fbpx Skip to content

Jim Richardson, a népszerű National Geographic fotós hátrahagyta a Nikon készülékét, és egy iPhone 5s-sel indult neki Skóciának. Az egész onnan indult, hogy Jimnek nagyon megtetszett az iPhone 5s új, és még jobb kamerarendszere, és úgy gondolta, a Nikon nélkül is tud annyira jó minőségű, és megfelelő képeket készíteni, mintha csak nála lenne a komolyabb a tükörreflexes gépe.

Screen Shot 2013-10-08 at 11.49.04

Az elmúlt 4 napban több mint 4.000 képet készített, ebbe beletartoznak a HDR fotók és a panoráma képek is. Jimnek nem voltak elvárásai, és emiatt kompromisszumok nélkül fotózta azt, ami tetszett neki. Ezáltal nem kellett bajlódni a beállításokkal nem kellett semmilyen technikai tudás a képek elkészítéséhez. Egyszerűen csak jó képek készültek és ez már bőven elég volt számára.

Egyébként legfőképpen négyzetes (square) módban fotózott, mivel ez a mód a 3:2-es helyett 1:1-es arányban teszi lehetővé a fotózást és ezzel az Instagramra is kényelmesebben lehet feltölteni a képeket. Ő egyébként a következő pár napban még Skóciában van, így most ide berakom nektek az Instagram képeit, azonban ezek a képek a Szifon.com alkalmazásból nem elérhetőek sajnos. Akik szeretnék megnézni, használják a webes felületünket vagy a mobil felületünket, tehát a Szifon.com-ot, vagy kattintsanak Jim Instagram profiljára.

[justified_image_grid instagram_recents=10274566]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ügyes gyerek ez a Jim 😉 szép képek

  2. Huh most látom nem is annyira gyerek már


Add a Comment