fbpx Skip to content

Délután futottam bele ebbe a YouTube videóba, amit az egyik magyar APR, a StarKing készített. A videóban egy speciális fóliát láthatunk, mely egy alkalmazás és a technika segítségével névjegykártyaként tud funkcionálni:

Az egész elképzelés elég futurisztikus, így természetesen rögtön megkérdeztük a StarKinget is, hogy ez hogyan lehetséges, azonban csak azt a választ kaptunk, hogy március 22-én mindent megtudunk majd, és hamarosan további videók is érkeznek. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy a videó végén a már említett dátum és StarKing MOM parkban lévő üzlete kulcsfontosságú szerepet játszik majd.

_MOM6231

Pár óra alatt a videó rengeteg megosztást kapott facebookon. Többen úgy gondolják, hogy a dolog nem valós és csak egyfajta vírusvideó. Mi ebben nem akarunk állást foglalni, addig, ameddig nem láttuk, egyelőre “nem létezik” alapon vélekedünk róla, azonban nem szabad elfelejteni, hogy kis hazánkban bármi megtörténhet. 🙂

[poll id=”86″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. most komolyan van aki ezt elhiszi?

  2. Én se tudom elhinne, még elképzelni is nehéz.

  3. Április 1 van? Nem. Március 5. Akkor?

  4. Idén korábban jött.. 😀 Bár miértne, a jedi cucc, meg a szemmozgatás alapján scrollozó samsung után már bármi megtörténhet..


Add a Comment