fbpx Skip to content

Tegnap frissült az OS X Yosemite előzetes verziója. A Developer Preview 6-ban többek között új háttereket is kaptunk, amiket most már letölthettek régebbi rendszerekre is, mivel külföldi kollégák kiszedték azokat a rendszerből, és ugyanezeket a háttereket mások elkészítették iPadre és iPhone-ra is.

Yosemite-3-wallpaper-thumbnail

A DP6 összesen 4 új, Yosemite-témájú háttérrel gyarapodott, és ezeket tudjátok most letölteni innen. A képek természetesen nagy félbontásúak, így retina kijelzőn mindenképp érdemes megnézni őket, de ha valakinek 4K-s monitora van, az is bátran letöltheti őket, mert ott is szépen néznek ki. Letöltésükhöz kattints rá az adott képre a nagyobb felbontáshoz.

14775282148_35133fce4b_o

14961532332_75bcb8e83e_o

14958790671_70e7be5568_o

14961556102_13f1b039b4_o

14775211410_42b8d244da_o

Ziggy19 a Deviantarton megosztotta az új háttereknek az iPhone-os változatát is, amit a kép alatti linkre kattintva tudtok letölteni:

os_x_yosemite_developer_preview_6_iphone_by_ziggy19-d7vp2hz

Letöltés

(Közvetlen link a zip fájlhoz azok számára, akik nem találják a deviantart oldalán a letöltés gombot.)

Természetesen az iPades változatokat sem felejtette el, ugyancsak letölthetőek a kép alatti linkre kattintva:

os_x_yosemite_developer_preview_6_ipad_by_ziggy19-d7vp34x

Letöltés

(Közvetlen link a zip fájlhoz azok számára, akik nem találják a deviantart oldalán a letöltés gombot.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Mi ez a gagyi fiuk? Mért nemjön le egyből? Miért visz egy szaros oldalra ahol nincs itt letöltheted gomb és miért visz tovább szaros képekhez?????????

  2. Komolyan kezdek aggódni miattatok! Multkor valaki beszólt hogy egyre lejebb mentek. Akkor még azt gondoltam hogy butaság de lassacskán kezdem osztani ezt a véleményt! Mi a fene van veletek? Mi lesz akövetkező nagy malőr? Nincs szerveretek???????? Az a gond hogy nem tudtok hol tárolni ilyen infókat??????
    Pénz gondotok van? Vagy miért sűlyedtek egyre lentebb? Bocs de nem fikázni akarlak titeket de ez nem szép!!!!!!!
    Nem fogok azért bejelentkezni egy szaros oldalra hogy letöltsem ezeket a képeket. Köszi van már elég accauntom minden felé még egy szar nem kell szaros képek miatt. Grat!

  3. @trigmegistos: “Miért visz egy szaros oldalra ahol nincs itt letöltheted gomb”

    deviantart_letoltes

  4. @pigri: mi köze mindennek a sávszélességhez vagy a tárhelyhez? a problémája azzal volt, hogy nem találta meg a letöltés gombot. miért lenne kötelező lementeni a fájlokat, és rögtön azokat közzétenni? te is ugyanazokat a zip fájlokat töltötted fel máshová. semeddig nem tart leszedni a zipet deviantartról, és egyúttal szétnézhetsz az adott felhasználó más képei közt is, hátha onnan tetszik meg valami.

  5. @Jadeye: Just relax. Nem nekem kell el magyaraznod ezt a dolgot en a fenti kritikara valaszoltam mint megoldas. A koze ahhoz van ,hogy fent azt irtak miert nem a sajat szervereteken teszitek kozze ehhez probaltam segiteni de mindegy.

  6. @pigri: mint látod, neki azzal volt gondja, hogy nem találta meg a letöltés gombot. senkinek nem okozott ez eddig problémát. a szerver mögöttes megoldása meg kívülről sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint amilyen az valójában, a cloudflare-rel meg több probléma is volt már. a wordpressnek ott a saját jetpackje is, de mivel jelentősen testre van szabva a blogmotor, így ez nem ezen áll vagy bukik. de azt gondolom, te is érted, hogy ebben az esetben sem ez volt a probléma.

  7. Erdőtüzes nincs ? 🙂
    Pont most ég az erdő ott… 🙁


Add a Comment