fbpx Skip to content

Az iSTYLE újabb akcióval jelentkezik így az ünnepek előtt, és a korábbi, mindenre 10%-os akciót most megfejelik egy iPadekről és MacBookokról szólóval is. Handrás blogján olvashatók a következő sorok.

***

Ha TG korán reggel hív, az mindig vagy valami gigaszopót jelent, vagy jobb esetben bevállalt több száz gépet, vagy iPadet és tudunk valami jó kis akciót gyártani. Tegnap az utóbbi miatt hívott, az alábbi beszélgetés zajlott le:

TG: András! Van pár száz kifutó iPad 4 és iPad mini.
Én: Neeee! Nem akarok még több kifutó iPadet!!!
TG: De majdnem féláron tudnánk adni, ha mindet elhozzuk.
Én: Csináljuk!
A beszélgetésnek itt még nem volt vége, de erről később, először mutatom az iPad árakat:

Tehát az alábbi akció indul, ettől a pillanattól, csak az iSTYLE-ban:

iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB fehér 124 900 Ft
Retina kijelzős iPad 4 Wi-Fi 64GB fekete 124 900 Ft
Retina kijelzős iPad 4 Wi-Fi 128GB fekete 149 900 Ft
Retina kijelzős iPad 4 Wi-Fi 128GB fehér 149 900 Ft
Vannak még egyéb modellek is, de azokból kevés van, az akciós oldalon látni fogjátok.

Szerintem ennyire jó áron soha nem volt még ezekből az iPadekből. Meg kb semmilyen iPadből. 64 gigás LTE iPad mini a mostani alap Retinás mini árában, vagy 128 gigás iPad 4, alap iPad Air árban, több mint jó deal. Az iPad miniből kevés van, a többi modellből van bőven (több száz darab összesen), bár nem félek tőle, hogy januárig kitartanak, szerintem lesz pár cég aki most 10-esével fogja vinni ezeket céges ajándéknak. Persze szerintem másoknak is jó deal lesz ez akiknek szükségük van a tárhelyre. Készlet itt.

gigaipadakcio

Visszatérve a tegnap reggeli beszélgetésre, így folytatódott:
TG: Ja, és ne legyél ideges, de az Apple hétvégén leszállítja a Retinás iPad miniket is.
Én: Mindet??
TG: Igen.
Én: Jobb később mint soha… (Ezen a ponton rágyújtottam egy második cigire, miközben elképzeltem a logisztikát szombaton sok száz iPad minivel…)

Tehát a jó hír: ha nem robbantják fel a kamiont, akkor még a héten megérkezik egy hatalmas szállítmány a Retina kijelzős iPad minikből is. Konkrétan szombaton. Megnéztük a függő megrendeléseket, elvileg minden iPad mini rendelést fogunk tudni teljesíteni, de az utánvétes csomagok csak karácsony után fognak megérkezni azokhoz akik így rendelték. Aki rendelt, az vegye majd fel az ismeretlen számról érkező hívásokat is, hogy a kollégáim mihamarabb elérjenek mindenkit, és még karácsony előtt mindenki megkaphassa az iPadjét. Utánvétesek ha pesten járnak hétvégén, akkor a boltokban is át lehet venni esetleg. Lesz szabad készlet is, itt fogjátok látni amint megérkeztek. Szombat-vasárnap-hétfő-kedden lehet még személyesen is vásárolni belőlük.

Itt még mindig nem volt vége a beszélgetésnek…
TG: Még valami… Megjöttek azok a kifutó MacBook Prók is amikről novemberben alkudoztunk az Apple-el.
Én: Baromi hosszú post lesz ez TG, ennyi akciót egyszerre nem tudnak befogadni az emberek.
TG: Apple…
Én: Szólok Lacinak, hogy gyártson bannereket.

Tehát van még 30 darab 10 darab különböző MacBook Prónk is, 13-as sima MacBook Prók, 13-as Retina MacBook Prók, és 15-ös Retina kijelzős MacBook Prók is akadnak, akár 170 000 forint kedvezménnyel. Ezeket nem részletezem, az akciós oldalunkon meg lehet találni minden gépet, elég jó árakon. Érdemes lecsapni ezekre is. Update: közben most látom, hogy a tegnapi facebook post után ezek a gépek majdnem mind elfogytak, már csak két féle modell maradt a 6-ból…

Ja és még egy SMS beszélgetés tegnapról, a telefonálgatás után pár órával, miközben teljes gőzzel melóztam:

ichatmacpro

Természetesen ma ez is megtörtént, elrajtolt a Mac Pro is, csak, hogy ne unatkozzunk. 🙂 (Sajnos Laci fejéről nincs képem, arról a pillanatról amikor mondtam neki tegnap, hogy ma fel kéne rakni az új Mac Prókat CTO opciókkal együtt. Idén mondjuk nem hinném, hogy lesz Mac Prónk, külföldön is csak december 30 körül szállít az Apple. Azért várom már az első demódarabokat, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen élőben. Az első pár darabokat már látjuk, hogy allokálták, de 6 darabot kell vegyünk a 6 boltba… Szép kövér beruházás lesz. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Jó árak! De azthittem olcsóbb lesz a mini:D mert mar boltban is 75 ezer.. Jo lehet csak 16gb

  2. Igen kricsi 75ezer 16GB ésssss csak wifi-ezt is vedd figyelembe 😉

  3. Igen az lehet de a képet elnézve az is wifis csak. Nem cellular

  4. “iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB fehér 124 900 Ft”
    Valamint a képen is Cellular van. Ha a 99 900Ft-ra gondolsz, akkor az meg csak wifi, de 32GB.

  5. Igen arra gondolok csak nem gondoltam hogy ekkora különbségek vannak a tárhely miatt 🙂 kár hogy 16gbos nincs Akcióban 🙂

  6. “Ja és még egy SMS beszélgetés tegnapról, a telefonálgatás után pár órával, miközben teljes gőzzel melóztam:”

    http://handras.hu/uploads/ichatmacpro-780×217.png

    Koszonjuk, tartalmas uzenet volt… -.-‘


Add a Comment