fbpx Skip to content

Van, ahova már megérkezett az iPhone 6. Nyilván nem hivatalosan, de ezen a héten már sok helyre úgymond eljut a készülék még a megjelenés előtt, például kihozza a futárszolgálat véletlenül, vagy adott esetben ismerős által Apple Store-ból jutnak hozzá.

Screen Shot 2014-09-17 at 10.03.34

Több videó is felkerült az internetre, az első ezek közül egy unboxing, kicsomagolós videó, melyben megismerhetjük az új iPhone 6 dobozát és a benne rejlő dolgokat. Szerintem senkit sem fog meglepni az, hogy kapunk mellé kábelt, fali töltőt és fülhallgatót – ezt még a termékoldal alján is feltünteti az Apple. 🙂 Ezután pedig 2 videó a Verge-től, amit mindenkinek ajánlok, mivel az ő tesztjeik mindig igényesek, ahogyan most is. Végül pedig megnézhetjük az iPhone 6-ot és iPhone 6 Plus-t akár 4K felbontásban is, amiért külön plusz pont jár a készítőknek. Nézzétek meg őket:

 

[poll id=”160″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

39 Comments

  1. Az iOS 8 nem ma jon ??

  2. De

  3. a legfontosabb kérdésem az első videóban látható telefon tartó nagyon tetszik vki esetleg tudna segíteni h hol tudnék venni egy olyat ???

  4. ha megkerdezem a telkomnal, hogy mikor erkezik meg akkor ok megtudjak mondani????

  5. #offtopic. Ma kb hany ora korul varhato az iOS 8 ? 🙂

  6. En is kivancsi vagyok. Mar varom nagyon.

  7. Mekkora mikor élsétál a new-york-i Apple bolt előtt használva közben a telefont háttérben pedig a rengeteg ember aki várakozik a sorban

  8. Szerintem este 7 körül magyar idő szerint

  9. 4K videó. Tehát mégsem olyan rosszak azok az Androidos telefonok, amiken már ilyen videókat lehet csinálni. 🙂

  10. Pont olyan mintha anyam a tepsit a fulehez rakna! Szornyu!

  11. @magyar15, @DiamondKigma, @Dawee21: az iOS 8 pontosan akkor érkezik, amikor az Apple úgy dönt. sosem érkezik hamarabb vagy később, pont akkor jön, amikor akar. az iOS 7 előző évben este 7 körül jött (mint amúgy egyébként a beta verziók is általában).

  12. @Dawee21: Hivatalos adatok szerint 18:17-kor

  13. Koszonom a kielegito valaszokat!

  14. @DiamondKigma: Én is pont ezen röhögök. xD (kö@@ög!)

  15. Több helyet hasznal az ios8 mint a ios7?

  16. Jaaaaj de jó, úgy örülök hogy kibontották a 6 ost…. Nagyon izgulok mi következik, jaaaj de izgi …

  17. Valaki már a füléhez is tette…. Húú. Még csak ez a fránya 8. Miért csak este jön… Ettől is frászban vagyok juuuj

  18. Nekem még mindig nem tetszik a telefon hátulja.
    Biztos hogy élőben más kicsit,de szerintem nagyon elcseszték.

  19. ilija!
    Nem is értelek! Vannak is fiatalok is akiknek minden apróság fontos, de főleg türelmetlenek!
    Ha nem csak itt, akik képesek sátort is verni a megjelenés elott, csak hogy elsők között lehessenek, azok meg inkább ilyenek! Fogadd el őket, vagy legalább ne figurazd ki, nem hiszem hogy ezt érdemlik! Biztosan vannak neked is tulajdonságait amikre hasonló reakciókal felelnenek unintelligens emberek! 🙂

  20. En meg nemhinnem hogy frissitenek iOS 8-ra…a javitasok ellenere meg biztos bug-os nagyon..:/

  21. @boki1981: teljesen mindegy, mert úgysem tudsz mit tenni vele. nem foglal annyival többet, hogy az számítson, maximum a 8GB-os készülékek esetén számíthat a plusz párszor 10MB, de ott sem az iOS maga lesz az, ami miatt elfogy a hely.

  22. Pont az USB csatlakozót nem mutatják a videóban. Pedig az újdonság…

  23. @gunar: bocsánat ha valakit megsértettem volna, távol álljon tőlem, csak nekem már sok..persze neked is igazad lehet..

  24. @gunar: bár nem értem, miből gondolod hogy unintelligens vagyok, lehet hogy érdemes lenne talán magadból, meg a helyesírásodból kiindulni…vagy keress egy helyesírási appot, lehet hogy màr a 6 ban az is lesz….

  25. Azt nem értem, hogy miért nem beats fülessel érkezik vagy hangszóróval? Így nem sok értelme megvenni a beats-et.

  26. A videókat végignézve feltűnő s egyben aggasztó, hogy az összes teszter két kézzel nyomigálja még a kisebb iPhone-t is… Vége az egykezes használatnak?! Vagy csak nem gyakoroltak még eleget… 🙂

  27. Nekem tepsi ez már…

  28. En meg mindig nem tudom letölteni az iOS 8-at:/

  29. 7 után ember, de ezt nem tudom hányan írtak le.

  30. @MACracker: Szerintem senki sem tudja 🙂 7 elott nem is lesz elerheto

  31. Elerheto 🙂

  32. ilija!
    Akinek nem inge ne vegye magára amit írtam!
    De ha mar a helyesírásrol van szo igen abban én vagyok a ludas, hogy nem olvasom át mindig amiket iphonerol írok és ha azt használsz tudhatod miket tud művelni!
    Amiben meg igazam lehet, abban elhiheted többnyire az is van, közel 50 évesen 30 tömény éjszakai élet után, volt alkalmam mindenféle korú és stb embert megismerni nem csal futólag, hat én ezért nem akarok ki mar semmin szinte! Mindenki olyan amilyen mivel nem futószalagon készülnek, de ettől is színesebb a világ! 🙂

  33. Na megint maradt pár elírás de itt utólag nincsen szerkesztésére mód!

  34. Orulok, hogy a pasi manikuroshoz ment elotte es noiesre gyartotta a kezet, keptelen voltam a telefonra figyelni, mert az okadas kerulgetett amikor a lakkozott, iveltre vagott, hatalmas kormeit kellett latnom.

  35. Úristen ! Láthatom, hogy valaki kicsomagol egy telefont ! Micsoda hír… Szánalom. Azt elfelejtette mindenki megemlíteni hogy időközben kijött a 10.9.5 OSX update, de nálunk csak iphone-ból áll az Apple.

  36. @The Count: mi egy elsősorban iPhone-os oldal vagyunk, tehát az, hogy időnként vannak Mac-es cikkek is, az csak plusz. a 10.9.5 meg nem olyan történelmi pillanat, amiről tragédia lenne, hogy nincs cikk.

  37. Ti tudjátok! A konkurens oldalak foglalkoznak a többi Apple cuccal is

  38. @The Count: most a 10.9.5 prioritása kb nulla, az embereket az iPhone 6 készülékek és az iOS 8 érdekli.


Add a Comment