fbpx Skip to content

A nyár közepén tartott WWDC-re is készítettünk már nektek Passbook kártyát, ezt most sem hagyjuk ki. A jelenlegi kártya – hasonlóan az előzőhöz – segít abban, hogy ne felejtsd el az Apple eseményét, és persze jól mutat a Passbookban. 🙂

breezi_placeit

Letöltése természetesen ingyenes, a kártya elején és hátoldalán (nyomj jobb oldalt a kis (i) betűre) információt találhatsz az eseményről, illetve a kártyát tudjuk frissíteni távolról, ha bármi változna. Így mindenképp érdemes letölteni, hogy ne maradj le semmiről! Használatához nem kell mást tenni, mint például meglátogatni a legalább iOS 6 szoftverrel rendelkező iPhone-oddal a http://szifon.me/iphoneeventpass oldalt. Ezt egyébként Mac felhasználók is nyugodtan megtehetik böngészőből, azonban a Windows-felhasználók mindenképp a telefonjukat használják, mert a Windows nem kezeli ezeket a pass-okat.

passbookszifon-1

Az eseményt idén a Szifon.com alkalmazásból is követheted élőben, ha éppen nem tudnál gépközelben lenni: ehhez töltsd le a Szifon.com appot ingyen!

breezi_placeit-1

[appstore id=”478349163″]

Van itt még valami

Időközben ismét elkészítették az Apple meghívó mintájára a szokásos háttereket:

photo-3

Letöltési linkek:

Sötétebb verzió:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Zsír 🙂

  2. abban tudnátok segíteni, hogy passbookos rendszert, hogy is kell csinálni, hogy kell “jegyet” csinálni, meg, hogy kell azután pl egy boltán használni?

  3. @Venom: Szerintem email -es kapcsolat felvétellel hamarabb kapsz erre kielégítő választ 🙂

  4. Ilyen szarok nelkul is lehet nezni az egeszet, semmi ertelme meg pb-vel is eszetlenkedni….

  5. @dnp: még szerencse, hogy senki nem kötelez arra, hogy ilyen “szarokat” tölts le. ez csak poénból van, és sokaknak tetszik, mert másra itthon még nem igazán használható a Passbook.

  6. Segítség! Amikor rámegyek a linkre csak tölt és nem hoz be semmit. Mit tegyek?

  7. @grozsadavid: az alkalmazásból nem tölthető le (webview korlátozás), másold ki a linket, és nyisd meg az appból átlépve a Safariban.

  8. Sztem is jo mert igy tenyleg nem felejtem el.

    Koszi sracok rendesek vagytok.

  9. Jadeye: ” itthon még nem igazán használható a Passbook” Na latod ebben van benne a lenyeg… akkor minek erolkodtok vele? Nem erre talaltak ki, ellenben naptarbejegyzesek pont erre valok 🙂


Add a Comment