fbpx Skip to content

Az Apple a különböző rendezvényeire mindig készít valami szép grafikát és ahogyan már megszoktátok, ezeket a grafikákat mi mindig “szifonosítjuk”, akár csak egy-egy banner, facebook borítókép erejéig, de egy ideje már egyedi háttérképpel is szolgálunk nektek.

5c_sarga

Ez a WWDC14 esetében sincsen másképp, mert amint láthatjátok, az oldalon is pár napja megjelentek az új bannerek és már megcsináltuk a Keynote élő közvetítésének facebook eseményét is, amihez érdemes csatlakoznotok, nehogy lemaradjatok a fontos dolgokról.

Most pedig következzenek az új, WWDC14-es “szifonosított” háttérképek.

Az iPhone 5/5s/5c és iPod touch 5G-hez jó hátteret innét tudjátok letölteni, az iPhone 4/4s-hez pedig innét.

Tipp: érdemes a Zárolt képernyőnek és a Főképernyőnek külön-külön beállítani a képet, hogy a Zárolt képernyő esetén az óra és a feloldó csúszka közé kerüljön a Szifon, míg a Főképernyő esetén kicsit feljebb mozgatva, az 5 ikon sor mögé.

5c_kek

Mivel a Szifon.com színe mindig is a kék volt, és jobban is néz ki, mint a fentebbi tarka változat, így hát elkészítettem egy kék átmenetes változatot is a háttérképből. Az iPhone 5/5s/5c és iPod touch 5G-hez jó hátteret innét tudjátok letölteni, az iPhone 4/4s-hez pedig innét.

WWDC14 Pass

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is készítettünk nektek Passbook pass-t. Ha az alábbi képre vagy alatta a Passbook ikonra rákattintotok, akkor azonnal le tudjátok tölteni azt a telefonotokra. (A Szifon.com alkalmazáson belül nem fog működni, ezért ehhez kérlek, használjátok a Safari-t!)

wwdc14pass

passbook-hero

Neked hogy tetszik? Beállítottad háttérképeket, használni fogod a WWDC14 pass-t?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Csak a szivárványos háttérkép lesz?

  2. iPad-ra nem lesz?


Add a Comment