fbpx Skip to content

A vállalat 7 éves születésnapjának alkalmából jelenleg épp kedvezményes áron vásárolhatóak meg a Readdle legnépszerűbb alkalmazásai.

readdle_7

A leárazás tegnap este kezdődött, és onnantól kezdve 48 órán keresztül, tehát magyar idő szerint szombat reggelig érvényes. Így ha eddig vártál egy kiszemelt Readdle-alkalmazás megvásárlásával, akkor itt az optimális pillanat rá.

A Readdle fejlesztőcsapata az alábbi közleményben, a weboldalukon adta hírül az akciót, megköszönve az elmúlt hét évet:

Could we have expected such a dramatic change in technology for the last 7 years? We doubt it. But when Steve Jobs announced the first iPhone we knew that our goal was to make people better at things they do. So Readdle, as a company, was born right after the iPhone announcement with that exact intention.

Várhattuk azt annak idején, hogy ilyen drámai változások lesznek az elmúlt 7 évben? Nem hinnénk. De amikor Steve Jobs bejelentette az első iPhone-t, tudtuk, hogy a célunk az, hogy jobbá tegyük az embereket abban, amit csinálnak. Így a Readdle, mint cég, épp ezzel a céllal született meg közvetlenül az iPhone bejelentése után.

7 years later, Readdle’s productivity apps have been downloaded more than 33 million times worldwide. The team of 50 people worked day and night to deliver the best in class productivity and business apps to all iOS users, that granted 240% growth of downloads during the last year alone. We do hope that our apps saved your time, money and efforts – be it scanning a receipt, signing an agreement or printing tickets from a mobile device. Ultimately, the goal is to make you better and more efficient.

7 évvel később a Readdle által kiadott alkalmazásokat több mint 33 milliószor töltötték le világszerte. A csapat 50 embere éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy a legjobb alkalmazásokat készítse el a produktivitási és üzleti kategóriában az iOS-t használók számára, ami 240%-os növekedést eredményezett a letöltések számában csak az elmúlt évben. Reméljük, hogy az alkalmazásaink segítettek időt, pénzt, és energiát spórolni – akár egy nyugta szkennelésével, akár egy megegyezés aláírásával, vagy jegyek mobil eszközről való nyomtatásával. Végső soron a fő cél ez, jobbá és hatékonyabbá tenni mindezt.

On behalf of the whole Readdle team, we want to thank you for continuous support and engagement. It’s been an amazing journey, but this is just the beginning. You, as our user, will always be the main priority and we will continue providing the best in class experience and technology. Get ready for some big news this fall. Readdle is going to operate on a much bigger scale – you will love it! Stay tuned.

A Readdle egész csapata nevében szeretnénk megköszönni a folyamatos támogatást és az irányunkban tanúsított elkötelezettséget. Ez egy elképesztő utazás volt már eddig is, de ez még csak a kezdet. Mindig is Te, a felhasználónk leszel számunkra a fő prioritás, és továbbra is igyekszünk majd a kategóriájában legjobb felhasználói élményt és technológiákat nyújtani számodra. Ősszel igazán nagy hírekkel szolgálhatunk majd: a Readdle sokkal magasabb szintre lép majd – amit imádni fogsz! Csak türelem!

A születésnapi akcióban a cég alábbi alkalmazásai vesznek részt:

Scanner Pro – 6.99 dollár helyett 2.99 dollár. A Scanner Pro funkcióit már egy korábbi cikkünkben alaposan teszteltük, így érdemes elolvasni a kapcsolódó beszámolónkat is a vásárlás előtt.

[appstore id=”333710667″]

PDF Expert 5 – 9.99 dollár helyett 4.99 dollár. A PDF Expert az egyik legtöbb funkcióval rendelkező PDF szerkesztő az iOS eszközökre, így ha a mindennapok során iOS készülékeinken is sokat dolgozunk PDF dokumentumokkal, akkor mindenképpen érdemes rá beruházni.

[appstore id=”743974925″]

Calendars 5 – 6.99 dollár helyett 2.99 dollár. Ha kevésnek éreznénk az iOS alap naptár alkalmazását, és szeretnénk egyben látni az emlékeztetőinket és találkozóinkat is, akkor ez az app az, ami a segítségünkre lehet.

[appstore id=”697927927″]

Printer Pro for iPad – 6.99 dollár helyett 2.99 dollár. Segítségével az iPadről lehet nyomtatni közvetlenül akár az AirPrint szolgáltatással nem rendelkező Wi-Fi-s nyomtatóra, vagy akár a számítógépre kötöttre is – de ez utóbbi esetben még egy ingyenes helper app kell a működéséhez, ami innen tölthető le: http://support.readdle.com/ppd/

[appstore id=”393313223″]

Printer Pro for iPhone – 4.99 dollár helyett 2.99 dollár. Ez az iPades app iPhone-ra szánt verziója.

[appstore id=”410011612″]

PDF Converter – 6.99 dollár helyett 1.99 dollár. Biztos előfordult már, hogy valamit PDF-ben kértek tőlünk, de nem volt nálunk számítógép, amivel ezt gyorsan meg tudtuk volna csinálni, ám a telefonunkon minden szükséges fájl megvolt. A PDF Converterrel pár kattintással jóformán bármiből PDF generálható.

[appstore id=”447444215″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments


Add a Comment