fbpx Skip to content

A Vertex nevű kiegészítőről már egy ideje tudjuk, hogy béta verzióban van, azonban most végre a nagyközönség számára is elérhető lett.

Vertex-1024x764

A tweak Ian Burns és Timon Olsthoorn fejlesztők keze munkája, és a Bill Labus UX designer által megálmodott “Mission Control” alapján készült. Első közelítésben a Vertex magában foglalja a multitasking vezérlését (App Switcher), a Vezérlőközpontot és több, kisebb hasznos beállítást is.

A fejlesztőcsapat szerint a tweak egy afféle “sok az egyben” segítség az iOS gyakorta használt funkcióinak kényelmes kezeléséhez. A program nagyon szép, ízlésesen tervezett felhasználói felülettel rendelkezik, a kinézetét pedig testre szabhatjuk. Aki vizuális típus, annak számára álljon itt egy, a működést bemutató videó:

Érdemes megemlíteni, hogy az iDownloadBlog hetente megjelenő podcastjének e heti részében részletesen bemutatják a Vertex működését; akit részleteiben érdekel a tweak működése, és nem szeretne zsákbamacskát vásárolni, annak mindenképpen érdemes meghallgatnia azt.

A Vertexet a BigBoss repóból lehet letölteni 1,49 dollárért.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Én azon vagyok kiakadva hogy eleve nem ilyen lett…
    Rögtön megoldódott volna az iPhone multitasking gestures hiánya és az iPad eddigi megoldásást se basszák el mint ahogy tették…

    Azt hiszem erre befizetek, zseniális megoldás.

  2. “Calculator and camera are incompatible”
    Köszi, így marad a CCSettings és a VirtualHome.

  3. Hello!
    Valaki nem tud olyan tweaket mondani ami a hivo nevet beolvassa a hivasnal? ( headset eseten )

    Udv,
    Balazs

  4. Nem tudja az airdropot. Legalább a gyári felhúzós felulet cuccait tudhatná :/

  5. Nem tudom mit sírtok, a gyári elérhető a lockscreenről… Nekem megért 350Ftot


Add a Comment