fbpx Skip to content

Manapság már tényleg csak nagyon nehezen találhatunk olyan tevékenységet az életben, amelynek megkönnyítésére nem írtak még alkalmazást, a Baby’s Day pedig még tovább csökkenti ezen tevékenységek számát.

Fiatal apukák és anyukák mindenképp görgessenek lejjebb!

log

Tény, hogy fiatal szülőként meglehetősen nehéz mindent észben tartani a kis újszülöttel kapcsolatban: hány órát aludt, pontosan mennyit evett, mikor volt az utolsó étkezés ideje és így tovább. Ezt a problémát ismerte fel Anne Halsall, az alkalmazás ötletgazdája.

baby-days-main

A Baby’s Day kifejezetten a fiatal édesanyáknak készül annak érdekében, hogy mindent könnyedén és egyszerűen fel tudjanak jegyezni a újszülöttel kapcsolatosan. Az alkalmazás legkiemeltebb funkciója egy olyan időzítő, amely mindig pontosan számon tartja, hogy mikor és melyik oldalon volt az utolsó etetés, így nem kell többé az órát figyelni, hogy mikor kezdődött az etetés és mikor ért véget, majd gondosan feljegyezni, hogy mennyi ideig tartott, a Baby’s Day mindent elintéz magától.

baby-days-trend

A feljegyzéseket később egy gyönyörű naptárnézetben nézhetjük vissza, amely külön ábrázolja az etetéseket, a pelenkacseréket és minden egyéb olyan fontos részletet, mint például a kisbaba súlya, magassága és életkora napra pontosan. Ráadásképp minden egyes tevékenység külön színkóddal rendelkezik a még könnyebb tájékozódás érdekében. A naptárnézeten kívül található még egy “trend” nézet is az alkalmazásban, amelyben egy gyönyörű grafikonon láthatjuk, ahogyan a csecsemő növekedett az elmúlt egy hétben. Természetesen az ikrek sem jelentenek problémát az alkalmazásnak az adatok számontartásakor. 😉

baby-days-log

Véleményem szerint Anne Halsall remekül felismerte azokat az apró részleteket, amelyekre minden kismamának oda kell figyelni, azonban nagyon macerás és megterhelő tud lenni főleg az első hónapokban és készített rá egy nagyon igényes és könnyen használható alkalmazást, amellyel valóban megkönnyíti a fiatal kismamák mindennapjait.

A Baby’s Day 2.99 dollárért érhető el az App Store-ban:

[appstore id=”781848800″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Igen, nagyon okos a hölgy, aki ezt kitalálta.

    Persze biztos nem látta előtte azt a 30 másik Baby log appot, ami már jóval 2013 december előtt is ott voltak az App Storeban 😀

  2. Hatalmas megkönnyebbülés ez az app! Végre vége a rettenetes csecsemőhalálnak, amit az ilyen alkalmazások hiánya okozott…

  3. Jesszus, nem is értem, hogy érte meg a gyerekem a 2.5 éves kort anélkül hogy állandóan méricskéljem meg adminisztráljam minden sóhajtását 🙂 Ez a cucc kiválóan alkalmas arra, hogy az anyai ösztönt felülírja az ember lányában és csak a számoknak higyjen. Completely useless!

  4. A nélkülözhetetlent írhattad volna idézőjelbe!

  5. Alapvetően igazat adok nektek, de túlságosan egyoldalúan gondolkodtok!
    Tény hogy nem szabad erre hagyatkozni és egy app alapján nevelni a csemetét, de mint kutató biológus elmondhatom hogy a monitorozás, adat rögzítés mindig hálás dolog, legyen szó akár a benzinfogyasztásról, a költségekről vagy teszemazt a csecsemő "minden szusszantásáról".
    Nem kell robotot nevelni, és többet törődni az adatok bevitelével, mint magával a csöppel, de utólagos akármilyen helyzetben nagyon jól jön, ha fel van jegyezve minden! 😉

  6. Nem nagyon értem a hozzászóló hisztiket.
    Ez egy baby log app (Más kérdés, hogy messze nem az első ilyen).

    Előtte is felírta a szülő ezeket, csak egy kockás füzetbe. Nekem megvan a 40 év előtti sajátom, valahogy nem dobódott ki. Aki soha semmilyen adatot nem ír fel, azt csókoltatom. “Anyai ösztön” ide vagy oda.

    Szerintem jól jön, ha kéznél van mindig az összes ilyen infó. Mi használunk ilyet és klasszul kiszolgálja az embert. Két másodperc alatt látom, hogy pontosan mennyit evett ma, hányszor és így tudom mikor várható a következő etap. Pontosan látom a súlygyarapodást is.

    És mi ez a hülyeség, hogy app alapján nevelni a gyereket? Ki mondta, hogy bármire is utasít egy ilyen program? Az adatokat te elemzed és használod fel a legjobb belátásod szerint.


Add a Comment