fbpx Skip to content

A facebook mindig is jobban szerette tudni nálunk, hogy mi érdekel minket, így idővel egyre kevesebb olyan poszt jelenik meg, amire nem reagálunk, így eltűnhetnek az általunk kedvelt oldalak hírei is. Persze azért van megoldás.

Ha az utóbbi időben azt tapasztaltad, hogy nem jelenik meg minden egyes szifonos poszt a hírfolyamodban, annak könnyen lehet az az oka, hogy korábban nem kattintottál rá elégszer a szifonon megjelent posztokra, vagy nem látogattad elég gyakran a Szifon facebook oldalát. Így a facebook előzékenyen egyre kevesebbet jelenít meg belőlük, mert ezt úgy értékeli, hogy kevéssé érdekelnek már az ott megjelenő hírek.

Többen jeleztétek viszont, hogy ez probléma, mert noha volt pár cikk, ami nem érdekelt titeket az utóbbi időben, azért nem szerettétek volna, ha a facebook ezt úgy értékelje, hogy nem vagytok kíváncsiak a többi hírre sem, és kérdeztétek, mi lenne a megoldás. Lehetséges például hozzáadni az oldalt az érdeklődési listához, de attól egyáltalán nem fog több posztunk megjelenni a hírfolyamban, mindössze oldalt kap egy új menüpontot, de arra még mindig rá kell majd kattintani.

A dologra két megoldás is létezik. Az első, ha rendszeresen rákattintasz a posztjainkra, vagy böngészed a facebook oldalunkat. Ez rövid időn belül azt eredményezi, hogy a facebook ismét érdekesnek fogja ítélni az oldalt számodra, és a posztjaink ismét visszakerülnek a hírfolyamodba.

A másik megoldás, amit a köztes időben is lehet használni, ha bekapcsolod, hogy külön értesítést küldjön minden alkalommal, ha kitettünk valamit az oldalunkra. Ez átlagban napi 3 értesítést jelenthet, tehát nem fog percenként csicseregni a készülék, hogy új hír érkezett.

A bekapcsoláshoz menj a facebook oldalunkra, majd vidd az egeret a borítóképünk jobb alsó sarkánál a Liked gomb fölé, majd a megjelenő menüben kattints a Get Notifications opcióra:

facebook_ertesites_2015

Ezek után ha kiteszünk valamit az oldalunkra, arról külön értesíteni fog a facebook. Ha pedig zavar, hogy értesítget, akkor ugyanígy ki is tudod kapcsolni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ez nagyon jó olyannak aki nem lóg állandóan a Facebookon ezt megis kapt hogy nem követem ott az eseményeket de így tudom majd ha jelenik valami új

  2. részemről mély hála ezért! azt hiszem en miattam szuletett ez meg mert lazadoztam hogy duplazzatok a hireket a facebookon 🙂

    ha jol ertelmezem akkor ez lesz az utolso cikk amit duplaztok a facebookon??? 🙂
    (ezt mindenkepp duplazzatok majd 🙂

  3. @NLQ: ez még egy 2012 decemberi cikkünk, csak akik jelzik, hogy lemaradtak erről vagy arról, azok általában nem állítottak be értesítést. reméljük, ez nekik a segítségükre lesz.


Add a Comment