fbpx Skip to content

Tegnap képeket, ma videót kaptok a már “végleges(?)” iPhone 6-ról. Az alábbi videóban a Feld & Volk csapat nem volt rest és a már meglévő alkatrészből összerakott egy iPhone 6-ot, ami bevallom, most már kezd tetszeni. Noha elvileg a meglévő alkatrészekből összerakták a készüléket, az természetesen nem indult el. Sőt, több furcsaságot is láthatunk vele kapcsolatban.

Screen Shot 2014-08-30 at 11.37.19

Ettől függetlenül a videó nagyon látványos, már szinte érezni, hogy a készülék igazi és a kezünkben van, nézzétek meg előbb azt:

Ami miatt gyanakodhatunk, hogy valami nem teljesen oké, azok a következők. Először is bedob egy olyan fogaskereket a connect to iTunes előtt, amit az iPhone sosem szokott. Ez mondjuk elképzelhető lehet amiatt, hogy a készüléken semmiféle szoftver nincs, csak valami gyári alap firmware, de maga az iOS esetleg még nem.

Ezen felül a képernyő alja sokkal magasabban van, mint amennyire a nagyobb kijelző miatt lennie kellene: nézzük meg a Lightning-kábel alját, hogy az hol kezdődik, az ugyanis elég távol van a home gombtól. Azt is észre vehetjük, hogy a némító gomb is fordítva van: némított állapotát nem jelzi a megszokott narancssárga csík.

Az iTunes hibaüzenetet meg eleve csak úgy mutatják, hogy előtte nem látni a képernyőt, tehát az az üzenet már a készülék gépre dugása előtt is simán ott lehetett, az internetkapcsolat nélküli próbálkozás meg nyilván nem fog csinálni semmit (de legalább nem is “telefonál haza” az állítólagos készülék).

Illetve miért nem a bekapcsoló gombbal kapcsolja be?

[poll id=”159″]

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Kár, h ezek a megosztott képek és videók, elveszik a meglepetést varázsát.. 100%, hogy így fog kinézni… Itt már csak a belső fog meglepetést okozni… 🙂

  2. én nem tudom elhinni azt, hogy így fog kinézni, mert egyszerűen undorító a kamera. a többi része a telefonnak oké de szánalmas hogy így kilóg.

  3. Lehet hogy nem is az uj iphone, hanem touch lesz belole… az nez ki most. Kiallo kamera meg stb…

  4. Egy dolgot magyarazzatok meg nekem… minek a jobb oldalara az a gomb? Mi ez valami android?

  5. @glizik: elvileg mivel a készülék mérete nagyobb annál, hogy egy kézzel, kényelmesen használható legyen, ezért kerül a bekapcsoló gomb általában oldalra, hogy még egy kézzel is elérhető helyen legyen.

  6. Biztos h ilyen lesz, az elozo evek kiszivarogtatasai ugyan igy zajlottak le. Sztem qrva jol nez ki

  7. Nagyon szomorú leszek, ha tényleg így fog kinézni. Jelenleg nem vagyok elájulva tőle és az a kamera kitüremkedés nagyon degenerált :(.

  8. Én csak reménykedni tudok, hogy nem ilyen lesz. Mi ez? valami zebra? Ugyan már. Az apple elért az izlésficam csúcsára ezzel a készülékkel, ha tényleg ilyen lesz. Ez a kamera meg, pfff. Ha ez továbbra is ilyen kidomborodó akármicsoda lesz, az borzalom. Inkább maradni kellens olyannak mint az 5s dizájnja és vastagsága és az akku bírna ki intezív használat mellet egy teljes napot. Egyébként szeretem az apple termékeit, jelenleg is 5s-t használok, de ha a 6 így fog kinézni az nagy csalódás lesz és biztosan nem váltok. De majd élőben is látni szeretném.

  9. Mar nem azert de tisztara buzis!
    Kiemelkedo kamera, csikok stb…
    Tim Cook buzi vagy mi?
    (Mar bocsanat)

  10. Az elfelejtettem odairni hogy ez samsung lessz vagy iPhone?!

  11. @scania460: Tim Cook meleg – mint az közismert (nem mintha ez amúgy befolyásolná, hogy mennyire végzi jól a munkáját, vagy sem). “In 2013, Out Magazine named Cook the most powerful LGBT person in the world.” http://business.time.com/2013/12/15/apple-ceo-tim-cook-gives-remarkable-speech-on-gay-rights-racism/

    a készülék designját Jony Ive-hoz lehet kötni, aki a világ egyik legelismertebb designere, a brit királynő lovaggá is ütötte, és feleségével és gyerekeikkel San Franciscóban él. http://szifon.com/2014/08/13/nezz-korul-jony-ive-17-millio-dollart-ero-san-francisco-i-hazaban-kepek/

  12. Nem ájultam el, ennél már az lg g3 vagy a tajvani htc one is szebb szerintem. Kár.

  13. Aki szerint ez jól néz ki, az már menthetetlen Applebuzi és csak az alma logot látja. Ez egy ronda fos.

  14. Nem tetszik ez samsungos ettől a htc one is szebb.

  15. A 0,77mm-rel kiemelkedo kamerat eszre sem fogjatok venni, maximum ha rateszitek az ujjatokat fotozasnal… A csikokra szukseg van az antenna miatt, eleg nagy feluletet adnak neki, igy nem lesz “antenna-gate”.
    Samsungos dizajn… Uristen, a 8 eves iPodom is ugyanezeket a stilusjegyeket viseli magan, de a Macek vagy az iPadek is… Majd ha a Samu mutat egy ilyen szepen megmunkalt femhazas eszkozt, amit sorozatgyartasban dobnak ki, akkor…

  16. Erről a méretről és formáról az ATab,AKAI,és hasonló 5"-os gagyik jutnak eszembe,amiket 30-40k-ért lehet kapni.

  17. Ez nagyon nem gyere be, kínai tucattelefon lesz így.


Add a Comment