fbpx Skip to content

Hoppá! Ismét egy Passbook kupont ajánlunk nektek. A hajdúszoboszlói négycsillagos Apollo Thermalhotel a magyarországi szállodák közül elsőként szeretné az iPhone tulajdonosokat meglepni kedvezményes szállás kuponnal! Ez az első olyan kupon Magyarországon, ami tulajdonképpen többet ad, mint a sok másik “közösségi vásárláson” alapuló kupon. És itt még előre sem kell fizetned!

 

Nem kevés energiát fektettek bele a srácok, többször beszéltem velük az elmúlt napokban, hogy tökéletesítsük az ajánlatot. Először is a kuponnal 50% kedvezményt kapsz, ami már önmagában is elég lenne. Így 2 fő 3 napra, vagyis 2 éjszakára 39.900Ft-ért pihenhet a 4 csillagos szállodában. Emellé pluszban kapunk egy félpanziós ellátást, mely bőséges reggelit és vacsorát foglal magában, illetve bármikor használhatjuk a fürdő és wellness részleget! Ha ez nem lenne elég, akár egész nap borozhatunk, mert all inclusive italfogyasztás vár ránk 11 órától este 8-ig. 🙂

A végére hagytam, hogy akik kihasználják ezt a kupont, a Szifon.com csapat jóvoltából a SzifonStore-ban 1500Ft-os ajándékutalványt kapnak, tehát még akár egy tok is belefér ajándékba így Mikulás/karácsony tájékán! Egyébként “ne dobjátok ki”, sőt töltsétek le mindenképp a kupont, mert 2013. február 28. után 20% kedvezményt kaptok az aktuális csomag ajánlatokból bármikor, ha felmutatjátok!

Miért Passbook?

Megkérdeztük, hogy miért éppen Passbook rendszer került kiválasztásra:

Egyrészt egy új értékesítési csatornát szerettünk volna az iOS 6 Passbook alkalmazásán keresztül nyitni, másrészt mivel ez időben éppen a karácsonyt megelőző időszak, egyúttal megpróbálunk egy tökéletes karácsonyi ajándékötlettel szolgálni a magyarországi iPhone-osok táborának.

Az online piac előretörését nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az elmúlt években óriási változásokon mentek keresztül a szálláskeresési fogyasztói szokások. Még pár évvel ezelőtt a vendégek kisebb hányada foglalt online módon, és többen a hagyományos foglalási módokon (pl. levél, telefon), addig mára ez teljesen megfordult. Olyannyira, hogy nem elég az online jelenlét, hanem mindig valami újat, valami egyedit kell kitalálni: bármit, ami a vendégek szállásfoglalását megkönnyíti.

Ebből a szempontból nagyon jó alkalmazásnak találjuk a Passbookot, ami ugyan nem teljesen online, inkább mobil eszköz, de mégis idesorolható. A vendég egyszerűen letölti az 50% kedvezményt biztosító kupont – nem kell az újságból kivágni 🙂 – és telefonján tartja egészen érkezéséig. Sőt a kupont a lejárati időn túl még 6 hónapig megőrizve is 20% kedvezményt biztosít!

Úgy gondolom, ez egy remek lehetőség kikapcsolódni még karácsony előtt, profi megoldás a hotel tulajdonosai részéről! A pass-t az alábbi Passbook ikonra való kattintással tudjátok letölteni:

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Ez király nagyon jo köszönjük.

  2. Barcsak a fapadosok is elkezdenek hasznalni a passbookot becsekkolashoz, nem kell nyomtatgatnom az emilben kapott jegyeket

  3. “többed ad”

  4. @hSn0wQ: köszi javítva.

  5. Asszonypajtással tuti kihasználjuk! Köszi! Még még sok ilyet!

  6. zseniális, nagy arcok vagytok! a kérdésem: ha februárban megyünk, akkoris jár az 1,5k-s szifonstoreos kupon?:)


Add a Comment