek küldetések, csak achievementek.

goatsimulator4

Igazából túl sokat nem lehet és nem is érdemes írni a játékról, mert ezt csak élőben lehet megtapasztalni, úgy jön csak vissza a varázsa. A Goat Simulatorban egy kecskét kell irányítanunk, de achievementek elérésével a kecske megjelenése változtatható, jetpackes kecskét, pingvint, struccot és zsiráfot is csinálhatunk belőle. Ki érti ezt? Lényeg, hogy szabadon csinálhatunk bármit ebben a kisvárosban, ijesztgethetjük a lakosokat, trambulinon ugrálhatunk, leugorhatunk egy daruról, felöklelhetünk benzines tartályokat, amik szép nagyot robbannak és minden egyéb beteg dolgot tehetünk, ami csak eszünkbe jut.

goatsimulator1

A kecskénkkel nem csak  rohangálni és öklelni, meg persze ugrálni tudunk, hanem meg tud nyalni bármit és az így a hosszú, ragadós nyelvéhez tapad, ezzel pedig akár hullákat és autókat is cipelhetünk magunkkal. Az nem nagy kunszt, hogy egy kecske tud lépcsőzni, de ebben a játékban a létramászás se okoz neki nehézséget, a nyakának segítségével elég groteszk módon, de feljut bárhova. Pár okosságot és trükköt itt találtok.

goatsimulator2

A Goat Simulatornak nincsen célja, csak annyi, hogy érezzük jól magunkat és erre tökéletes játék. Szerintem ha letöltöd, nem fogsz csalódni benne, nagyon jól ki tudja az embert kapcsolni pár percre és mivel nincsenek benne célok így nincs min felhúznunk magunkat. De nézd meg ezeknek a fiataloknak is mennyire tetszett:

[appstore id=”868692227″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Valóban jópofa és vicces időtöltés! A zenéje meg egyenesen … olyan, nagyon nagyon kecskés hangulatú! 🙂


Add a Comment