fbpx Skip to content

Egy új magyar fejlesztésű iPad-magazint ajánlok figyelmetekbe, a Fiatal Negyedet. Az első szám egy hete jelent meg, iOS-re érhető el, interaktív és természetesen ingyen olvasnivalót kínál. Izgalmasan hangzik? Lássuk közelebbről!

fiatal_negyed_ajanlo_01

A magazint szerkesztő csapat szerint igényes és érdekes tartalomra mindig van igény, de tudják azt is, hogy több kell egy egyszerű igényes kiadványnál ahhoz, hogy 2014-ben megragadják az olvasókat: éppen ezért a cikkeket plusz interaktív tartalommal egészítették ki. Így jóval többet nyújt a Fiatal Negyed, mint egy-egy cikk a neten, az olvasó ugyanis sokkal közelebb kerülhet a témákhoz, ráadásul az audiovizuális elemekkel kiegészült írások egész másfajta olvasás-élményt nyújtanak, mint amihez szoktunk.

 Mire gondolok pontosan? Címlapinterjút készítettek a népszerű bloggerrel és webtrendkutatóval, Doranskyval, de a nagyinterjú mégis eltér megszokottaktól; élményszerű a cikket olvasni: a beágyazott képgaléria, a koppintásra előhozható életrajz és a rövid videós interjúrészlet teszi izgalmasabbá az olvasást. És ez csak egy példa, mindegyik rovatban van kiegészítő interaktív tartalom, ami aktivitásra hívja az olvasót. Miközben persze a tartalomra is nagy hangsúlyt fektettek: jól megválogatott témáik egyértelműen mutatják, hogy széles a célközönségük: az induló számban van gasztro témájú rovatuk, foglalkoznak online megjelenéssel vagy például sikeres üzletasszonyt is bemutatnak. Összességében igényes és szórakoztató magazin, keressétek az App Storeban!

fiatal_negyed_ajanlo_03

[appstore id=”793301078″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. És mit tudtok a Slide magazinról? Eltűntek mindenhonnan és a számokat se lehet letölteni…

    Pedig eddig az volt a legjobb iPad magazin, amit láttam.


Add a Comment