fbpx Skip to content

Az Apple Store üzletek elengedhetetlen részét képezték eddig a teljesen letisztult és minimalista fehér háttérrel ellátott fali plakátok, amelyeken csak egy-egy termék volt látható közelről.

apple-store-italy-2

Sok vevő szerint már túlságosan is steril hangulata volt egyes Apple Store-oknak, valamint régóta változatlan emiatt a bolt beltéri arculata is, így most a vizuális megjelenésért felelős csapat kicserélte ezeket a plakátokat.

backlit_graphics_june2014_2

backlit_graphics_june2014

Az új plakátok használat közben mutatják be az egyes termékeket, tehát a világos, fehér színeket felváltják a sokkal színesebb, kontrasztosabb fotók. Ezek az új fotók rendkívül hasonlítanak a magazinokban és reklámokban már megszokott képekhez, ráadásul nagyon sok beállítás az Apple “Your Verse” névre keresztelt videós kampányából lett kiemelve.

Véleményem szerint bár “technikailag” apró változtatásról beszélünk, mégis sokkal barátságosabbak és felhasználó közelibbek lesznek így az Apple Store üzletek.

Neked hogy tetszik az új Apple Store design?

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Sehogy,pont az a minimalista letisztult arculat veszett el vele ami az applere jellemző volt. Ugyanaz az egy tucat lett mint a többi.

  2. @shodan:
    Kicsit fura ezek szerint a fogalmad a tucatról, mert hát én ilyen üzletet még soha nem láttam Apple-en kívül. Kérlek mutass még egy boltot ahol ilyen “tucat” plakátok vannak. Az új reklámjaik is csodálatosak, úgy ahogy ezek a plakátok is. Nagyon hasznos, hogy használat közben mutatják be az egyes eszközöket.

  3. Nem rossz, de ezzel is az lesz, mint minden mas ujjal, eloszor mjndenki fikazza aztan megszokja vagy elfogadja.

  4. Sztem mindenkepp jobb. Mostmar nem a termeken van a hangsuly (hogy az mennyire szep stb., mindenki ismeri mar oket) hanem hogy milyen sok dologra milyen egyszeruen lehet hasznalni oket. Fontos ez a konkurenciatol valo megkulonboztetesnel is, mert az apple meg mindig az egyszeru hasznalhatosagra jatszik (es sztem a legjobb is benne).

  5. Nekem tetszett az eddig is.igaz csak kalaiforniaban voltam apple store ban de tetszett.nem tudja valaki Becsben mikor lessz apple store?allitolag valamikor lessz.

  6. Ennek annyira örülök, hogy alig bírom türtőztetni magam. Végre.

  7. @laynorbi mariahilferatrasse 1, elég régóta megvan már.

  8. Igen ott mar voltam de az nem apple store,az kb olyan mint a pesti.azert kerdeztem
    Mert van egy fuggoleges csikna telefonomon,ami neha kek neha sarga.es ki kene csereltetnem vegre mert mar elegge idegesito.koszi a valaszodat.

  9. Koszi szepen megprobalom,hatha sikerrel jarok.de elvileg ok nem cserelhetnek keszuleket mert nem vivatalos apple store. Kiderul.

  10. Berosálok, juppppu

  11. Nekem tetszik vegulis ha jol nez ki tolem barmilyen lhet!;)


Add a Comment