fbpx Skip to content

Ha el akartál adni valamit, vagy alkalmi vétel volt kilátásban, szinte biztos, hogy már találkoztál a Jófogás.hu weboldallal, akik pontosan ezt csinálják profi módon. Apróhirdetést tudsz feladni vagy vásárlást tudsz egyszerűen lebonyolítani.

screen568x568-6 screen568x568-7

Most megjelent a Jófogás.hu új alkalmazása, így amellett, hogy már okostelefonon is könnyedén le tudod bonyolítani a tranzakciókat, számos új kényelmi szolgáltatás is elérhetővé vált. A weboldalon található lehetőségekhez képest ugyanúgy ingyenesen tudsz hirdetéseket feltölteni (már az indításkor egyből választani lehet, hogy hirdetni akarsz vagy csak böngészni), de a keresés is pofonegyszerű az apróhirdetések között. Sőt, a keresés még inkább áttekinthető, ha egyből egy-egy kategóriában kezdesz el nézelődni, de akár régió szerint is keresgélhetsz az apróhirdetések között. Miután megtaláltad, amit kerestél, egy kattintással fel tudod venni a kapcsolatot a hirdetővel telefonon, emailben vagy akár SMS-ben, illetve akár meg is oszthatod a közösségi oldalakon, mit sikerült venned.

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy push üzenetekkel villámgyorsan értesülhetsz az aktuális promóciókról.

Az alkalmazás segítségével ingyen és biztonságosan adhatsz fel hirdetéseket, ehhez annyit kell csak tenned, hogy készítesz pár fényképet a telefonoddal, megadsz néhány adatot, és már el is készült a hirdetésed.

Milyen lehetőségek vannak az új applikációban?

  • böngéssz a hirdetések között a megújúlt kezelőfelületen
  • hirdetések feladása ingyen és biztonságosan
  • keress kulcsszavak alapján az apróhirdetések között
  • üzenj a hirdetőknek SMS-ben vagy emailen
  • vedd fel a kapcsolatot a hirdetés feladójával telefonon keresztül
  • használd a felhasználói fiókodat, így a hirdetéseidet könnyebben és gyorsabban megtalálod

screen568x568-8 screen568x568-9

Egyébként a fejlesztők első számú szempontja a könnyű kezelhetőség, illetve a hirdetésfeladás folyamatának felgyorsítása volt. Ezért minden információt, ami a hirdetéshez szükséges, egy oldalon megtalálják a felhasználók, így sokkal átláthatóbb a folyamat. Igyekeztek egyértelművé tenni a gombokat, ezért a design letisztult, az action gombok színesek és feltűnőek. Ebben az új alkalmazásban már van lehetőség belépni a felhasználói fiókba, ahol egy helyen van az összes hirdetés, illetve a facebook alkalmazással is könnyen össze lehet kötni a hirdetéseket az app segítségével. Már a kedvencek funkció is elérhető telefonon, ahová hirdetéseket és kereséseket is elmenthetünk.

Screen Shot 2014-02-04 at 13.04.22

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Aprod.hu kliens programja sokkal jobban kezelhető, átláthatóbb. Szerintem a hirdetés is több rajta (bocsi, hogy rontom a pr-t ;))
    Saját vélemény és egyikhez sincs semmi közöm.

  2. Szerintem is inkabb aprod. Nekem is jobban bejon.

  3. Én mind a kettőn adtam el Apple cuccokat, szóval tök egál… 🙂

  4. Az előző változata az appnak sokkal jobban tetszett. Logikusabb, jobban kezelhető volt. A másik hirdetős oldal appja sokkal logikusabb, átláthatóbb számomra. Persze ízlések és…..

  5. Az előző változata az appnak sokkal jobban tetszett. Logikusabb, jobban kezelhető volt. A másik hirdetős oldal appja sokkal logikusabb, átláthatóbb számomra. Persze ízlések és.

  6. Apròdot sokkal többen nézik, ott érdeklődnek a cuccokra jofogason nem.

  7. XD
    Szánalmas poszt 😀

    Mknden egyes belépéskor újra be kell jelentkeznem, de ez semmi, meg sem tudja jegyezni a jeszavam és az email címem. Minek van 2048×1536-os felbontása az iPad-emnek, ha az alkalmazás az iphone 4 felbontásával jenenik meg? Undorító egy alkalmazás -.-" retina kijelzőn eddig soha nem láttam pixeleket, de a kedves fejlesztőknek hála ez sem marad már ki életemből.
    Nem értem miért volt ez az alkalmazás hírértékű…

  8. Apródonnis jelentkezik a felbontás probléma, de azt legalább rendesen lehet használni

  9. Gondolom csak láttátok, hogy megjelent egy frissítés (iPaden bekerült a landscape), meg elég sokat reklámozzák, így gondoltátok megér egy posztot… De nem! Inkább írtatok volna az apródról :/

  10. @nigo20: a cikk tartalmát és a hirdetési oldalt magát nem nézve:
    “Minek van 2048×1536-os felbontása az iPad-emnek, ha az alkalmazás az iphone 4 felbontásával jenenik meg?”
    ez azért van, mert az alkalmazás nem támogatja az iPadet. ennyi. de ez bármely más, csak iPhone-ra optimalizált alkalmazás esetén így van. (az App Store-ban írja is: This app is optimized for iPhone 5.)

    “Szánalmas poszt”
    “Nem értem miért volt ez az alkalmazás hírértékű…”
    “meg elég sokat reklámozzák, így gondoltátok megér egy posztot”

    mint ahogyan az egyértelműen jelezve is van a PR kategóriával és címkével a cikk tetején és alján is: ez egy PR cikk, tehát fizetett hirdetés. de ezt direkt jelezzük is minden ilyen esetben a PR jelzővel.

    az alkalmazással kapcsolatos problémáidat pedig az adott app fejlesztőinek tudod jelezni, és akkor majd javítják.

  11. Ha fizetett hírdetés, akkor nem szóltam.
    Remélem lesz értelme ennek a hírdetésnek és többen használják majd az oldalt. Egyébként jeleztem a fejlesztőknek is, ezért vártam a frissítést, hátha kijavítják. De nem, inkább teljesen jelentéktelen dolgokkal “javították” az appot.


Add a Comment