fbpx Skip to content

Na erre az akcióra én sem számítottam. Handrás ma bejelentette, hogy az iSTYLE-ban számtalan Apple termékre és kiegészítőre 12% kedvezményt kapnak a diákok. Tehát csupán érvényes diákigazolvány kell és máris 12%-kal olcsóbban kapunk meg egy MacBook Air-t vagy adott esetben egy iPadet.

Screen Shot 2014-04-23 at 12.36.47

Az iPad akciót egyébként külön kiemelném, mivel az aktuális termékpalettára nem szoktak ekkora kedvezményt adni. Így azok, akik iPad vásárlásán gondolkoznak, most 15-25.000Ft-ot is spórolhatnak, és a biztosítás miatt mindenképp érdemes az iSTYLE-ban megvenni ezeket a termékeket.

Screen Shot 2014-04-23 at 12.37.59

12 százalék kedvezmény 12 féle Mac-re, 8 féle iPadre, és több száz kiegészítőre. Ez tényleg erős ajánlat, Back to School akcióban például nem volt ekkora kedvezmény iPadekre, és nem volt kedvezmény a kiegészítőkre sem, most ezeket is beleraktuk az akcióba.

Meghallgatva az igényeket, gondoltunk a vidéken élő vásárlóinkra is és megoldottuk, hogy utazgatás nélkül, online is igénybe lehessen venni az akciót. A webshopunkban a személyes beállításoknál fel lehet tölteni a diákigazolvány másolatát, mi pedig visszaküldünk egy online kupon kódot, amivel a webshopban élni fog a 12 százalékos kedvezmény. – handras.hu

Korábban már írtam a kedvenc iPad mini tokomról, amire ugyancsak érvényes most a 12% kedvezmény: Crumpler Webster – (Retina) iPad mini sleeve tok Illetve, aki most gondolkozik Time Capsule-ön, arról is írtam már: Használatban az “új” Apple 3TB Time Capsule

Az iPad tesztjeinket pedig erre találjátok: Kipróbáltuk a Retina iPad minit! Mit vegyél: iPad Air-t vagy minit? (képek és videók), Kipróbáltuk az iPad Air-t (videók és képek)

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Mintha máshol is láttam volna ezt az akciót…

  2. Valakinek baja van vele, nem kell kommentálni, kedves sirlancelot…

  3. Így már csak kb. 15%-kal több a magyar ár mint az amerikai

  4. És Szlovákiában kb. ennyibe kerülnek akció nélkül.

  5. @osy: Most kerül ugyanannyiba, mint az USA-ban. Gyakorlatilag elengedték az árfolyamkockázatot.

    @moljozo:Az akciózott gépek közt normál esetben 10-20-30 ezer forint különbségek lehetnek, és 25-50 ezer közt lehet spórolni.

  6. Sajna még ezzel a 12%-al drágább mint a cetelemes edigital( Mac mini 170.910)

  7. @moljozo: Magyarországon még mindig 27% az ÁFA, ami így benne van a fizetendő árban. nyilván ha Szlovákiában ez alacsonyabb, akkor ott olcsóbb lesz a bruttó ár is, de legtöbb esetben amit az olcsóbb árral megspórolnál, azt elköltöd útiköltségre, tehát ugyanott vagy nagyjából, mintha Magyarországon vennéd (kivéve nagyobb tételek esetén nyilván).

  8. Tudja valaki meddig tart az akció?
    Illetve a biztosítámit jelent az iStylenál?

  9. @ef-dani nem, még mindig kb. 41.000 Ft a különbség a magyar – usa ár közt pl. Egy 13-as macbook air 128gb-s modelljét alapul véve…

  10. @osy: bruttót nem hasonlítunk a nettóhoz. Nettót a nettóhoz és látod, hogy ugyanannyi.


Add a Comment