fbpx Skip to content

Sonny Dickson oldalára felkerült egy videó, amin elképzelhető, hogy egy iPhone 6 kijelző üvegét láthatjuk. A kolléga többszörösen is meghajlítja, szinte úgy, hogy már rég el kellett volna törnie, de az üveg bírja. A pletykák szerint ez egy 4.7 hüvelykes zafírkristály üveg, azért ilyen ellenálló.

iphone-6-sapphire-cover-glass

Egyébként érdemes még odafigyelni az üveg vastagságára is, mivel rendkívül vékony. De nézzétek meg a videókat:

Ebben a videóban, pedig összehasonlítja egy iPhone 5s készülékkel:

Sonny Dickson mellett Marques Brownlee révén is felkerült a YouTube-ra egy videó, melyben valószínűleg ugyanezt az üvegfajtát teszi ki komolyabb megpróbáltatásoknak. Egyéb információt sajnos innen sem tudtunk meg, de ugyancsak érdemes megnézni a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ez a meghajlítás semmit sem ér, mivel nem hirtelen történik, hanem szép folyamatosan, lassan hajlítja meg.. A biztonsági üveg is ellenáll kis mértékű elhajlásnak, de ahogy 1 hegyes tárgyal megütöd, már törik is darabokra..
    Arra lennék kíváncsi, hogyha letenné a betonra és ráejtene valami keményet, különböző magasságokból akkor mi történne? ÉS mellé egy 5s üvegét… Akkor érne valamit, de így nem sokat mond…

  2. to put2: pontosan ugyanezt akartam irni, en az 5s emet csak abban az esetben cserelnem le ha vizallo illetve utes allo telot dobnak piacra, mas valahogy most nem hianyzik az eletembol

  3. @diario:
    Más épp nem hiányzik az életedből, de majd az Apple megmondja neked mi az, ami mégis! 😉 A piaci igény teremtéséhez van a legnagyobb tehetségük.

  4. Az iPhone (összes) üvege köztudottan nem kifejezetten erős, ebben más gyártók már messze az Apple előtt járnak. Valószínűleg ezt ők is jól tudják, és valami tényleg jó megoldással fognak előrukkolni.


Add a Comment