fbpx Skip to content

Ahogy 2 napja megírtuk, az Apple valóban frissítette ma a Retina MacBook Pro termékcsaládot. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az új készülékek frissített processzorral és memóriával érkeznek, azonban most már tudjuk az árakat is.

gallery4_2256_2x

A 13-as MacBook Prók kaptak plusz 200 MHz-et, és az alapmodell mostantól 4 helyett 8GB memóriával érkezik. A 15-ös retinás MacBook Pro gépek ugyancsak kaptak pluszba 200 MHz-et, és az alap 15-ös MacBook Pro memóriáját is megtolták, mostantól 16GB memóriával érkezik a belépő 15-ös gép is.

Üröm az örömben, hogy az árak felfele mozdultak. Legalábbis itthon. (Mielőtt megkérdezitek, hogy miért: az Apple lekövette az előző frissítés óta gyengülő forintot. A legerősebb 15-ös ára pedig azért nem változott itthon, mert az USA ár csökkent 100 dollárral.) A nem retinás MacBook Pro 13-as ára csökkent valamelyest, gondolom ki akarják már futtatni a nem retinás gépet. – Handras.hu

A frissített gépek és az árak bővebben például az iSTYLE weboldalán érhetőek el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Na szoval akkor mar ti is toljatok az istyle szekeret…

  2. NaDe hogy naponta kell erről egy cikk.. A saját alkalmazásotok szerint is csak 1 napja írtatok róla, nincs az 2 🙂

  3. @logic5: ott van a cikkben, hogy “például az iSTYLE”. nem kötelező ott megvenni semmit. nekünk ők vannak közel. ha neked ez fájó, akkor ne náluk vedd, van alternatíva.

    @Jecy: az előző cikk a következő:
    Gyorsabb Retina MacBook Pro modellek érkeznek, alapból 16GB memóriával?, ennek közzétételi ideje: 2014. július 27. 23:35.

    ma július 29. van, ami tehát 2 nap, hiába nem teljes. az alkalmazás egy-egy cikk közzétételét követően 24 óra eltelte után azt fogja írni az adott cikk közzétételének idejére, hogy “1 napja”, 48 óra letelte után a “2 napja” következik, köztes időpont-megjelölések nincsenek. nézd meg az előbbi cikket megelőző írásunkat, ami a Packpoint appról szól, azt is 27-én tettük ki, de 16:38-kor, és mivel ott már eltelt 48 óra, így ahhoz már 2 napot ír.

  4. Attol hogy ott a peldaul, attol ez meg reklam. HAndras lehuzogepezetet reklamozzatok. Eddig titeket masnak tartottalak, mert valoban a szakertelem, es a partatlansag volt nalatok is szem elott. Szemely szerint ez rosszul esett… Tudom, hogy mindenki leszarja, de adjatok mar el magatokat egy ilyen nyomorult szarnak legyszi. Na lehet fikazni a velemenyem. Mar kivancsian varom a kommenteloket.

  5. Es meg mielott vki beszolna VAN OKOM EZT GONDOLNI!!! Ott az ajszamuraj peldanak. 35000-ert kocsereltek egy ipad2 alaplapot. Az az erdekes resze a dolognak, hogy a SN ES AZ IMEI IS UGYANAZ MARADT. aztan meg a te anyadat ha szolni mersz!! ES EZ MEGTORTENT.

  6. @logic5: na most akkor én ezt nem értem. tehát Handrásra vagy kiakadva azért, mert egy nem hivatalos szervizzel kapcsolatban rossz a szerviztapasztalatod? eleve hogy jön az iSamurai az iSTYLE-hoz? két külön cég, az iSamurainak nincs köze az iSTYLE-hoz, sem Handráshoz. a hivatalos szervizpartnerek (AASP-k, mint például az iSTYLE vagy Almárium Pro vagy iCentre) nem nyúlnak bele egy iPadbe, tehát az alaplapját sem cserélhették ki. egész készüléket cserél az Apple európai központja, ha cserél egyáltalán. a mi szervizpartnerünk az iSzervizPont, amit itt az oldalon a jobb oldalsávban is megtalálhatsz.

    de bárhogy is legyen, legalább jelezted ezt a problémát az iSamurai felé? működött a javítás után a készülék? mi volt egyáltalán a probléma vele?

  7. Sziasztok!
    Ne haragudjatok, nem kenyerem az irogataslegfokepp nem forumokon.
    Viszont azt nem ertem, hogy emberek (jellemezni nem szeretnem milyen hozzaszolasokkal) sajat velemenyuket miert miert irjak ide ki?
    En ugy vagyok vele, hogy ha erdemben nem tudok hozzaszolni a temahoz (az erdemben nalam azt jelenti, hogy masokat is erdeklo, epito jellegu hozzaszolas) akkor megtartom a velemenyem, vagy megbeszelem a baratommal!
    Ugy gondolom a szifonos sracok eleg kemenyen dolgoznak azon, hogy nekunk (marmint azoknak akiket ezek a dolgok igazan erdekelnek es nem csak a kotekedesre hasznaljak draga szabadidejuket) minden nap ujabb es erdekesebb cikket krealjanak.
    Ehhez eleg komoly kutato munka stb szukseges es szerintem ezert megerdemelnek tolunk egy kis tiszteletet!
    Leginkabb a draga jo magyar focihoz tudnam hasonlitani.
    Vannak akik a jatek szereteteert mennek ki egy meccsre es vannak akik csak a balhe kedveert!
    Felreertes ne essek, nem ismerem a sracokat, sot meg csak nem is magyarorszagon elek, viszont a cikkeiket szivesen olvasom naponta!
    Beke mindenkinek!

  8. A szifonnal semmi gond nincs… Az egyetlen oldal amit olvasok a temaban… Nekem handrassal van bajom, mert tudom mire megy az egesz. Az isamurainak meg van nemi koze hozza

  9. @logic5: mi köze az iSamurainak és Handrásnak egymáshoz? kérlek, ezt magyarázd meg, mert nem értem.


Add a Comment