fbpx Skip to content

A mai napon az internetről letöltött képeink rendszerezésére szeretnék nektek egy kitűnő megoldást mutatni az Ember alkalmazás formájában, melyet a Realmac csapata alkotott.

Ember Macbook and iPad

A Realmac név egyeseknek már ismerősen hangozhat, hiszen ugyanez a csapat készítette a már általunk is bemutatott, nagyszerű feladatkezelő alkalmazást, a Clear-t.

Az Ember óriási előnye, hogy hibátlanul működik mind a Mac, mind pedig az iOS készülékeinken, így gond nélkül alakíthatjuk a saját képgyűjteményünket bármelyik eszközünkről. Emellett számos extra funkciót is tartalmaz, de ezeket inkább megmutatom nektek egy videó formájában:

Az Ember alkalmazás 49.99 dollárért / 44.99 euróért vásárolható meg a Mac App Store-ban:

[appstore id=”402456742″]

Az iOS verzió pedig 4.99 dollárba / 4.49 euróba kerül:

[appstore id=”478308340″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. És lehet még kapni?:D

  2. Nem rossz ez a videós cucc, de nagyon gáz. Spontán nem lehet előadni egy ilyet? Tuti, hogy előre meg van írva a szöveg és az van felolvasva, ha jól veszem ki. Ez így baromira gáz tényleg. Csak úgy spontán megírt szöveg nélkül kellene előadni.

    Emberek… Ami nem megy azt ne erőltessétek szerintem :(.

  3. @f.istvan: spontán előadni egy ilyet nagyon nehéz, de ha megpróbálsz egy ilyen videót megcsinálni, erre te is rá fogsz jönni.

  4. 1. Hogyan lehet mindig mas munkajat ocsarolni?! …. 2. Szifon.com, csak igy tovabb! (Egy rendszeres olvaso)

  5. Szerintem meg az elég gáz, hogy idáig sem a gyári app sem az iPhoto nem tudja a fotók rendezését…

  6. @g.lipi: alapból tudod helyszín alapján válogatni őket, ha a GPS engedélyezve van a kamera számára, és a készüléken is szétválogatja a Collections (Gyűjtemények) nézet a Photos (Fotók) fülön. virtuális mappákat is létre tudsz hozni a készüléken, így azzal is rendezheted a képeket. ezek nem tudom, mennyiben segítenek, de nézd meg őket, hátha.

    az iPhoto sajnos más kérdés, én azzal kapcsolatban azt nem értem, hogy ha az iTunes tud Wi-Fi kapcsolaton keresztül szinkronizálni a készülékkel, az iPhoto miért nem tudja ugyanilyen módon letölteni a képeket a készülékről?

  7. Kedves Szifon, az alkalmazás elég szuper, de az ára miatt viszonylag kevesen fogják megvenni a Storeban szerintem. 45 Euro az elég súlyos. Az hogy meg ilyen teszt videókat csináltok 1-1 alkalmazásról, az nekem nagyon tetszik. Bizonyos esetekben sokkal jobb az ilyen mint az írásos teszt. Személy szerint várnék tőletek egy ilyen tesztet a gyári iPhoto alkalmazásról ki-hogyan használja. Közel 10 év digitális fényképeit szeretném benne rendszerezni, és eléggé átláthatatlan valamit kapok.

    @f.istvan az ilyen megjegyzéseket inkább tartsd meg magadnak. Az alkalmazás jól be lett mutatva. Sokkal jobb így mintha össze vissza ugrálna Dani az alkalmazásban, az előadás közben. Ez egy jól összeszedett – felépített bemutató. Ha spontán videókat akarsz nézz amatőr játék tesztelő videókat a youtubon.


Add a Comment