fbpx Skip to content

2 nappal ezelőtt jelent meg az Instagram Hyperlapse nevű alkalmazása, ami azóta bejárta a világot, és manapság csupa ilyen videóval van tele az Instagram. Szerintem mindenki kipróbálta már, azonban az autós videók helyett most íme pár szebb, átgondoltabb rövidfilm. Illetve játssz velünk a cikk végén!

hyperlapsesydney

Egyébként alig 48 óra alatt több mint 30.000 ilyen videó érkezett már az Instagramra a világ minden pontjáról. Így ha neked is van hasonló kreatív videód, linkeld be hozzászólásként nekünk! 🙂

SzifonJáték

Te is készítettél Hyperlapse videót? Mutasd meg nekünk, melyik a legjobb, legkreatívabb videód. Legyen publikus a profilod és hozzászólásként írd hozzá a #szifonhype hashtaget, vagy pedig egy új videónál add meg ezt a hashtaget is! A legjobbakat megajándékozzunk egy általad választott 3-5 eurós alkalmazással, és kirakjuk ide a Szifon.com-ra!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Hiába nézem a videókat egyikben sem látok semmi kreativitást.

  2. Igazad van… Itt csak 1 olyan érv szól a videók mellett, vagyis 2 videó mellett, az hogy nem mindenkinek adatik meg felvenni őket… Amikor bemegy a repülő pilóta fülkéjébe, meg amikor leszál a repülövel… De a fantázia itt sem mutatkozott meg erősen… Szerintem itt a címnek annak kellene lennie: "próbálkozások" mert ezek inkább azok!


Add a Comment