fbpx Skip to content

A Rovio még májusban jelentette be a Rovio account-ot, mellyel a játékállásunkat tudjuk a felhőbe menteni, viszont ekkor még nem volt mindenhol és mindenki számára elérhető.

rovioacloud

Erre többek közt azért volt szükség, mivel az Angry Birds játékok már szinte az összes olyan elektronikai eszközön elfutnak, amik játékra alkalmasak, és hogy ne kelljen minden új eszközön a játékot elölről kezdeni. Az újrakezdés ugyanis sok vásárlót eltántoríthat attól, hogy egy másik eszközre is megvegye a játékot. Illetve ott volt az is, hogy egy esetleges platformváltás miatt ne vesszenek el a mentéseink, vagy ha valamiért restore-ra kényszerülnénk, de a backupot egy az egyben nem akarjuk vissza tenni, viszont fontos mondjuk az Angry Birds állásunk, akkor legalább mostantól nem kell iBackupbot-tal backupot szerkesztenünk.

Illetve így már egy eszközön többen is játszhatunk a játékkal, mivel ha másik Rovio fiókkal jelentkezünk be, akkor annak az állást tölti be.

A Rovio-nál ez a felhőrendszer eredetileg a The Croods nevű játékban debütált, ami szerintem annyira rossz volt, hogy nem voltam hajlandó, csak röviden írni róla még előzetesként, pedig beleöltem jó pár játékórát, hátha jobb lesz, de nem lett az.

Ahhoz, hogy a felhőbe tudd menteni a játékállásod, csak annyit kell tenned, hogy az Angry Birds-ben (egyenlőre csak az alapjátékban érhető el) létrehozol egy Rovio fiókot, ehhez nyomd meg a Power-Up vásárlás melletti gombot, add meg a megfelelő adatokat és a többit már a játék elvégzi.

Ezután összesítve láthatjuk akár a pontjaink, csillagjaink és tollaink számát.

[appstore id=”343200656″]

[appstore id=”364234221″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment