fbpx Skip to content

Asphalt 8: Airborne

Tavaly nyáron jelent meg az Asphalt sorozat 7. része, de már szinte itt is a következő rész, az Airborne. Az Asphalt sorozat 8. része igazi csemegének ígérkezik az autós játékok szerelmeseinek, bár aki a valósághű versenyzős játékokat szereti, az feltehetőleg csalódni fog, mivel a bemutató videó alapján az Airborne-t nem a valósághűsége miatt fogjuk szeretni.

Amint láthattátok, elég brutális lesz a játék, főleg ezekkel a pörgő-forgó ugratós mókákkal. Változatos pályakínálatot ígérnek a fejlesztők több extrával is: alternatív útvonalak lesznek a pályákon, melyekre valószínűleg ugratókkal lehet csak rájutni, illetve a pályák az időjárás függvényében versenyről versenyre máshogy fognak tapadni, mivel lesz havazás, eső és por is a játékban. A játék fizikai motorját teljesen újraírták, így váltak lehetségessé a pörgő-forgó trükkök, és a különböző utunkba kerülő tárgyak széttörése. A videóban azt is meglehet figyelni, hogy azért a kocsik valamilyen szinten törnek, remélem ennek fontos szerepe lesz a játékban. Még a nyár folyamán meg fog jelenni az Asphalt 8: Airborne és mindössze 0,89 euróba fog kerülni.

Modern Combat 5

A WWDC mellett a héten zajlik az E3 is, amin a Gameloft bemutatta a Modern Combat sorozat 5. részét. Sajnos túl sok információ jelenleg nem áll rendelkezésre, csak annyi, hogy piszkosul jól néz ki a grafika és a játékmenet is ígéretesnek tűnik. Alább megtekinthetitek a Modern Combat 5 előzetesét és egy videót, amiben az iMore csapata kipróbálta a show-n a játékot.

Angry Birds Go!

A Rovio háza táján valami teljesen új játékon mesterkednek, legalábbis ez olvasható a közleményükben. Persze nem arra kell gondolni, hogy kedvenc madarainkat és malacainkat elfelejtik, hanem hogy az ő szereplésükkel valami nagyon új játékot alkotnak.

angrybirdgo

Az új játék az Angry Birds Go! nevet viseli és a honlapja alapján arra lehet következtetni, hogy valamiféle versenyzős játékra számíthatunk, ami feltehetőleg a malacok szigetén, ‘Piggy Island’-en fog játszódni. Ezeken kívül nincs más konkrétum, csak találgatni lehet, amit az AngryBirdsNest meg is tett. Várható megjelenési dátumról sincsen még szó.

Angry Birds Star Wars frissítés

Újabb frissítés érkezett az Angry Birds Star Wars univerzumába, mely során az 5. rész, a Birodalom visszavág eseményeit fejezhetjük be.

angrybirdstarwarsfrissites

A már megszokott 20 új pályán és bónusz Arany Droid pályán kívül kaptunk pár nyalánkságot is: Lando Calrissian madár karakterét 3 lövetű fegyverrel és több féle Power-Up-ot is, amik elég jópofának tűnnek, de a veterán Angry Birds játékosok úgyis ezek nélkül játszanak. 😉

Ha valakinek még nem lenne meg a játék, akkor innét tudja letölteni:

[appstore id=”557137623″]

[appstore id=”557138109″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment