fbpx Skip to content

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy az alábbi kép már egészen biztosan a kedden bemutatásra kerülő új iPhone készüléket mutatja, nézzük meg alaposabban is, hogy mit látunk.

working_iphone_6_5s_home-800x600

Ahogy egyre közeledünk a keddi bemutatóig, úgy egyre inkább nő az esélye, hogy valódi készülékről készült fotókat láthatunk, azonban még mindig van egy-két részlet, amely megkérdőjelezhető a fenti képen látható készülékkel kapcsolatosan.

A kínai cnbeta híroldalon jelent meg néhány órája néhány fotó, amely állítólagosan már az új “iPhone 6” készüléket mutatja be nekünk, azonban vagy egy-két apróság, ami igencsak feltűnő és ellentmondásos.

kép

Először is nézzük meg a Passbook alkalmazás ikonját közelebbről és hasonlítsuk összes a bal oldalt található iPhone 5s kijelzőjén látható ikonnal. Láthatjuk, hogy se a színes csíkok száma, sem pedig a színek sorrendje nem egyezik meg a az iOS 7 és iOS 8 jelenleg elérhető fejlesztői változatában található Passbook ikonjával.

working_iphone_6_5s_back-800x600

working_iphone_6_5s_side

working_iphone_6_app_store_about-800x530

A képek feltöltője egy rövid videót is megosztott a készülékről, amelyen a Touch ID működését mutatja meg, természetesen rendkívül rossz minőségben. Ugyanakkor elég gyanús, hogy a szigorúan titkos, ráadásul aktivált, működő készülékről képeket és videót kiszivárogtató ember nyugodtan vállalja az arcát egy nyilvános videóban a következményektől mit sem tartva.

2014-09-06-13_18_51

Időközben még egy videóval bővültünk, és ebben már vágatlanul láthatjuk többször a készüléket:

Szerintetek már a végleges iPhone 6 készüléket látjuk a képeken és a videóban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. meg azért szerintem az is furcsa hogy a gm build száma 12A365 amikor a beta 5é 12A4345d visszafejlődött vmi?:D

  2. A Passbook ikonja lehet, hogy azert mas, mert jon az iPhone 6-al a mobil fizetes. Egyebkent ha ez a video hamis, akkor eleg jo hamisitvany.

  3. Lofasz es estifeny. Egy nagy fake.
    Nezzetek meg az ora perc-mutatojat, mennyi hosszu!

  4. Ez full fake!
    Nincs is értelme elolvasni az egészet

  5. Értesítési központ? Vezérlőközpont? Harmadik rövid videón a fókusz négyzet jobb oldalán mi az a fényerő ikon? iOS 8 már ilyen? Netes appok közül egyik sem frissült: se kártya se wifi??? Plusz hogy a hátlap egy részét sosem mutatja gondolom az IMEI miatt, de az arcát simán adja hozzá!:) MERT???

  6. De röhögnék azon, h az Apple lefizetet volna valakiket, hogy ezeket a fake videókat megcsinálják, és 1 hamis telefont is adott volna hozzá! Így az igazirol elterelődne a figyelem és tényleg meglepetés lenne

  7. Nem hatnak meg az ilyen videok…en mar kibirom azt a keves idot, hogy lathassam, valojaban hogy is fog kinezni!

  8. Az utolsó videó alapján nekem nem tűnik kamunak, de majd kedden kiderül.

  9. Fölösleges azokon az apróságokon rugózni, hogy mitől lehet fake. Ilyen lesz. Évek óta kikerülnek az infók, alkatrészek, mert megéri az újságíróknak, hogy kihozassák a kínaiakkal a gyárból. Pár nappal a keynote előtt pedig tuti az összes ilyen. Végre le lesz kerekítve, nagyobb lesz, ki fog türemkedni a kamera, ott lesznek a csíkok is.

  10. Ez szerintem is tuti kamu! A végén, amikor az appokat próbálgatja vajon miért nem mer rányomni egyszer sem az AppStore-ra…? És van még egy-két dolog persze…

  11. Vásárolnia is kellett volna talán az App store-ban? Hogy jó kis nyomot hagyjon?

  12. :0) :0)

  13. Ja tényleg, igazad van… Mert ugye csak akkor lehet megnyitni az AppStore-t ha vásárolsz is valamit, egyébként nem… :0)

  14. @leslee1340: mert szerinted az internetre kapcsolódó iPhone nem szól haza az Apple-nek? 🙂 eleve úgy ellenőrzi, hogy van-e internet, hogy megpróbál megnyitni egy, az Apple-höz tartozó oldalt (lehet, hogy az apple.com-ot, de úgy emlékszem, valami pontos URL-t).

    @hxd2odr: ott van az App Store a képeken például.

  15. Jaaaajj de izgulok mááár… Vajon milyen lesz az Iphone 6…. Jaaaaaj

  16. Jaaaaaj már van hihetőnek tűnő Iphone 6….. Juuuuj de izgi…

  17. Ez konkrétan 100% hogy igazi, de hogy hogy a faszba tudta beaktiválni anélkül hogy távolról brickeljék, az örök rejtély ….


Add a Comment