fbpx Skip to content

Én egy picit időjárás-függő vagyok. 🙂 Egyrészt azért, mert szeretem, ha reggel besüt a nap a szobába és energiával tölt el, másrészt azért hogy 25 fok fölé ne menjen a hőmérséklet, mert az sokszor szenvedés. Számomra a 20-25 fok a kellemes és kényelmes, így régóta különböző technikákkal oldottam meg, ahogy reggel az elintézendő dolgok között a napi időjárásról is tájékozódjam.

Photo 183

Korábban már írtunk Yahoo időjárás alkalmazásáról, ami szinte tökéletes. Design és funkció szempontból is hibátlan egy átlagember számára. Most új funkcióval bővült az alkalmazás, még pedig az esti és a reggeli időjárás értesítéssel.

Photo 181 1

Átlagosan ugyanakkor kelünk fel reggelente. Így az értesítések mellett könnyedén elolvashatjuk az az aktuális időjárást is, én például ébredés után mindig ránézek a telefonra, nem nyitom fel a zárolást, csak végiggörgetem az értesítéseket, így rögtön az aktuális időjárást is láthatom. Hibátlan.

Photo 184 Photo 185

Reggel és este kérhetünk értesítést. A reggeli az aktuális időjárást mutatja az esti pedig a holnapi minimum és maximum hőmérsékletet. Mindkettő beállítható, hogy adott időpontban értesítsen minket. A Yahoo app egyébként tovább funkciókkal együtt ingyenesen letölthető az App Store-ból:

[appstore id=”628677149″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Jó, csak az a baj h nem kapok pusht

  2. En se kaptam

  3. Nem rossz kis app:) csak mondjuk nem tudom, hogy egesz ejjelre ki hagyja bekapcsolva a wifit vagy a mobilhalozatot, mert gondolom kell hozza.. De ezen kivul szerintem jo:) koszi a bemutatast

  4. Estit nem kérek, azt nem lehet kikapcsolni?

  5. @viktor1230: szerintem a legtöbb ember nem kapcsolja ki. este amúgy is töltőre teszi a telefont, éjjel lemegy az icloud mentés, stb. Inkább azaz általános, mint hogy kikapcsold, esetleg ha nem otthon vagy és akku kimélő állapotban vagy. 🙂

  6. @petke18: és be van kapcsolva az app esetén az alkalmazásfrissítés a háttérben, ahogy az üzenet írja?

  7. @Jadeye : azt hol tudom megnézni/beállítani ?

  8. Már megvan 🙂

  9. Hát én mindent beállítottam, még az újratelepítéssel is megpróbálkoztam, mégsem küld push-t 🙁 Rejtély.

  10. @dmkiraly: és be van kapcsolva az app esetén az alkalmazásfrissítés a háttérben?

  11. @Jadeye: be… A tegnapi frissites utan vegre jott egy esti push. Viszont a reggeli nem jott meg 🙁 ugy tunik osszevissza megy nekem. Viszont a pushban is fahrenheit jelent meg, holott az appban celsiusra allitottam. Nektek ez hogy van?

  12. Ja, mar latom a kepeken. Viszont en angolul hasznalom a telefont, lehet, hogy az alapjan allitja be.

  13. Segítség!!

    Nekem az időképpel van problémám!
    Nem kapok push értesítéseket de csak ettől az egy alkalmazástól. Helymeghatározás engedélyezése bekapcsolva és ezen kívül minden ami elvileg kell. Androidon nem volt gond ha zivatar volt a közelben jott a push . Minden ismerősöm akinek szintén Iphone se készüléke van dörgés hangott játszik le ha esni fog. Mi lehet a gond ?


Add a Comment