fbpx Skip to content

Már az Apple is elindította a saját visszaszámlálóját a keddi iPhone eseményig, mivel már mindenki tűkön ülve várja, hogy milyen is lesz az új készülék valójában, valamint érkezik-e új eszköz vagy kiegészítő.

Screenshot+2014-09-03+12.40.03

A cikk végén található videó remekül összefoglalja, hogy hogyan is fejlődött az iPhone termékvonal az Apple életében és enyhén utal arra is, hogy merre haladnak a fejlesztések és mi várható a következő eseményen az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

El tudjuk képzeni, hogy milyen volt, amikor a legelső iPhone készülék még csak egy 2 megapixeles kamerával rendelkezett és hogy örültek a felhasználók, mikor az iPhone 3GS bemutatóján az új készülék megkapta a 3 megapixeles kamerát 480p videórögzítéssel együtt? Maga volt a mennyország.

iPhone_timeline

Több, mint hét év telt el azóta, hogy 2007. június 29-én először vált megvásárolhatóvá az első iPhone készülék. Amíg az új iPhone készülék bejelentését várjuk, érdemes visszatekintenünk az alábbi videó segítéségével a múltba, hogy honnan is indult az iPhone történelme és próbáljuk meglátni a logikát, ami mentén a készülékek fejlődtek évről évre.

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. A 3gs kapta a 3mp-eles kamerát és a videorögzítést, nem a 3g

  2. @Sogi: köszi, lemaradt az S a végéről, javítva!

  3. Megnézném iphone-on a képet, kár hogy nem látom, olyan kicsi és nem nagyítható:(


Add a Comment