fbpx Skip to content

Frissítés #1: “Van itt még valami”

Már csak 1 hét van hátra Magyarország elsőszámú Apple életmód magazinjának megjelenéséig, így lehull a lepel arról, mit is takar a “Van itt még valami” rovat: 🙂

A one more thing csapata egyébként elárulta, hogy hatalmas kereslet van az újság iránt, így már biztosra veszik, hogy karácsonyig minden darab el fog fogyni, tehát aki szeretne hozzájutni, az rendelje meg minél előbb!

One more thing

Akik követnek minket facebookon vagy twitteren, azok láthatták, hogy egy nem mindennapi magyar kezdeményezést harangozunk be éppen.

Egy közeli ismerős keresett fel minket még nyáron, hogy külföldön megannyi nyomtatott magazinnal találkozott már Apple, iPhone, iPad témában, azonban itthon ezidáig egy sem jelent meg. Voltak próbálkozások, de mégsem sikerült maradandót alkotnia senkinek. Engem egyből érdekelni kezdett, és elkezdtünk együtt dolgozni egy prémium kategóriás Apple életmód magazinon.

One More Thing: Magyarország első Apple életmód magazinja!

Nem kérdéses, hogy egy nyomtatott magazin elkészítése nem egy egyszerű feladat. Több, mint fél évbe telt, mire a one more thing csapatával közösen kitaláltuk azt a koncepciót és vonalat, amit most már bátran megmutathatunk nektek. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ne csak egy száraz, úgymond “katalógus” magazint teremtsünk, hanem egy életmód magazint, ami magába foglalja azt, amivel egy átlagos Apple felhasználó találkozik a mindennapokban. Ez azt jelenti, hogy az Apple mellett természetesen találkozhattok csajokkal, kütyükkel, interjúkkal, olyan tartalmakkal, amik ugyan nem teljesen az Apple-ről szólnak, de hozzá kapcsolódnak valamilyen formában. Természetesen olvashattok majd tippeket trükköket is, illetve megtalálhatók benne Apple termékajánlók, kiegészítők is.

A tartalom mellett nagyon fontos volt a dizájn is. 100%-ban prémium magazint szerettünk volna lerakni az asztalra, így külső jegyekben sem elégedtünk meg egy átlagos kinézettel. A magazin így iPad méretű lett. Olyan széles, olyan magas, és a sarkoknál éppen annyira lekerekített, mint egy retina iPad. A címlapon túl a belső oldalakon is igényes és letisztult dizájnnal találkozhat az olvasó, minden egyes cikk egyedi kialakítású.

A tartalom és a dizájn után a harmadik legfontosabb szempont pedig az ár volt. Annak ellenére, hogy egy magazin előállítása nem olcsó, nem szerettük volna ezt az olvasóra terhelni, így egy szám ára 990Ft, éves előfizetés esetén pedig 3390Ft. Az online sajtó jelenleg egy nagyon gyorsan változó hírkörnyezet, amit nem mindenki képes követni, illetve nem mindenkinek van rá ideje, ezért a one more thing magazin negyedévente jelenik meg, minden nagyobb Apple bejelentés után, összefoglalóval, elemzésekkel.

A fenti képeken a nulladik számot láthatjátok, amit a környezetünkben a többség pozitív véleménnyel fogadott. Nyilván felmerült a kérdés, hogy legyen-e online megjelenés is, el lehessen-e érni a magazint például iPad felületen. Úgy döntöttünk, hogy nem. Erre számtalan blog létezik, köztük ugye az is, amit éppen olvasol. A one more thing magazin kizárólag nyomtatott formában lesz elérhető, nem tervezzük az online megjelenést. Azonban tervezünk az újságba úgynevezett offline-online tartalmat is: tehát lesz olyan rész, ami túlmutat majd az újságon és máshol érhettek el, például videók.

 

(a képek illusztrációk)

Érdemes még tudni, hogy első szám limitált példányszámban lesz kapható, tehát elképzelhető, hogy idejekorán elfogy. Ebben az esetben sem fogunk többet nyomni belőle, mindenképp ajánlott tehát előre megrendelni. Személyesen kizárólag Budapesten lehet majd megvásárolni, erről bővebben az ügyintézővel tudtok majd tárgyalni a megrendelés után. December 10-15. között fogjuk postára adni az első számot, melyet utánvéttel lehet megvásárolni.

Szerintünk egy nagyon egyedi és tökéletes ajándék lehet minden Apple tulajdonosnak így karácsony környékén, és nem mellékesen még egy iPad mini is a fája alá kerül még karácsony előtt valakinek az előrendelők közül!  

Az esetlegesen felmerülő kérdéseiteket a [email protected] címen tudjátok feltenni!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment