fbpx Skip to content

Hihetetlen akciót hirdetett az Apple az App Store produktivitás kategóriájában, a leghasznosabb és legjobb alkalmazásokat most korlátozott ideig elég kedvezményes áron lehet beszerezni.

productivity

A listában olyan híres appok szerepelnek, mint például a Clear, aminek most a Mac-es verziója is akciós, vagy épp a Scanbot, a Scanner Pro, a PCalc, a Writer Pro és még sok más alkalmazás. A lista végén ezen felül is találtok még egy-két remek alkalmazást akciósan.

Clear – Tasks, Reminders & To-Do Lists

A Clear a leggyönyörűbb designnal rendelkező és a leginkább az iOS-t megcélzó app. A feladatok elrendezésének alapvető szempontját sokkal inkább maguk a tennivalók, mintsem az idő (napok) jelentik. A grafikus felület a multi-touch technológia széleskörű kihasználásával éri el azt, hogy gyakorlatilag teljesen természetes(nek érzett) mozdulatok által vezérelhetjük az alkalmazást. Az érdekes kialakítású UI valószínűleg nem mindenkinek fog tetszeni, de akinek igen, az nagyon fogja élvezni és szeretni az alkalmazás kezelését! Korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”493136154″]

[appstore id=”504544917″]

Notability

A Notability egy rendkívül erőteljes jegyzetelő app az iOS készülékeinkre, aminek a segítségével naplót vezethetünk, iskolában jegyzetelhetünk, valamint órát is tarthatunk vele. 10,898 értékelés után az alkalmazás 4.5 csillagos, valamint része az Apple által elkészített Editors’ Choice listának is.

[appstore id=”360593530″]

MindNode

A MindNode segítségével a gondoltaidat, ötleteidet tudod rendezni Mind Mapping-szerűen.

[appstore id=”312220102″]

Scanner Pro by Readdle

Be kellene szkennelned gyorsan egy dokumentumot, de nincs szkennered? Fotózd le a Scanner Pro-val és a program megcsinálja olyanra, mintha szkennerrel csináltad volna. Talán ez a videó jobban szemlélteti, hogyan is működik és mire is jó, mintha megpróbálnám én leírni. Korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”333710667″]

Fantastical 2

Sokak által kedvelt naptár alkalmazás, mely nem csak naptár, hanem teendő kezelő is egyben és talán amiért nagyon sokan szeretik, az az, hogy nem kell kiválasztanod, hogy most akkor naptár bejegyzést, vagy teendőt akarsz készíteni, hanem szövegesen elkezded írni, hogy ‘Lunch with … at 5pm’ akkor tudni fogja, hogy ez naptár bejegyzés és 5-kor esedékes, de ha azt írjuk be, hogy ‘Remind me to buy milk at 6pm’ akkor ebből egy emlékeztetőt csinál 6 órára.

[appstore id=”718043190″]

[appstore id=”830708155″]

Launch Center Pro

Ez egy olyan alkalmazás, amibe gyorstárcsázás-szerűen más alkalmazások funkcióit tudod beállítani és ebből az appból egy kattintással elérni azokat. Így nem csak, hogy nem kell az adott alkalmazást megkeresni a mapparengetegben, hanem egyből a kívánt funkciót is el tudjuk indítani.

[appstore id=”532016360″]

Boxer for Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, Hotmail and iCloud

Korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”561712083″]

Prizmo – Scanning, OCR, and Speech

iPhone scanner alkalmazásból van egy csomó, viszont jópárból hiányzik az OCR funkció, ami arra jó, hogy nem csak “fénymásolatot” csinál a dokumentumról, amit lefotóztunk, hanem a rajta lévő írást szerkeszthető szöveggé alakítja. Ráadásul a Prizmo ismeri a magyar nyelvet is, így igen hasznos kis app.

[appstore id=”366791896″]

Tydlig – Calculator Reimagined

A Tydlig nem egy szokványos számológép app, amiben egyszerűen csak fent van egy sáv, amibe a számokat lehet írni és alatta pedig a gombok találhatóak. Ebben az alkalmazásban egy nagy vászonra bárhova írhatunk számításokat és egyszerű mozdulattal bármelyik elemét arrébb tudjuk húzni, ezzel lemásolva azt (végeredmények esetén a másolás automatikus, a többi értéknél hosszan rá kell nyomni majd a nyilas gombra a másoláshoz), de úgy, hogy a kapcsolat az eredeti és a másolat közt megmarad. Korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”721606556″]

iTranslate Voice – translator & dictionary

Az iTranslate a nevéből látszódóan egy fordító és szótár program, mely nem rég OS X-re is megjelent és annak keretében teszteltük is, amit itt tudtok elolvasni.

[appstore id=”522626820″]

Writer Pro: Note, Write. Edit, Read

A Szifon csapatból a Writer Pro Mac-es változatában írjuk ide a cikkeket, erről a korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”775737172″]

[appstore id=”775737590″]

Grafio – Diagrams & Ideas

A Grafio segítségével gyorsan és könnyedén tudod másoknak szemléltetni az ötleteidet. Lehet benne rajzolni, diagramokat készíteni, képeket beszúrni és mindezt a végén akár elég látványosan prezentálni is.

[appstore id=”382418196″]

PDF Expert 5 – Fill forms, annotate PDFs, sign documents

PDF-ek kezelésében a iOS sosem volt erős, mindig valami külső alkalmazásra volt szükségünk. A PDF Expert 5 az egyik legjobb választás, ha szerkeszteni, aláírni, kitölteni, vagy épp kiemelni szeretnénk valamit egy PDF-ben.

[appstore id=”743974925″]

PCalc – The Best Calculator

Nagyon sokat tudó számológép app, mely ideális lehet mérnököknek, tudósoknak, programozóknak, diákoknak és mindenkinek, aki szeret számolni.

[appstore id=”284666222″]

Gneo

Emlékeztető alkalmazásokból sosem elég, mindegyik nyújt valami újat, amit a többi nem, és ez az újítás miatt lesz jobb, mint a többi. A Gneo az egyik legalkalmasabb alkalmazás arra, hogy okosan rendezhessük a teendőinket, tudjuk őket kategorizálni, prioritási szintet adni nekik, szabadon átrendezni őket, megjegyzéseket, fájlokat, helyszínt hozzájuk adni és még sok mást is.

[appstore id=”721651959″]

Due – super fast reminders, reusable egg timers

Amennyiben nagyon gyorsan szeretnénk egy időzítőt beállítani, akkor a Due a mi alkalmazásunk. De nem úgy kell ezt gondolni, hogy csak visszaszámolni tud: elmenthetünk időzítőket, hogy például a kemény- és lágytojás főzési idejét könnyen tudjuk felügyelni, vagy épp a kondiban a két gyakorlat közti pihenési időt. Emellett emlékeztetőket is készíthetünk, és ha épp valamelyik emlékeztető vagy visszaszámláló lejárna, hihetetlen gyorsan tudjuk elcsúsztatni annak az idejét.

[appstore id=”390017969″]

Todo – To-Do & Task List

Remek teendő kezelő alkalmazás, melyben könnyedén színekkel és ikonokkal tudjuk kategorizálni a feladatainkat.

[appstore id=”708423616″]

Textgrabber + Translator: recognize, translate, and save your text

A Textgrabber is első csak egy szkennelő appnak tűnik, de aztán kiderül, hogy ennél jóval több, ugyanis ez is rendelkezik OCR funkcióval, de még lefordítani is tudja a szövegeket 60 különböző nyelvre. Bár a magyarral valószínűleg ennek is meggyűlik a baja, ahogy a legtöbb, fordítást is támogat appnak.

[appstore id=”438475005″]

MobileFamilyTree 7

Az egyik legjobb családfa készítő alkalmazás a piacon, melynek segítségével akár elveszett rokonokat is megtalálhatunk a többi felhasználó segítségével, és az elkészült családfákat akár előre elkészített sémában ki is nyomtathatjuk.

[appstore id=”609547919″]

Scanbot – PDF & QR Code Scanner, Cloud Upload, Multi-Page Scan

A Scanbot sem új szereplő, így a róla szóló korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”834854351″]

Egyéb leárazások

1Password

Talán a legjobb jelszó és egyéb fontos adatok menedzselésére és biztonságos tárolására szolgáló alklamazás, aminek az iOS verziója most akciósan letölthető. Korábbi tesztünket itt tudjátok elolvasni.

[appstore id=”568903335″]

[appstore id=”443987910″]

Sketchbook

A méltán híres Autodesk iOS-es rajzoló programjai az App of the Week keretében most ingyenesen letölthetőek. Figyelem, nagyon jók!

[appstore id=”327375467″]

[appstore id=”364253478″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Megvettem az 1password alakalmazást ami ugye nem olcsó ehhez képest kurvára nem képes importálni pl a splashid-ból semmilyen szinten ez azért kurvara gáz!


Add a Comment