fbpx Skip to content

Nem különbözök azoktól, akik eddig azt mondták, hogy az iPhone 6 bizony nem lesz az Apple legszebb készüléke. Bár én mindig hajlok arra, hogy bizony kézbe vétel után, vagy az Apple bemutató után érdemes véleményt formálni, addig bármi változhat, ahogy ez most is beigazolódott.

iPohne-6-backplate-NowhereElse-002 iPohne-6-backplate-NowhereElse-003

(forrás)

A francia nowhereelse.fr ismét új képeket közöld a leendő készülékről, amin jól látszik, hogy már az antenna is megfelelő színnel van festve és nem fehéren üt el a készülékháztól. Így azért picit szebb a készülék, de úgy látszik, továbbra is még csiszol rajta az Apple és nem szabad készpénznek venni egyik pletykát sem.

103033cs7qedb000sck6er

iPohne-6-Wei-Fang-002

192407d55l23kk5dd3xodk

Lehet, nem csak nekem tűnt fel, de ez nem egészen asztroszürke, inkább hasonlít egy kékesebb árnyalathoz (szifon kék? 🙂 ), de az is lehet, hogy csak furcsa fényben lett fotózva és ezért lettek ilyen színűek az alkatrészek. Ti mit gondoltok róla?

Csatlakozzatok a facebook-eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Benne vannak az eddigi iPhone-okból megszokott stílusjegyek (lekerekített sarkú téglalap), visszaköszönnek az iOS 7-ben bevezetett új grafikai elemek (kör alakú kivágások az alján, mint a térerőjelzőben), anyaghasználatát tekintve legfőképpen fém és üveg, némi műanyaggal kombinálva. Szép csillogó alma logó a hátulján. Láthatólag ez is nyikorgásmentes lesz, mivel nem lesz rajta akkufedél. Akkor most mi a problémátok? 🙂 Hogy nagyobb lesz, mint az 5s? Hát aztán? Már ciki volt egyeseknek, hogy minden más új okostelefonnak nagyobb a kijelzője, mint az iPhone-oknak. Sokan ezért pártoltak át konkurrens rendszerekhez. Most majd az Apple is felzárkózik a méretháborúba, így akinek ez volt a fő ellenérve, attól elveszik a töltényeket. Az 5s meg megmarad “pici óccó” telefonnak (az eladásoktól függően akár még az iPhone 6s bejelentése után is).

  2. Gusztustalan még mindíg

  3. @The Count: akkor majd nem kell venni!!

  4. Csak tudnám, hogy azok a fehér csíkok minek kellenek rá….

  5. Minek minek…Egyrészt nem lehet az egész hátulja fém, mert az antenna nem ‘lát’ ki raja, nem lenne térerő, másrészt faszán ocsmány tőle a telefon. A HTC valahogy szebben megoldotta. Még az is jobb lenne, ha maradna a jelenlegi hátlap dizájn.

  6. az a gond, hogy az i4től, kezdve nagyon minőségi és esztétikus telefont csináltak. és azt nem igen lehet már űberelni.

  7. Szerintem egészen fasza lesz,ha igy fog kinézni elvégre már kell ez a változás és ami még ezt tökéletesiteni fogja az az iOS 8!
    Remélhetőleg 2 fajta nagyságban jön ugyanis az 5.5 colos készülék véleményem szerint az már túl nagy!

  8. Eleve lehetne a hatlap egy antenna, aztan nem kell tokolni a csikokkal. 2Gnel tok jol megoldottak az egyben fem hatlapot… aljan volt egy kis fekete muanyag resz es csokolom.

  9. Undorito az oldalso power gomb!
    Ami Samsung eddig a kezembe kerult (pl. a kezembe nyomta a kollega, h beszeljek mar az ugyfellel), akarva-akaratlanul is benyomtam rajta atvetelkor. Lehet, h en vagyok a suta, de az is biztos, h a fenti power gomb eseten ilyen soha nem fordulhat elo.
    Meg remenykedem, h ez nem a vegleges dizajnt tukrozi…

  10. Még mindig ocsmány ez a dizájn! Teljesen gagyi! Minek kell bele az a ronda műanyag csík? Lassan samsung lesz az apple-ből! Mostmár igazán kitalálhatnának valamit. Egyre jobban erősödik bennem, hogy marad az 5s.

  11. Bárki bármit mond ez a telefon dizájn szempontból csalódás… Nincs benne semmi és nem adja a technikailag "ultra" érzést! Ennél fényévekkel jobb szebb koncepció képeket láttunk. Az Apple mindig megelőzte a piacot az innovatív, különleges finom kivitelezésekkel. Ez nem az. Sajnálom ha ez lesz. Pedig én elvetemült alma fun vagyok!

  12. Na igy mar ezerszer kulturaltabbak azok a csikok, mint a koncepcio kepeken. A formavilag tokeletes, a meret a gaz. Mar a 4″ is hatareset egy mobilnal…

  13. Ez a kamera kilógós dolog nagyon silány! Ha igy fog tényleg kinézni akkor, biztosan nem váltok 5s ről. Már elkeseredésemben komolyan a samsungot fontolgatom, pedig nagyon szeretem az apple-t és jobban örülnék ha ez az idióta Jony Ive mostmár felhagyna ezzel a guaztustalan nagyon minimalista formavilággal.
    A bemutatón úgyis kiderül az igazság. Addig is csak reménykedni tudok, hogy egy ennyire “gagyi” terméket nem hoz le az Apple.

  14. Bízzunk abban, hogy ezt a terméket nem hozza le az Apple. A bemutatón úgyis fény derül mindenre. De ha ez a kilógó kamera meg a csíkok így maradnak, akkor ez nagyon gáz. Elkeseredésemben már a samsungot fontolgatom, de a remény hal meg utoljára. Kívancsian várom a 9.-ét, hogy mivel áll elő az Apple. Jony Ive-ot meg el kellene zavarni a fenébe ezzel a minimalista sz…r dizájnával együtt.

  15. @rgbx: azért nehogy földhözverd magad hogy 200+ ezerért kapsz egy nyikorgásmentes telefont. ezt ma már a kis gyártók is tudják. nem vagyok iphone ellenes 4esem van de ebben semmi ötlet nincs az antenna csìk a hátulján meg undorító. a négynél legalább az oldala volt az antenna…
    az alu hátlap biztos olcsóbb volt az applenek a telefon meg szokás szerint kurva drága lesz

  16. @meszi83: minden egyéb mellett ugye azért az megvan, hogy bedob egy olyan fogaskereket a connect to iTunes előtt, amit az iPhone sosem szokott, illetve hogy a képernyő alja sokkal magasabban van, mint amennyire a nagyobb kijelző miatt lennie kellene? nézd meg a Lightning-kábel alját, hol kezdődik: elég távol a home gombtól. ezen túl még a némító gomb is fordítva van. az iTunes hibaüzenetet már úgy mutatják, hogy előtte nem látni a képernyőt, tehát az az üzenet már a készülék gépre dugása előtt is simán ott lehetett, az internetkapcsolat nélküli próbálkozás meg nyilván nem fog csinálni semmit (de legalább nem “telefonál haza” az állítólagos készülék” sem). illetve miért nem a bekapcsoló gombbal kapcsolja be?

  17. @lackosbg: “Jony Ive-ot meg el kellene zavarni a fenébe ezzel a minimalista sz…r dizájnával együtt.”

    😀

  18. Akkor te miert raktad ki allitolagos Iphone 6 nak a videot ha tudod hogy nem az?:)

  19. @meszi83: ha ez nekünk, a Szifon szerkesztőinek szól (hiszen nem címeztél meg senkit): nem úgy tettük ki, hogy az valós videó lenne (ott a cikk címének a végén a kérdőjel!), hanem felhívtuk rá a figyelmet, hogy mik az aggályok ezzel kapcsolatban. a dolog másik része meg, hogy ha kitesszük, az a baj, ha nem, akkor meg az?

  20. @rossifumi: Nem tudom hol írtam, hogy rohanok a boltba ilyet venni, ha megjelenik (nem fogok, 4-5 generációnként frissítek, és most van egy 5-ösöm). Tetszik, mert ez is ad valamit, ami új, de úgy, hogy közben sokat megőriz az eredeti formavilágból, anyaghasználatból. A legtöbben úgyis vesznek rá valami pofás tokot, onnantól pedig kit érdekel, mi van alatta? Senki nem gyárt tökéletes telefont, az Apple sem, a Samsung pláne nem. Mindenkinek egyéni döntése volt, és ezután is az lesz, hogy mit használ. Az 5s-re még van esély, hogy maradjon palettán, a 4(s)-t már hiába sírod vissza, nem fogják gyártani.

  21. @leslee1340: inkább “alma fan” (ami a fanatic rövid alakja, a fun jelentése jó időtöltés, pl. have fun: érezd jól magad)
    @dnp: A 2G-nél a fekete műanyag alatt van az antenna. Az egész hátlap nem lehet antenna. Hogy miért, az elég bonyolult technikai maszlag, ilyen szavakkal, mint nullpotenciál, hullámhossz, gerjedés, kapacitásmentesítés, sugárzási karakterisztika. Illetve ha nagyon megerőszakoljuk, akkor mégis lehetne antenna az egész hátlapból, de ehhez az egész telefont úgy kellene kialakítani (a külső méretektől kezdve), hogy nem biztos, hogy bárkinek tetszene egy ilyen eszköz.
    @lackosbg: Az eladási adatok majd megmondják, hogy jó-e ez az irány. Ive nagyon jó designer, nélküle nem lenne a jelenlegi Apple termékpaletta olyan, amilyen, mivel mindet ő és a kollégái tervezték. Igen, az 5s-t is a kezedben. De az első modellt is (“iPhone”, vagy 2G), amit utána az egész okostelefon-ipar elkezdett másolni. Meg lehet szokni ezt az új kinézetet is, biztosan nem véletlenül változtatták meg azokat a dolgokat, amiken most lovagoltok.

  22. Ha csak ennyi telik Jony Ive-töl és ha tényleg igy fog kinézni akkor ez egy nagy 0-la!!!Bizom benne hogy nem ilyen lessz!!

  23. Véleményem szerint ez a concep! thttp://youtu.be/NAMB86ti1gw sokkal jobb és nem lenne rá ennyi panasz!!

  24. Egyetértek @Vikitorony-al. Az oldalsó bekapcsológomb egy nagy tévedés. Többféle telefont használok és egyiken sem működik jól.


Add a Comment