fbpx Skip to content

Hivatalosan ugyan a Telekom még nem jelentette be, azonban kaptunk egy fülest, hogy kevesebb, mint 3 hét múlva pénteken, azaz október 11-én lesz a Telekom iPhone 5s és 5c premier.

t5s5sc

Ez azt jelenti, hogy október elején, tehát 1 hét múlva indulhat az előrendelés – már ha az egyáltalán lesz, mert külföldön az 5s-t nem lehetett előrendelni. Egyébként úgy tudjuk, erre a hétre, tehát szeptember 27-re esett volna a premier, ami reálisnak tekinthető, mert múlt évben is ekkor volt. Idén azonban az Apple képtelen lett volna szállítani megfelelő mennyiségű készüléket. Így nagyon valószínűnek mondható az újabb dátum, tehát az október 11., amikor a Telekom már 6. alkalommal hozza el nekünk az új készülékeket. 🙂

Idén sajnos nagyon kevés készüléket gyártott az Apple, úgyhogy nem tudni, hogy a Telekom és a Vodafone esetén az új készülékek egyszerre startolnak-e, illetve hogy lesz-e belőlük elegendő a premierkor.

Amint lesznek bővebb információink azonnal írunk róla.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. EZAZ!:) Biztos előfizetek rá!!:)

  2. remélem a vodához is jön időben… 😀

  3. Ha most valamilyen okból bedöglik az Iphone5-öm, és ki kell cserélniük garanciásan, vagy a biztositáson keresztül akkor mit kapok helyette? mivel Iphone 5 már nincs forgalomban.

  4. Jó lenne le cserélni az 5öt 5Sre 🙂

  5. Amúgy az eddigi években hogy volt, a sorbanállóké vagy az előrendelőké az elsöbbség? Vagy a sorbanállók is előrendelték? Köszi a választ 🙂

  6. @bali023: iPhone 5 ugyan nincs forgalomban, de még lesz raktáron. Simán 5-öt fogsz kapni érte.

    @Johnny973: soha nem volt és nem is lesz csere hazánkban.

    @Tomi77: Mindkettő. Ha előrendeled másnap megkapod, ha sorban állsz ott is megkapod. Előrendeled és sorban állsz az is opció de előbb nem fogod készhez kapni.

  7. Telenorról van valami infó? Lesz már végre náluk is, vagy marad a független?

  8. Oktober 11. 2 hét múlva lesz!

  9. én már 10 éve nem veszek t-nél telót…
    régen megérte, mostmár qrva drága, sztem nálatok is olcsóbb! 😀

  10. @Johnny973: Most jottem az O2 store bol…

    Nyomkodtam az iphone 5s-t az iphone 5 om mellett… semmi kulonbség nincs sebességben semmi… Annyi hogy a kamera jobb… meg persze a Touch ID… !

    Kérdeztem az eladó csávót hogy mi a kulonbség, azt mondja ja hát annyi hogy van ez a ID cucc, semmi extra.. 😀

    Iphone 4 rol, 4S rol megéri váltani, de 5 rol semmiképpen… sztem

  11. @sultan: ,hogy KEVESEBB, mint 3 hét múlva, pénteken. -> vagyis 2,5 hét múlva.

  12. Mi az, hogy az iPhone 5 nincs forgalomban? Simán kapni mindenhol…

  13. @Before: Hivatalosan már nem gyártja az apple, így nincs forgalomban. Az megint más tészta, hogy még lehet kapni újonnan ami még megmaradt.

  14. A tavalyi startnál 5 millió iPhone 5 “fogyott”, ebből 3 millió még raktáron van elfekvőben, nyugi… 😛 (Ugyebár az Apple mindig hozzáadja az eladási adatokhoz azt a mennyiséget is, amit a mobilszolgáltatók vesznek meg tőlük, raktárra…)

  15. @Bencissimo: számokkal vagdalkozni bárki tud: igazold az adataid forrását.

  16. A 16gb Iphone5s biztos hogy olyan 170-180ezer Ft körül lesz kaphato

  17. @farkas63: óbakker, akkor sietnem kell… Nekem a fekete 5-ös nagyon tetszik, annyira szép és elegáns a koromfekete színével.

  18. @Before: amíg le/el nem kopik 😛

  19. A T-Mobile elmehet a büdös picsába. Nem rég találtam egy 3GS szórólapot itthon, 96000 Ft volt ikon 200-ban annó a készülék. Most ugyanabban a tarifában (ami mellesleg már egy ezressel drágább is) 190000 Ft.

    Értem én, hogy feljebb mentek az árak na de 100000 Ft-tal?!

  20. Sziasztok! Az iPhone 5s és 5c megjelenése után ugye kaphatóak lesznek 8 gb-os iPhone 4S-ek. Azonak ugyan annyi lesz az ára szerintetek, mint a mostani 8 gb-os iPhone 4-nek?:)

  21. Sziasztok! Úgy néz ki, hogy a három európai országba (DE, FR, UK) ismét csöpögtetnek némi készletet iPhone 5s-ből. A múlt heti készletkisöprés után augsburgi barátom tegnap tudott venni nekem egy 5s-t az Apple Store-ban. Van remény külföldön azonnal hozzájutni új készülékhez, és nem csak webshopon keresztül, októberi szállítással.

  22. Hegyi! Nem kell a T-nél venni:)

  23. Az egyik budapesti Telekom üzlet vezetője az ismerősöm, annyit mondott az 5S és 5C megjelenésének időpontjáról, hogy a BLOGOK!!! október 11-et írnak, de tapasztalatai alapján biztosan később lesz a premier, amint tud valamit hívni fog.

    Vicces, hogy még ők se tudnak egy rohadt dátumot…


Add a Comment