fbpx Skip to content

Az elmúlt héten ismét szaporodtak a találgatások a feltehetően ősszel érkező, következő iPhone készülékkel kapcsolatosan. A készülék ősszel várható bemutatójáig egyre több ilyen pletyka bukkan majd fel.

187645

Miután megtudtuk, hogy állítólag zafírkristály üveggel fog érkezni a készülék, valamint egyesek már egészen biztosak abban, hogy pontosan így fog kinézni a következő iPhone, most a színekkel kapcsolatosan kerültek új információk napvilágra. Bár itt gyakorlatilag nincs meglepetés.

iPhone-6-parts

A Letem svetem Applem nevű külföldi oldal szerint a fent látható módon fognak kinézni az új iPhone készülék SIM kártya tartói, amelyből arra lehet következtetni, hogy a következő generációs készülék is ezüst, arany és asztroszürke színben lesz megvásárolható. Ezen az iPhone 5s esetén elérhető színek alapján valószínűleg már senki nem lepődött meg, így a hírértéke sem tűnik túl nagynak, mondhatni, várható volt.

A SIM kártya tálcák mellett viszont már sokkal érdekesebbnek tűnnek a felbukkant állítólagos alkatrészek. Ezek között láthatóak a hangerőszabályzó, illetve a bekapcsoló gomb szalagkábelei két külön alkatrészként.

Ami a bekapcsoló gombot illeti, nagy rá az esély, hogy az Apple a készülék teteje helyett a jobb oldali szélén fogja elhelyezni azt, tekintettel a megnövekedett méret következtében kialakult nehezebb elérésre. A szalagkábel bal oldalán látható maga a bekapcsológomb, az alján pedig feltehetőleg a zajmikrofon és a fényérzékelő.

Az iPhone 5s-ben ez a két kábel még egy alkatrészként található meg, itt balról a hangerőszabályzók, a jobb felső sarokban pedig a bekapcsoló gomb található:

iPhone5s_bekapcsolo_hangero (via ifixit)

Mint mindig, ezek most is csak találgatások, így ne vegyetek mindent készpénznek, ami megjelenik az interneten iPhone 6 címszó alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Bréking nyúz: “ezüst, arany és asztroszürke színben lesz megvásárolható” 🙂

  2. @H.Andras: a következő mondatot is olvasd mellé: “Ezen az iPhone 5s esetén elérhető színek alapján valószínűleg már senki nem lepődött meg, így a hírértéke sem tűnik túl nagynak, mondhatni, várható volt.”

  3. Tudom, csak trollkodok, mert a címben is benne volt. 🙂

  4. hat ez oriasi!!!!!!!!

  5. egy ujabb hatalmas erteku cikkel lettunk lenyegesen gazdagabbak!
    en koszonom!

  6. Azt hiszem sírva fogok fakadni ha ilyen gagyi lesz az új iphone.Tepsi is csúnya is ha ezt szeretnék samsungot vettem volna.És a 4-től kezdve minden kiszivárgott kép stimmelt szóval ez is nagy valószínűséggel fog sajna 🙁

  7. Ez a dizájn nem méltó az iPhone-hoz, bízom benne, hogy csak terelés :)!

  8. Kedves H Andras miert nem huzol a MIK es az AJAZAMURAJ oldalaira ahol a hozzad hasonlo tudatlan barmok dolgoznak? Most komolyan ez az ember mi a f@szt keres itt???

  9. Kedves logic5! Szerencsére demokrácia van, és még az ilyen tudatlan emberek is mint én bárhova hozzászólhatok.

    Ezen kívül vagyunk olyan jóban a szifon.com szerkesztőségével, hogy poénból írjak egy hozzászólást. Sajnos ezeket a dolgokat te talán nem tudod, ezért simán nevezhetnélek tudatlan embernek, de nem teszem, mert ismeretlenül nem szólok be senkinek.

    PS: az nem ajazamuraj, hanem “ájszamuráj”, ha már fonetikusan akarod írni.

  10. Nem értem ezt a felháborodást a külsővel kapcsolatban. Csupán annyi történt design téren, hogy házasították a 2G és az 5S kinézetét. Tehát semmi új nincs benne. Ami nem odavaló, az a nagy méret (de az már muszáj volt sajnos) és az antennacsíkok, amik remélem eltűnnek majd őszre. Ezenkívül csak olyan jegyeket visel a készülék, amelyeket már láthattunk 2007 óta iPhone-okon.

  11. nemtudom de nekem tetszik,remélem ilyen lesz az új iphone annak ellenére hogy max 5 év múlva tudnám +venni:| nyáh:’/

  12. Kedves HAndras. Te es ajszamurajos haverjaid, romma huzzatok a nepet, ezt minden olyan szifon tulaj tudja, aki kicsit is kepben van. Valamint a MIK gardaja valoban egy tudatlan csurhe, veled egyutt!! Nem szeretem azt, aki a laikusokbol akar megelni. MIK, ISAMURAI, HANDRAS…. Errol ennyit. Pont! A legnagyobb atveres vagy egyszemelyben! Ha tetszik, ha nem, ez a velemenyem! Kernem nem torolni a kommentem. Koszi

  13. Jaaa. Ertem. Ezesetben elnezest. De a velemenyem a fenn emlitett kollegatol tovabbra is ez. A kommentelo H.Andrastol pedig ezesetben elnezest kerek.

  14. Valamint egy komment szerkesztesi lehetoseget szvsz tobben is dijaznank 🙂

  15. A következő hír az lesz, hogy a Samsung egyesül az Apple-vel. A külső erre utal. Kerek is, tepsi is, akkor minek az iPhone? Az nem indok, hogy a 3-as ilyen volt. Az is ronda volt, nem kéne visszatérni rà.


Add a Comment