fbpx Skip to content

Eddig minden jel arra utal, hogy szeptember 10-én nem fog az Apple “szarral gurigázni“, csak hogy a klasszikust idézzek. Szóval ez az a dátum, ami az Apple részéről egyelőre még nincs megerősítve, azonban a pletykák alapján már 99%, hogy ekkor lesz az első őszi Apple esemény.

Ezen az eseményen leginkább az iPhone-é lesz a főszerep. Meg nem erősített hírek szerint új készülékek érkeznek, az iPhone 5S mellett most már kapunk egy hasonló “kiegészítő” készüléket, mint az iPad mellett az iPad mini. Ahogy az iPad mini, úgy véleményem szerint az iPhone 5C is ígéretesnek tűnik.

gold-iPhone1

Az új iPhone 5C nevében a C valószínűleg a Colorra utalhat, tehát ez több színben elérhető termékeket jelent. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a neve is ez lesz a készüléknek, de az eltelt hónapok alatt ezt a nevet kapta a nagyobb oldalaktól. Időközben az iPhone 5S-ről is érkeztek hírek, ilyen az új pezsgő színű hátlap és a 128GB-os méret. Ehhez kapcsolódóan érdemes megnézni ezt az összehasonlító videót:

Megjelentek idén is az iPhone 5C készülékek bemutató, dummy változatai is az Ebay-en, így többen vásároltak már az eredetihez hasonló iPhone 5C dummy-t. Ez azért hangzik mókásan, mert az eredetit hivatalosan még be sem mutatták. Erről is egy pár fotó, így talán könnyebb elképzelni, hogy milyen is lehet az új színes iPhone:

iphone_5c_dummy_color-22-1

iphone_5c_dummy_color-2-1

iphone_5c_dummy_color-13

iphone_5c_dummy_color-14

iphone_5c_dummy_color-23

iPhone 5S – “arany”

012

010

001

szifonlivefacebook

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Kár ezekért a bugyuta színekért az 5C-nél. Egy piros talán még érdekelt is volna.

  2. @feketeg: piros? Nem inkább fekete? Feketeg? 😀

  3. Az majd a product red lesz, mint a smart cover.

  4. A pezsgő színű Iphone 5S egy pozitívum, remélhetőleg az előlap is pezsgő lesz nem csak a hátlap és nem fehér mint az utoljára kiadott ipod touchoknál mert az elég furcsa, a másik kettő(fehér és fekete) meg gondolom egyezik majd a jelenlegi iphone 5-el. Nekem a fehér abból eléggé tetszik, bár fekete van jelenleg 🙂 Az Iphone 5 C típusból fekete és a fehér egy újra formált 3G/3GS -re hasonlít hátulról ami a maga korában egy korszak alkotó termék volt, arra garantáltan találnak vevőt ha árazásban megfelelő lesz. Talán még Jobs is elfogadná őket. A rózsaszín(bár nem a legszebb rózsaszín) egy jó ötlet a lányok szívnek megdobogtatásáért. A kék, sárga és zöldnek ezen árnyalata egyenesen igénytelen, még ha valami pezsgő metál kivitelek lennének, mert műanyagot is lehet ugyanolyan szépre festeni mint a fémet mint az autóknál is. Ha a Iphone 5 C ára valóban alacsony lesz és nem butítják nagyon le a fekete és fehér akár sikertermék is lehet. Sajnos az új IOS-el (7) jönek ami számomra inkább negatívum, mert a régi skin lényegesen tekintélyt parancsolóbb. A lighting csatlakozás, egész jó, lényegesen stabilabb a micro USB-nél tehát szintén pozitívum, negatívum viszont, hogy chipes és egyedi és a régi dokkokkal nem kompatibilis. A nano sim viszont nagy negatívum, mert egyetlen szerepe a korlátozás, mert létjogosultsága nincs.

  5. Nezzetek mar meg mekkora kamu f@szsag ez a video. A pezsgo/(arany?)szinu iPhone vakuja teljesen mas meretu es formaju, mint a feher es a fekete eseteben. Videon szepen latszik 0:50-nel…Aki csak egy kicsit is ismeri az Apple-t az tudja, hogy nem csinalna ugyanabbol a tipusbol es fajtabol (a szinezest leszamitva) tobb fele megoldasu keszuleket. Nem hiszem, hogy csak a pezsgo szinunel alkalmaznaas vakus technologiat. Vagy mindbe beepitik, vagy egyikbe se. Ha ezen valtoztatnak, akkor abban csalodnek, de nagyon. Emlekezzetek vissza anno Steve Jobs azert nem adta ki fel evig a feher iPhone 4-et feherben, mert nem tudtak megoldani, hogy a vaku ne zavarjon be a kameranak. Pedig nyilvan mas megoldassal/fajtaval sz mukodhetett volna. De nem, inkabb kivarta, megoldotta es ugyanazt tette bele akkor is… Legalabbis optikailag egyforma!

  6. @magiaboyz:
    Az nem lehet, hogy a pezsgő szín az 5s a többi (fekete-fehér) pedig meg csak a sima 5-ös?

  7. Ha tenyleg kijon ez az “olcsobb” keszulek areszrol csalodott leszek hogy meg meg se jelent de mar mutogatjak videokban…ennel sokkal nagyobb szigort varnek az apple-tol bar lehet hogy direkt szivarogtatnak bar en szemelyszerint meg mindig nem latom ertelmet ennek az “5C” nevezett keszuleknek.

  8. @NagyB:
    Lehetséges, csak akkor hiteltelen ugy “hirdetni”, hogy ezek az uj 5S-ek…mert a belsejet mutogatjak,stb. Es nem ugy hirdetik, hogy ez uj 5S pezsgoszinnel, osszehasonlitva a sima fekete es feher 5-hoz kepest… Egyebkent nem tartom teljesen kitartnak, hogy lesz uj pezsgo szinu…hogy milyen lesz eloben, ahhoz latni kellene 🙂

  9. @Bolvar
    Amíg ez a homár van a cég élén nem lesz itt semmi titoktartás. Az i4 is kitudódott de mennyivel stílusosabban oldotta meg Jobs

  10. @magiaboyz:Már bocs, de okoskodás helyett inkább olvastad el volna a videó címét… Nem írja, hogy a másik kettő is 5S..

    Egyébként: Érdekesen nézki az a fekete iPhone 5C, hogy azon is fekete az alma…Egyébként meg csúnyák a színek…

  11. Szerintem keynote helyett apple pride-ot kapunk szeptemberben ezzel az iOS7el meg az “5C”-vel de komolyan…

  12. hát nem tudom, ha megnézitek a video alatti harmadik képet, azon a kék és a zöld inkább néz ki egy olcsó toknak mint telefonnak, leginkább egy vásári seriffkészletre hasonlít a minősége

  13. Ez az új szín elképesztően elegáns!!! Semmi bajom az iOS 7-tel de ezen… egyszerűen nevetséges lenne.


Add a Comment