fbpx Skip to content

Tegnap megjelent az Apple Store hivatalos alkalmazása immár iPadre is. Igaz, itthon sajnos nem tudunk az alkalmazáson belül Apple termékeket rendelni, sem pedig időpontot egyeztetni a Genius Barral, mivel nincs itthon hivatalos Apple Store, viszont túl szépre sikeredett az app ahhoz, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyjuk.

IMG_0026

IMG_0027

Az alkalmazás célja, hogy még egyszerűbbé és még élvezetesebbé tegye az Apple online áruházában való vásárlást, legyen szó akár Mac-ről, iPhone-ról, iPadről, iPodról vagy akár kiegészítőkről. 

IMG_0028

A nagyfelbontású képeknek köszönhetően egy Retina kijelzőn szó szerint életre kelnek a képek, annyira részletgazdagok és gyönyörűek. Természetesen az összes képnél használható a kétujjas nagyítás is, így minden részletét jól szemügyre vehetjük az adott terméknek, mielőtt megvásárolnánk őket.

IMG_0035

IMG_0031

Az Apple Store-ban elérhető összes kiegészítőt osztályozhatjuk, véleményezhetjük, valamint megoszthatjuk AirDropon, üzenetben, emailben, Twitteren és Facebookon egyaránt.

IMG_0033

Térképen megkereshetjük, hol van hozzánk a legközelebbi Apple Store és hazafelé menet akár be is ugorhatunk a termékért, amit út közben megrendeltünk, de természetesen házhoz is szállítják, ha úgy szeretnénk. Ráadásul értesülünk az éppen aktuális ingyenes bemutatókról és tanfolyamokról is, amelyek az adott boltban lesznek megtartva. Mindemellett foglalhatunk még időpontot is a Genius Bar-nál, ahol segítenek nekünk megoldani bármilyen problémánkat.

IMG_0034

IMG_0032

Ha az online Apple Store-ban vásárolunk, akkor az iPadünkre vagy iPodunkra akár ingyenes gravírozást is kérhetünk aláírással ellátott ajándékcsomagolással együtt.

IMG_0021

08e5bfaf59ed77a0476dd08de127ba8d

Összességében egy gyönyörű felületet kaptunk iPadre, ahol kedvünkre böngészhetünk az Apple jelenlegi termékei, valamint a kiegészítők között, elolvashatjuk a többi felhasználó véleményét és megoszthatjuk mindezt ismerőseinkkel és barátainkkal. Itthon sajnos még nem tudunk az alkalmazásból közvetlenül, valamint időpontot egyeztetni a legközelebb eső Apple Store-ba, de bármilyen APR-be bemehetünk személyesen.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető iPadre az alábbi linken az amerikai App Store-ból:

Screen Shot 2013-11-22 at 10.13.32

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. App Store-ba hol van 🙂 ?
    Hiaba keresek ra,nem talal iPad-ra !

  2. Itthonról elérhető az amerikai app store,ha igen hogy?

  3. @Pacal74: amerikai Store-ban van.

    @osy: már miért ne lenne elérhető? amerikai ID kell hozzá, és kész.

  4. Oke koszi 🙂 kozben ra jottem,hogy az UK-ba voltam bejelentkezve es azert nem latta a rendszer !


Add a Comment