fbpx Skip to content

Az éjjel frissült az Apple YouTube csatornája egy újabb iPhone 5s reklámmal. Ahogy azt már megszokhattuk, alkalmazásokat és kiegészítőket láthatunk benne, ahogy az emberek a mindennapokban használják. A videó alatt lévő zene Jennifer O’Connor-tól a “When I Grow Up” című szám.

Screen Shot 2014-08-02 at 12.15.51

Mostanában az Apple reklámokban leginkább a kiegészítőket láthatjuk, ami szerintem egy jó irány, mivel egy akkora vállalat, mint az Apple, sem lehet képes minden kiegészítőt, alkalmazást gyártani: inkább másokra, adott esetben erre specializálódott cégekre, gyártókra hagyja ezt a feladatot. Persze ezt így reklámban mutatni, hogy mennyire erős és jó az iPhone 5s mások kiegészítőjével, picit érdekes. 🙂 Mondjuk még mindig jobb, mintha egy másik készülékhez hasonlíthatná az Apple a sajátját.

A reklámban szereplő kiegészítők és alkalmazások listája itt érhető el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. “Persze ezt így reklámban mutatni, hogy mennyire erős és jó az iPhone 5s mások kiegészítőjével, picit érdekes” Na igen, a másik amikor az alkalmazásokat mutatja hogy mit tudsz csinálni az iphone 5s -el… mintha csak azzal lehetne…

  2. El is küldeném azt a lódoktort aki iphone-nal méri meg a lovam pulzusát.
    Egyébként meg jó lenne egy applista is, a gyári kamerát felismertem az asvanyvadasz lánynál de a többit keresni kell.

  3. Mea culpa. Most olvastam a cikk végét is, ott a lista az appokrol


Add a Comment