fbpx Skip to content

Tegnap befutott az iOS 7 beta második változata, és ezzel elérhető vált iPad és iPad mini készülékekre is. Ahogy azt vártuk, a rendszer közel megegyezik az iPhone-on elérhető iOS 7-tel.

Egyedül az iPad 4 és iPad mini esetén van csak AirDrop, a többi készülék sajnos nem támogatja. Újdonság a HDR funkció a kamera alkalmazásban, de beszéljenek a képek és a videók:

2013-06-24 at 23.23.43

lockscreeniPadiOS7

appstoreiOS7iPad

photo5

2img_0021

Kérdésem van!

Amennyiben kérdésed van az iOS 7 kapcsán, ezt a cikkünket olvasd el: iOS 7 beta: a leggyakrabban feltett kérdések

Az összes, az iOS 7-ről szóló eddigi cikkünket pedig itt érheted el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Mitől vam, hogy a kamera appban, nem tudom visszanezni a kepeket? Marmint ha jobb oldalt alul nyomogatom egy kicsit, akkor megtalalom azt a reszt, ahol elvileg lennie kene, de nincs nem látható, hanem átlátszó ugyanúgy, ahogy a többi rész.

  2. Belinkelnétek az ipad retinás ios7 default háttereit?
    Köszi!

  3. Ezért az iPhone-os (PalmOS-es) iPad multitaskért nagyon haragszom rájuk. Ez így tök olyan, mint a teljes joggal agyonszidott Android-féle “szétnyújtjuk a mobilappot”. Ott az OSX, két éve benne van a Mission Control. Miért nem lehetett azt a kinézetet beletenni? Sokkal átláthatóbb és könnyebb lenne az alkalmazás váltás iPaden. Aki meg telefonon szeretne multitaskolni, ő kapja ezt a Palmosat és használja egészséggel.

  4. Egy apróság amit szeretnék megosztani veletek!
    iPhone 4S-em van, dev acc nélküli ios7 beta 2.vel. Minden remek, bár én azt vettem észre, h sokkal többet fagynak az appok és többet indul újra a telefon, mint a beta 1 esetében.
    Na, de a lényeg. Ma minden előzmény nélkül teljesen elvesztettem a touch funkciót a telefonon, tehát fel akartam oldani és semmi reakció. Nem működött a notification center és a control sem. Csak egyedül a home és sleep gombok reagáltak. Mondom oké, újraindítom, hard resettel, mert a slide to shutdownt se vette be. 🙂 Megcsináltam a hard resetet és miután visszajött nem lett javulás. Megcsináltam még vagy 5x, de semmi. Mondom oké, akkor ebből restore lesz.
    Aztán véletlenül eszembe jutott, h Sirit még elő lehet hozni a home gombbal, meg is tettem és teljesen random módom azt mondtam neki, h “Go to Settings”, és megcsinálta. 🙂 Ezek után megjavult a touch!
    Csak hátha valaki hasonló cipőben fog járni és segít neki ez a kis infó.

  5. Ez a redszer így nagyon gánya…:D
    mi az, hogy eltüntek a kedvenc multitouch opciók??
    4ujjas app bezárás home gomb helyett??
    aztán dockbar és tiszta otvar, meg mekkora bug már, hogy app áthelyezésnél hosszan rajta hagyom a ujjam és nem lehet kijönni belőle csak bekapcsoló gombbal? 😀
    megy vissza a 6.1.3, mert ez így….

  6. @lokutus: ez egy beta rendszer. nem alkalmas mindennapi használatra, nem is arra van.

  7. @Jadeye: Hát remélem, hogy sok változást eszközölnek még a végső megjelenésig:)

  8. Kár hogy boldog boldogtalan fel tudja tenni dev account nélkül is a bármilyen gépére a bármilyen betát.
    Demostnem? Megnézi a keynote-ot élőben-felvételről, aztán kérdéseket tesz fel, aztán még több kérdést tesz fel, aztán elbukik kétszer. Következtetés: gány a rendszer. Még több kérdést tesz fel, felrakja, akad-neonos-milyenmár-Steve-következtetés: űgány. Nem tudja visszatenni az előző os-t, kérdéseket tesz fel, infinite loop, következtetés: gűány.

  9. @ illaberek: következtetés:te gyökér
    Hát nem?De!

  10. @lokutus: Pedig igaza van. Nem véletlen akarja az Apple csak a fejlesztőknek engedni. Aki fejlesztő pontosan tisztában van a beta fogalmával, míg a vérpistikék már azt hiszik, hogy ez egy kész rendszer és szidnak mindent meg csinálják a bugos videókat youtubera arról a rendszerről, ami hónapok múlva fog megjelenni.

  11. @elf-dani: tedd hozzá, hogy némelyik user azt hiszi és csinálja a videókat, ha meg annyira titkos meg fejlesztoknek van akkor Apple-nek kellene valamit intézkednie a védelem érdekében , hogy a “verpistikek” ne jussanak hozza.

  12. @lokutus: A némelyik userbe te is beletartozol 😉 Mint ahogy itt szinte mindenki aki feltette.


Add a Comment