fbpx Skip to content

Mikor a cikk címét írtam, rögtön megkérdeztem magamat, hogy mi a neve az alapértelmezett iPhone csengőhangnak iOS 7 rendszer alatt. Nos, nem tudtam. Ez egy picit elszomorított, mert ha azt mondom: Marimba, valószínűleg mindenki tudja, hogy igen, az az iPhone készülék régi, alapértelmezett csengőhangja. A jelenlegi rendszerben egyébként ezt “Opening” avagy magyarul Megnyitásnak hívja az Apple. Szomorú, erre szerintem sokkal kevesebben fognak emlékezni 5 év múlva.

Screen Shot 2014-05-22 at 9.28.32

Persze a cikk nem erről szól, hanem arról hogy a MetroGnome nevű zenész ezt az új csengőhangot picit módosította, remixelte. Az elején furcsállottam, de a végére egészen belejött a srác, így mindenképp nézzétek meg a videót:

Egyébként pár saját dala elérhető az iTunes-on is, illetve ha valaki szeretné, akkor ingyen letöltheti innen, majd pedig valamelyik csengőhang-készítő alkalmazással készíthet belőle csengőhangot is.

[appstore id=”402437824″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Kurva jó

  2. Állat a srác!:D

  3. Ez tényleg nagyon penge lett! 🙂

  4. A durva az, hogy már több iPhone tulajtól hallottam, hogy a a csengőhangot nem lehet megváltoztatni az iPhone-okon, és ezt ők sérelmezik..
    -.-‘

  5. @admin
    Természetesen meg lehet változtatni. Menete:
    -csengőhang alkalmazással megvágsz egy zeneszámot a music libraryból (pl: ringtones, free)
    -iTunes-ban lemented a laptopra, majd a hangok résznél vissza szinkronizálod (mivel csengőhang formátum)
    -és kész is vagy, innentől kezdve a beállításokban a gyári csengőhangok felett egy vonallal elválasztva ott az összes magad által készített csengőhang, amit bármikor beallithatsz. Nekem most egy Steve Aoki számra csörög

  6. De ha nem erre szólt a kérdőjel, elnézésedet kérem!!

  7. @At0m: nyilván nem erre szólt, pláne, hogy erről már volt külön cikkünk, hogy hogyan lehet egyedi csengőhangot hozzáadni. amit írtál, abból úgy lehetett érteni, hogy az alapértelmezett csengőhangot sem tudják másik, gyárilag a rendszerben lévőre átállítani.

  8. Akkor valóban félreértettem a dolgot! Elnézést érte!


Add a Comment