fbpx Skip to content

Ha igazak a pletykák, alig 8 nap választ el minket az Apple első őszi eseményétől, mely a már megszokott módon leginkább az iPhone-ról és az iOS 7-ről fog szólni. Ezt támasztják alá az alábbi képek is, melyek azt jelzik, hogy új csomagolást kapnak az új iPhone készülékek, köztük a már sokszor emlegetett színes iPhone.

137485-640

Az új csomagolás merőben hasonlít az iPod touch készülékek csomagolására, melyek ugyan ilyen átlátszó tokot kapnak, hogy látni lehessen milyen színű készülékekről van szó. Újdonság még az iOS 7 fólia is, mely ugyancsak az iPod touch készülékeknél volt eddig jellemző:

Screen Shot 2013-09-02 at 10.26.01

Szóval várható, hogy a színes iPhone megkapja az iPod touch csomagolását, az iPhone 5S pedig marad a már megszokott dobozban.

137482

137479

137470-640

Időközben egy rettentően rossz minőségű videó is felkerült a YouTube-ra a piros iPhone 5C-ről, amit röviddel később törölt a YouTube, ami utalhat arra, hogy valódi tartalomról van szó, amit esetleg az Apple közben leszedetett. Mondjuk ezek alapján az őszi keynote megint úgy zajlik majd, mint előző évben: “igen, valóban azokat mutatjuk most be, amit már korábban láthattatok a pletykákban az interneten”…

Időközben felkerült a videó egy másik oldalra is, ahonnan elvileg még nem törölték, de a minősége itt sem nevezhető minőségnek (flash-alapú lejátszó sajnos):

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is élőben közvetítjük az Apple evenetet, csatlakozzatok Facebookon az eseményhez:

szifonlivefacebook

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Az Iphone 5C videónál a külföldi portálokon helyesen meg is jegyezték 2013-ban bizonyára nem találtak egy hd-ben is képes felvevő készüléket, csak olyat ami ilyen mosott szarban képes rögzíteni:-)

  2. @athis1975: ez rendszeresen így van, ha megnézed. nem csak 2013-ban nincs ilyen esetekben HD, korábban is csak hónaljból fotózott, fénnyel szemben, működésképtelen géppel, elem/akku nélküli képek készülnek évek óta.

  3. Amúgy ez a kék színű egész jól néz ki. Nagyon bízom benne az Apple helyesen lépi meg az “olcsósított” Iphone-t. Bár szerintem csak Kínában lesz kapható.

  4. @Jadeye: Ez még hihető lenne, ha csak pár villanásra mutatná a videóban de elég hosszan nyomogatja….

  5. A kéket meg a feketét elnézve (amik jobb minőségű képek) én egyeltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez műanyag…

  6. @ef-dani: a fekete egy iPod Touch…

  7. @Dusee: jogos! De a kék már nem 🙂

  8. Csak egy kérdés: Arra nem gondolt még senki, hogy mondjuk bejelentik, hogy olyan rendesek lesznek az Apple-nél, hogy innentől kezdve iPod-ot mostantól iPhone 5C-nek hívják és kapunk bele gsm hálózatot is? Azaz megszűnik a “sima” iPod.

  9. Ha ezeket csomagolják, akkor kész az iOS7? Mert még nem volt GM belőle…
    Vagy ma este lesz? 🙂

  10. semmi 🙁

  11. @GKrisz: attól függ a kiadott fejlesztői verzió mennyire tükrözi az aktuális verziót… biztos, hogy van benne valami csúszás. Ha pedig Applenél kész van már az iOS7, akkor elkezdik telepíteni és csomagolni. Ha a következő verzió már GM lesz, akkor nekik már kész van.

    Több millió darabot kell legyártani, becsomagolni és elszállítani, ez idő.

  12. nekem nagyon bejön!
    jobban várom mint az i5s-t….
    lehet még az s3-am is lecserélem egy ilyenre 😛 a kék / zöld / fehér bejövős.
    No meg nem is baj hogy műanyag , nem törik legalább úgy. Illetve a 3G-m és GS-em is műanyagból volt és ott sem éreztem gagyinak 🙂

  13. a műanyag iphone szerintem se gáz hoszen az iphone 3 is az volt…
    meg mondjuk a jelenlegi iphone 5 60%-a is valamilyen muanyag (meg nehany bőr illetve alu) tokban lakik 🙂

    azert az vicces, hogy a kinaiak mar hetek ota árulják az 5C tokokat… (ők is csomagolják a több millió darabot 🙂

  14. Semmi gond a muanyag cuccal… olcsobb a javítás, tartósabb.

    3g és a 3gs is az volt , vették mint a cukrot…

    mai telefonok 80% -a (csak tipp) valamilyen muanyagbol van…

  15. Közben kiküldték a meghívókat! 🙂

  16. pietrofikának lesz igaza!


Add a Comment