fbpx Skip to content

popup

Az Embarcadero a múlt héten jelentette be integrált fejlesztőkörnyezete legújabb kiadását. Az új RAD Studio XE4 multi-device, valós natív alkalmazásfejlesztő eszköz olyan vállalkozások számára, akik PC, tablet és okostelefon készülékekre is fejlesztenek.

Manapság alapvető elvárás az, hogy a felhasználók különféle platformokon tudják használni szoftvereiket, de az ilyen multi-platform fejlesztések nagy többletköltséggel és rengeteg plusz munkával járnak – nem beszélve a felhasználói élmény jelentős csorbulásáról a különféle kódbázisok miatt. A RAD Studio XE4 segítségével gyerekjátékká válik a multi-platform alkalmazásfejlesztés.

1

A RAD Studio XE4 a most elérhető legjobb multi-device fejlesztőeszköz PC, tablet és okostelefon alkalmazásokhoz:

  • Multi-device, valós natív alkalmazásfejlesztés: A RAD Studio XE4 egy kódbázisból képes multi-platform alkalmazásokat létrehozni, mostantól iOS eszközökre (iPhone, iPad, iPod touch) is és valós NATÍV fordítóként nincs szükség virtuális környezetre, vagy szkriptekre – mindez villámgyors és hibamentes futtatást tesz lehetővé.
  • iPhone és iPad alkalmazások fejlesztése: A RAD Studio XE4 segítségével alkalmazásokat fejleszthet iPhone-ra és iPad-ra is – a Windows és Mac mellett. Az így létrehozott alkalmazásokat a natív teljesítmény, illetve nagyobb biztonság jellemzi – szemben a web-alapú, vagy szkripteket használó metódusokkal.
  • FireMonkey FM3: A már jól ismert FireMonkey mostantól iOS támogatással is elérhető, multi-device alkalmazásfejlesztésre hangolva a legjobb eredmény elérése érdekében.

Használja ki a RAD Studio XE4 új lehetőségeit és készítse el a jövő PC, tablet és okostelefon alkalmazásait! További információk és vásárlás: shop.appsoft.hu-n.

Ingyenes WorkShop

Kíváncsi vagy az alkalmazásra, kipróbálnád? INGYENES ÉLŐ bemutató most csütörtökön reggel 9-től a Puskin Moziban, REGISZTRÁLJON!

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Voltam az előadásukom, valahol az árlista is megvan, elég súlyos:)
    Ez inkább a öreg motorosoknak és a még nagy Delfis fejlesztőkkel rendelkező cégeknek megoldás a mobil frontra. De hiába lehet natív alkalmazást csinálni, ha úgyis kapcsolödni kell egy OSX-hez ha eszközön vagy szimulátorba akarjuk futtatni.

  2. 30 napos ingyenes teljes próbaverzió. Valóban, akiknek már nagy Delphi befektetésük van és nem akarnak nulláról indulni más device-on, azoknak szól.
    Windows-on van iPhone, iPad szimulátor, tehát prototípusig hamar el lehet jutni. Onnantól Apple szabályok, XCode, AppStore, developer ID, stb.

  3. Éljen a gányolás, ahol az összes alkalmazás, minden platformon egyformán néz ki, figyelmen kívül hagyva a GUI szempontokat, de legalább egyformán akad.

  4. @tlaci60: Windowson iPhone simulator? mióta?
    Természetesen nincs, csak ki tudja küldeni egy OSX-re a jelet és az bedobja szimulátorba, mint már mondtam is.


Add a Comment