fbpx Skip to content

Anyák napja alkalmából elsősorban hölgy olvasóinkra gondoltunk az alábbi cikkel, amit Mónika küldött nekünk, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

***

Amellett, hogy fotózunk, üzeneteket küldünk és játszunk az iOS készülékeinkkel, ne feledjük, hogy ezek az eszközök óriási segítséget jelenthetnek egy lány életében, főleg akkor, mikor nem tudja, hogy mit is vegyen fel a mai napra. Ha te is szembesültél már a fent említett problémával, akkor mindenképp olvass tovább.

fashion

ASOS

Az ASOS alkalmazása, akárcsak a webáruhaza tele van a legújabb női és férfi ruhadarabokkal, amelyeket néhány érintéssel megvásárolhatsz az alkalmazáson belül is, valamint ha nem vagy még felkészülve a vásárlásra, de már megvannak a kiszemelt ruhadarabok, akkor hozzáadhatod őket a kedvenc listádhoz, amelyek a felhasználói fiókodon keresztül szinkronizálásra kerülnek, azaz bármikor kiválogathatod út közben a számodra tersző ruhadarabokat és mikor hazaértél, kényelmesen megvásárolhatod őket néhány kattintással, elvégre útközben nem a legszerencsésebb a bankkártya-adatokkal bajlódni.

asos_ipad_best_apps_screens

[appstore id=”457876088″]

Pose

A Pose nagyszerű munkát végzett abban, hogy kombinálja a divatot a közösségi médiával. Az applikáció lehetővé teszi, hogy követhesd a kedvenc divattervezőidet, barátaidat, kedvenc sztárjaidat és a legjobb az egészben, hogy mindegyik kép alatt láthatod az aktuálisan viselt ruhadarabokat, amelyeket természetesen megvásárolhatsz az alkalmazás elhagyása nélkül.

pose_ipad_best_apps_screens

[appstore id=”402272154″]

ShopStyle

A ShopStyle, akárcsak az előbb említett Pose, szintén egyesíti a divat világát a közösségi médiával, azonban itt lehetősegünk van beállítani a kedvenc ruhadarabjainkra értesítéseket arra az esetre, ha leárazásra kerülnének a közeljövőben.

shopstyle_ipad_best_apps_screens

[appstore id=”314673827″]

Stylebook

A Stylebookot úgy a legkönnyebb elképzelni, mint a jelenlegi ruhatárad egy digitális másolatát. Fotózd le az összes ruhadarabodat, amelyet a szekrényedben találsz, rendelj mindegyik mellé címkéket és készen is állsz arra, hogy új szetteket fedezz fel az alkalmazás segítségével. A Stylebook ráadásul arra is képes, hogy nyomonkövesse, mikor melyik ruharadjaidat hordtad milyen kombinálcióban, ez alapján pedig megpróbál neked egy egyedi stílust kialakítani, amelynek megfelően fog majd új szetteket is ajánlani.

Ráadásképp az applikációnak nem csak női, de férfi változata is van, így nagy segítség lehet a párodnak is, vagy éppen neked, mikor nem tudod megmondani, hogy mit vegyen fel a párod egy adott esemény alkalmából. 😉

stylebook_ipad_best_apps_screens

[appstore id=”335709058″]

[appstore id=”515126225″]

Gilt

A Gilt fő fókusza, hogy a legismertebb márkák termékeit a lehető legjobb áron kínálja a felhasználóinak. A ruhadarabok mellett az alkalmazás a kiegészítők és az ékszerek között is tud keresni, ráadasul mindezt úgy, hogy a földrajzi helyzetünknek megfelelően először a közelünkben található boltokban kezdi a keresést.

gilt_best_apps_ipad_screens

[appstore id=”331804452″]

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy ezek az applikációk első ránézésre jóknak bizonyulnak, de sajnos itthon kevésbé használhatóak, mivel elsősorban külfödön működnek hibátlanul. Viszont azt a probélmát, hogy indulás előtt öt perccel ne öltözzünk át újra és újra, sajnos nem oldja meg, hiába van a zsebünkben a “zsebgardróbunk.”

Kedves hölgy olvasónk: te milyen hasonló alkalmazásokat használsz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. én ajánlanám a lookbook-ot valamint az e bay fashion-t. bar a zara es a h n m alkalmazasok sem rosszak : )


Add a Comment