fbpx Skip to content

Ismerkedésre, randizásra vágyó fiatal nőknek és férfiaknak ajánlják a fejlesztői az új, magyar nyelven is elérhető, iPhone és iPad támogatással egyaránt rendelkező FindFlirt társkereső alkalmazást.

iPhone-1

Sokat segíthet neked is az ismerkedésben, ha kevés az időd, viszont az okostelefonodat gyakran használod. Szintén hasznos kipróbálnod, hogyha szemtől-szemben kicsit nehezebben megy az ismerkedés. A FindFlirt társkereső app alapból ingyenes, és regisztráció nélkül is hozzáférsz a teljes adatbázishoz és kedved szerint tudod nézegetni az összes regisztrált felhasználó női és férfi adatlapját és fotóit.

iPad-1

Regisztrálj a FindFlirtbe (szintén ingyen van), és sok új funkció megnyílik előtted. Push üzenetben értesülsz, ha üzenetet kaptál, valaki kedvencnek jelölt vagy lájkolta a fotódat. Persze ki is kapcsolhatod akár külön-külön a fenti értesítéseket, ha zavaróak. A FindFlirt alkalmazás iPadre külön is optimalizálva van.

iPad-2 iPad-3

Ismerkedj és csábíts el gyönyörű nőket vagy sármos férfiakat! Fogalmazz meg kedves ismerkedési üzeneteket, vagy küldj ajándékot a kiszemeltednek a beépített lehetőségek segítségével. A kiválasztottaidat jelöld kedvenceidnek. Fűzz hozzájuk saját megjegyzéseket, hogy később emlékezz a fontos dolgokra (például mikor van a szülinapja).

Ez nem a szokásos társkereső. Kihagytuk belőle a legidegesítőbb dolgokat, így:

  • Soha nem küldünk ki a nevedben e-maileket a kontaktjaidnak, meghívva őket az alkalmazásba.
  • Nem akarunk megosztani a Facebook ismerőseiddel semmit, amit a FindFlirtben csinálsz. Tiszteletben tartjuk, hogy ez a te magánügyed!
  • A FindFlirt alkalmazás csak mobiltelefonról vagy tabletről használható. Csak az okostelefonos (iOS, Android) felhasználói élményre koncentrálunk, teljesen kihasználva a mobilos funkcionalitást.

Bár az App Store-ban angolul jelenik meg a FindFlirt app, teljes magyar nyelvű támogatással is rendelkezik. Ez lefordítva azt jelenti, hogyha magyarra állítva használod a telefonodat, akkor teljesen magyarul jelenik meg számodra az app is.

[appstore id=”580814731″]

Olvass még többet a FindFlirt  appról itt:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment