fbpx Skip to content

Pár hónapja kezdtem el gondolkozni azon, hogy indítani kellene egy használt oldalt, mert nagyon sokan kerestek minket napról napra, hogy hol érdemes venni használt készüléket, amit nem fognak letiltani, nem lopott, van rajta még garancia, vagy egyáltalán legyen valamennyire biztonságos forrásból. Az ilyen kérdésekre sajnos eddig nem tudtam választ adni.

Tehát az elképzelés adott volt, legyen egy olyan hely itthon, ahol jó minőségű használt eszközt lehet vásárolni, aránylag jó áron, garanciálisan, és akár régi készülék beszámítással is. Ha belegondoltok, ez nem egyszerű feladat, már csak azért sem, mert melyik eladó szeretne garanciát vállalni a készülékére, amikor már az lejárt? Ekkor hozott össze a sors a WestEndben lévő iSamurai üzlettel. Többször beszélgettem ott Gáborral, a tulajdonossal, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy a fenti kitételek mindegyike teljesüljön, és az ügyfél elégedett legyen. 3 hónap elteltével megszületett a HasznaltSzifon.com! 🙂

sliderretinakicsi@2x

Tehát a Szifon.com és az iSamurai közös erővel elhozta nektek azt, ami hazánkban még nincs. Egy olyan adok-veszek portált, ahol az eladó és a vásárló is elégedetten távozhat. Természetesen ez nem jöhetne létre kompromisszumok nélkül, de lássuk miért érdemes elhoznod a használt készülékedet, vagy éppen használt készüléket vásárolnod nálunk:

  • 1 hónap garancia minden termékre (ha az Apple hivatalos garanciája lejárt, akkor is).
  • Megvásároljuk a használt iPhone-od, iPad-ed.
  • Azonnali elérhetőségek, bármikor kérdezhetsz a termékről.
  • Megbízható, jól működő Apple termékek, bármilyen probléma esetén saját szerviz.
  • Könnyen kezelhető weboldal, folyamatosan bővülő termékcsalád.
  • Kiváló ügyfélkezelés, a hasznaltszifon.com csapata bármiben tud neked segíteni.
  • Használt Apple termékek beszámítása, ha nálunk vásárolsz.

A fentebb írt jól működő csapatot, portált, szervizt csak kompromisszumokkal lehetett elérni. Ennél alább pedig nem adhattam. Így saját terméket a HasznaltSzifon.com-ra nem lehet feltölteni, kizárólag a WestEndben lévő üzletben tudjuk megvásárolni az eszközöket, illetve a vásárlók is csak az üzletben tudják megtekinteni élőben a terméket. Adott esetben természetesen vidékre is kiviszi a futár, de ezzel kapcsolatban mindenképp egyeztetned kell a munkatársunkkal.

alert

A weboldal folyamatosan bővül majd a következő pár hétben. Amennyiben bármilyen problémát találtok, vagy kérdésetek van, azt kérlek jelezzétek nekünk e-mailben az [email protected] címen. Reméljük, tetszeni fog nektek és mindenki elégedett lesz ezzel a szolgáltatásunkkal is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Esetleg lehetne bővíteni a menüpontokat (kínálatot) iPod Touchokkal is.

  2. @DarkEvil: Igen, mindenképp fogjuk, de ilyen termék nincs feltöltve.

  3. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. A hozzászólás a tartalma alapján nem kapcsolódik a cikkben szereplő oldalhoz, vagy annak esetleges technikai és/vagy tartalmi hibáihoz. A vásárlással kapcsolatos kérdéseket a megadott email-címen kérjük feltenni, ahol az illetékesek tudnak válaszolni rájuk. Az esetről mindenesetre mi is megkérdeztük az iSamurai-t. Megértésed köszönjük.)

  4. nah, már érdeklődtem is egy kínált termék után 🙂

  5. “Kérdés a termékről ” – itten kérem az “ő” betűt majd javítani kéne…

  6. @draft: Nálam is hasonló a probléma, Opera böngésző és Win7 alatt. Az Oswald fonttal írt ő és ű betűk rakoncátlankodnak az oldalon, nem mindenhol jelennek meg, de van, hogy reload után megjavul. Van, hogy az ő/ű-vel kezdve más fontra vált, de megjelenik. IE-ben jó.

    Ami nagyon tetszik, az a jobb felső sarokban az iPhone-evolúció. Állat. 🙂 A szifonon is lehetne ilyen valamelyik sarokban.

  7. Nekem azlenne a kérdésem h egy 1,5 éves iphone 4s mennyitért vennétek be?Csak úgy kiváncsiságból.

  8. Kettő kérdésem lenne :

    -iphone 2 felkerül e majd a kinálatba ( 9éves lányomat akarom rávezetni ios rendszerre és egyenlőre egy ilyen telefon megfelelő lenne )
    -külföldre való postázás megoldható e?

  9. Jópofa ötlet, hogy védve van a vevő és igazán igényes az oldal. Viszont gyakorlatilag ha jól értem ez egy sima bolt, ahol beveszik/átveszik a terméket bevizsgálás után.
    Valamint az oldalon nem találom az ÁSZF-et. Az szerintem (mert hogy ez tulajdonképpen egy webshop) kell.

  10. @taky1974: Igazad van, ezt elfelejtettük még kirakni, már készen van csak nem aktiváltam mert nem volt még átnézve teljesen, minél hamarabb javítani fogjuk!

  11. @Manoo: ezeket mind kérlek emailben tedd fel, mert ott tudnak válaszolni rá a srácok. Mi ebben nem igazán vagyunk kompetensek – [email protected]

  12. ezidáig nem kaptam választ az érdeklődésemre egy termék után….

  13. @draft: tegnap este 9-kor írod, hogy érdeklődtél, most meg még reggel 10 sincs, mikor írod, hogy még nem kaptál választ. sehol nem volt szó 7/24-es válaszadásról. a nyitva tartási idő H-Szo. 10-20h. ráadásul elég nagy az érdeklődés, úgyhogy türelmedet kérjük, biztosan válaszolnak a kollégák a mai nap folyamán. ha nem, akkor kérlek, jelezd.

  14. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. A hozzászólás a tartalma alapján nem kapcsolódik a cikkben szereplő oldalhoz, vagy annak esetleges technikai és/vagy tartalmi hibáihoz. A vásárlással kapcsolatos kérdéseket a megadott email-címen kérjük feltenni, ahol az illetékesek tudnak válaszolni rájuk. Megértésed köszönjük.)

  15. Ó, ezt már mennyiszer dobtam fel én is neked Admin 🙂 ha moderátor kell, tudod a mail címem 🙂

  16. @iBenito: jah, de nem olyan egyszerű azért egy ilyet összehozni. 🙂


Add a Comment