fbpx Skip to content

Az OTP SmartBróker alkalmazás segítségével nemcsak kereskedhetünk értékpapírjainkkal a magyar tőzsdepiacon, de tökéletes megoldást nyújt azok számára is, akik a magyar tőzsde világából szeretnének naprakész információkat kapni. A részvényeinkre hatással bíró hírek birtokában még hatékonyabban köthetünk üzleteket.

screen568x568-7 screen568x568-6

Az alkalmazás indítása után rögtön a kiválasztott, kedvenc értékpapírjaink árfolyamának alakulását láthatjuk valós időben, így a program segítségével figyelni tudjuk részvényeink folyamatos árfolyamát listanézetben és grafikonon is. Sőt, ehhez akár SMS értesítést is beállíthatunk, hogy semmiképp ne maradjunk le a fontosabb piaci mozgásokról. Legyen a felhasználó akár kezdő tőzsdéző, vagy profi bróker, az alkalmazás segítségével egyszerűen vásárolhat vagy értékesíthet. A kereskedéseket kockázat és kötöttségek nélkül kipróbálhatjuk a „Demo“ verzióban, mielőtt élesben is megvennénk az első részvényünket.

Hírek

1 2

Ebben a menüpontban a Portfolió által rendelkezésre bocsátott piaci hírek jeleníthetők meg listázva. A kiválasztott hír részletei érintéssel hívhatók elő. Az applikációval a tőzsdei szolgáltatások nagy részét könnyen elérhetjük.

Portfolió

3 4

A portfolió elemei több nézetben is megtekinthetők. Számlánkénti bontásban a befektetések számlánként listázhatók és a bekerülések adatai is láthatóak. Értékpapíronként lekérdezve a tulajdont képző értékpapírok egyben, de számlánkénti bontásban is listázhatók. Lekérdezhetők az egyes számlákhoz kapcsolódó pénzegyenlegek is.

Tőzsdei megbízások és befektetési jegy tranzakciók

5

Megbízások több helyről, így az árfolyamok vagy kedvencek listából, illetve a portfolió képernyőről is indíthatók. A kiválasztott értékpapíron hosszú lenyomást alkalmazva megjelenik egy értékpapír információs ablak, ahol ki lehet választani a Vételt vagy Eladást, befektetési jegyek esetén a Vételt illetve visszaváltást.

Az értékpapír információs képernyőn az értékpapír adatai és főbb információk (például ajánlati könyv és grafikonok) érhetők el.

Tőzsdei megbízás folyamata

Screen Shot 2014-02-10 at 15.36.48

Befektetési jegy tranzakció folyamata

Screen Shot 2014-02-10 at 15.37.46

Árfolyamriasztások

Screen Shot 2014-02-10 at 15.38.21

Ezzel a funkcióval lehet beállítani, hogy a rendszer automatikusan egy SMS üzenetben küldjön tájékoztatást arról, ha egy kiválasztott BÉT részvény árfolyama egy meghatározott árszintet, vagy árfolyamváltozást elér illetve meghalad. Árfolyamriasztás megadása az értékpapír részletező felületről is kezdeményezhető.

Az applikációban elérhető funkciók:

  • Aktuális értékpapír árfolyamok (belépést követően tőzsdei értékpapírok esetében valós idejű adatok)
  • Kedvenc értékpapírok figyelőlista
  • Gazdasági hírek
  • Tőzsdei megbízások
  • Befektetési jegy tranzakciók (vétel és visszaváltás)
  • Portfolió és pénzszámla egyenlegek
  • Megbízások lekérdezése
  • Árfolyamriasztás
  • Beállítások: jelszómódosítás, multitasking engedélyezése, adatfrissítés, automatikus kiléptetés

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le iPhone-ra és iPadre az App Store-ból:

Screen Shot 2014-02-10 at 15.29.26

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment