fbpx Skip to content

Kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is tenne a készülékével, figyelmesen olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat, és mérlegelje az esetleges lehetséges kockázatokat, valamint készítsen biztonsági mentést a készülékén található adatokról. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Szeretnél grafikus szolgáltatólogót, de nem szeretnél (vagy nincs lehetőséged) jailbreakelni? Van rá egy egyszerű megoldás! Ebben a cikkben ezt mutatnánk be.

Pár napja még tygro vetette fel hozzászólásban, hogy lehetséges-e lecserélni a logót jailbreak és minden nélkül egy adott készüléken. Ez sok esetben azért nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, legfőképp a jailbreak kérdése miatt, így kicsit utánajártunk a kérdésnek, aztán teszteltünk, és elkészítettük a szükséges csomagot, amely bármely T-Mobile és Vodafone felhasználó számára grafikus logóra cseréli a sima szöveges feliratot.

Hogy pontosan látható legyen, miről is van szó, szemléltetésnek itt két iPhone 5, amelyekre már feltöltöttük a logókat (katt a képekre a teljes méretért!):

 

Természetesen nem csak az alap alkalmazásokban látható a logó az állapotsávon, hanem a Notification Centerben (Értesítési központ) is:

 

Egyetlen kivétel van, ahol a logó nem jelenik meg, ez pedig amikor aktív a Do Not Disturb (Ne zavarjanak!) mód, ilyenkor még a sima, szöveges kijelzés is összecsúszik – de ez nem is annyira fontos, hiszen a mód lényege, hogy ideális esetben épp alszunk, és nem a logót nézegetjük. 🙂 Ilyenkor tehát marad a szokásos szöveges megjelenítés:

 

Összesen az a kérdés marad már csak nyitott, hogy mindezt hogyan telepíthetjük fel? Lássuk tehát ezt lépésről-lépésre.

A logók telepítése

Az első lépés az, hogy engedélyeznünk kell, hogy az iTunes engedélyezze a külső carrier beállítási frissítések telepítését. Ehhez a következőket kell tennünk:

OS X esetén:

  1. Indítsunk egy Terminal-t, és írjuk be a következő parancsot, majd nyomjunk Enter-t:
    defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool YES
  2. Indítsuk el újból az iTunes-t.

Windows esetén:

  1. Írjuk be a következő parancsot a futtatásba, majd nyomjunk Enter-t:
    "%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
  2. Indítsuk el újból az iTunes-t.

Ha ezt megtettük, töltsük le a telepíteni kívánt logóhoz tartozó IPCC fájlt:

Ezt követően kössük össze a készülékünket a számítógéppel, és kattintsunk rá az iTunes bal oldali listájában a Devices (Eszközök) alatt, majd a Summary (Összegzés) fülön megtaláljuk a Check for Update (Szoftverfrissítés keresése) és Restore (Visszatöltés) gombokat. A dolog innentől már gyerekjáték:

  1. OS X esetén az ALT, Windows esetén a SHIFT billentyűk lenyomása közben kattintsunk a felső, Check for Update (Szoftverfrissítés keresése) gombra;
  2. A megjelenő ablakban tallózzuk be az előbb letöltött IPCC fájlt;
  3. Az iTunes egy kis ablakban kiírja, hogy frissíti a hálózati beállításokat, majd ez automatikusan bezáródik. Ezt követően lehúzhatjuk a készüléket, és bezárhatjuk az iTunes-t.

Amennyiben nem jelenne meg a logó rögtön, kapcsoljuk ki a készüléket, majd vissza.

A logók törlése

A dolognak mindössze annyi hátránya van, hogy az így feltett logót nem lehet csak úgy, például a hálózati beállítások törlése opcióval törölni. Egy restore persze megoldja a gondot, főleg ha nem állítjuk vissza utána a készüléket backupból, viszont ez nem túl elegáns megoldás.

Ezért készítettünk két olyan csomagot is, ami az eredeti szöveges kijelzést állítja vissza. Ezek telepítése a fentieknek megfelelően történik:

Ezután kapcsoljuk ki a készüléket, majd vissza.

Pár fontos dolog a törlés kapcsán:

  • az iTunes-szal, utólag telepített IPCC-k nem a gyári beállítások közé kerülnek, így az eredetieket nem írják felül, hanem a user partíción kapnak helyet;
  • a szolgáltatói beállítások frissítései eredendően nem eltávolíthatóra vannak tervezve, így a törlőcsomag igazából nem töröl (és nem is törölhet) le semmit, hanem visszaírja a grafikus helyett a szöveges feliratú logókat, tehát igazából csak köztes megoldás;
  • mivel a szöveges logókból alapértelmezetten nincs retina felbontású a rendszerben, így a frissített törlőcsomagban találhatók retina kijelzős készülékeken esetleg kicsit pixelesnek tűnhetnek, mert a normál méretűek lettek felnagyítva: javítva, roobi kolléga készített retina felbontású szöveges logókat;
  • jailbreakelt készülékeken a “/private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone” mappa törlésével visszaáll a gyári alapbeállítás a logókat illetően.

Támogatott készülékek

Mivel a csomagok hivatalos beállításfrissítésként működnek, így gyakorlatilag bármely iPhone-on működnek, elméletileg bármely iOS verzió esetén, de ebből mi most elsősorban az iOS 6-ot teszteltük. (Kivétel ez alól értelemszerűen az itthon sosem forgalmazott első generációs iPhone. Másik kivétel Vodafone esetén az iPhone 3G, mert azt nem forgalmazta a magyar Vodafone, így azokon nincs Vodafone_hu.bundle, tehát rajtuk a fenti sem használható! Ezekre a Szifon.com Cydia source-ról jailbreak után telepíthető a szükséges fix.)

Telenor esetén ez a módszer nem működik, mivel ők nem Apple-partner szolgáltató, és így az iOS nem tartalmaz hozzá az iPhone esetén carrier.bundle-t, ami így nem módosítható, és jailbreak nélkül nem adható hozzá újként sem.

A 3G-s iPadeket jelenleg nem támogatjuk, így azokra nem javasoljuk a fenti csomagok telepítését sem.

Olvasd el a hozzászólásokat is

132 Comments

  1. Köszi srácok, ez rohadt jó 🙂

  2. Kérdés: A Telenornál már hivatalosan is kapható az iPhone 4S, akkor így sem lehet megoldani a logót? 🙂

  3. Gyönyörűűűűű 🙂 i4 ios6 tmobile tökéletes 🙂

  4. @NumberN9ne: attól, hogy árusítanak iPhone-t, még nem Apple-partner szolgáltató, így nincs carrier bundle, tehát nem lehet. a Telenor gyári független készülékeket értékesít, tarifacsomagra kötött hűséggel.

  5. szépen beállította. köszi. törölni viszont nem tudtam, csak próbálni akartam, de nem megy.

  6. Perfect!

  7. i5, tökéletes! köszönöm

  8. @Jadeye:

    Oké, köszi a választ 🙂

  9. @iBenito: ha felteszed a NO logo csomagok közül a megfelelőt, utána indítsd újra a készüléket, és akkor el kell tűnnie. milyen típusú készülék, melyik szolgáltató? köszi!

  10. Ipad2 3G Vodafonosra is tökéletes lett!

  11. iphone 5-ön a screenshotok ilyen lekerekítettek mindig (=screen is)?

  12. Es mi fog majd tortenni egy OTA updatenel?Vegig fog futni majd minden???!!:)

  13. Es mi fog majd tortenni egy OTA updatenel?Vegig fog futni majd minden?

  14. @Wask: mivel ez a carrier frissítés nem jailbreak, hanem gyakorlatilag egy hivatalos frissítés, így hacsak nem hoz újabb verziós hálózati beállításokat egy elkövetkezendő frissítés, akkor ez megmarad frissítéskor is, legyen az OTA vagy iTunes-on keresztüli, és az hiba nélkül végigfut majd. ha meg törölné, mert újabb verziót tenne fel helyette, akkor meg kiadunk belőle mi is egy frissített verziót, és kész.

  15. Nem nem sikerült

  16. Nagyon tuti! (iPhone 4 – iOS6) :)))

  17. szuper lett, nagyon jól néz ki! köszi szépen!! (i4s)

  18. Sziasztok!

    Nekem ezzel el sem indul az iTunes.
    “%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1

    Valami ötlet?

    Köszi

  19. @Ujbuda: készüléktípus? használt oprendszer?

    @piezzo: 64 bites windows? ha igen, akkor keresd meg az iTunes parancsikonját az asztalodon (ha van kint), vagy a Start menüben, és ott módosítsd a cél mezőben.

  20. @Jadeye:
    i4s
    win7 32 bit

    A kint lévő ikonban is módosítottam, de úgy se indul, csak ha visszaállítom az eredetire.

    Hogy tovább?

    Előre is köszi

  21. @Jadeye: Nekem sem indul el ezzel az iTunes. Win7 32bit.

  22. @piezzo, @BoRRoNeo: ugye az idézőjelekkel együtt írjátok be? más formában:

    “C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1

  23. @Jadeye:
    Na végül is sikerült.
    Simán elindítottam az iTunes-t,ahogy régen is volt.
    Majd csináltam a fent leírtakat.
    Újraindítottam a telót és jó lett.

  24. Nekem sikerült IOS 6 Win7 64 bit

    -Itunes ikon —>tulajdonságok –>cél résznél ki másol
    -parancssor beilleszt “C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt -carrier-testing 1 majd enter
    -itunes indít
    -Eszközök iphone Shift + szoftver frissítés be tallóz a le töltött fájl
    -telefon összeköt és le “ok”
    -lehúz

    Szuper dolog:)

  25. Köszi, müködik…. 🙂

  26. Telekom SK -ra nem tudtok ilyen IPCC file-t? Vagy mit kell benne megváltoztatnom? Instant get! pls

  27. @Neo78: és milyen logóval? ugyanezzel a t-mobile-lal?

  28. @Jadeye: Piezzo-hoz hasonlóan nekem is simán indítva az iTunes-t megcsinálta. Szuper, köszi!

  29. @piezzo, @BoRRoNeo: gondolom azért, mert elsőre csak beállította ezt az opciót. kicsit módosítottam ez alapján a windowsos lépéseket. na de a lényeg, hogy megy. 🙂

  30. @Jadeye:
    iPhone 5 -W7 /64

  31. zsír
    végre van vodafone logóm,
    a cydias csomag nekem nem ment eddig soha
    iPhone 4S 5.1.1 jailbrekelt
    thx!

  32. @Ujbuda: pontosan mi nem sikerült? az iTunes-ban be tudtad tallózni az IPCC-t? kiírta, hogy frissíti a beállításokat? újraindítottad a telefont utána? (a fenti csomagok csak magyar Vodafone és csak magyar T-mobile esetén működnek, tehát például angol Vodafone vagy német T-mobile esetén nem.)

  33. Beillesztés után állandó érvénytelen-t ír!

  34. i4s gyári független esetén független marad a telefon?
    Köszi!

  35. @Jadeye:
    Már eleve ne fut le a “%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1 parancsos sor!! Érvénytelen! Nem is tudok tovább menni!

  36. Gyerekek ez marha jó. 4s-en win7-tel simán ment.
    Köszönöm!!

  37. @kendy: Igen.

  38. SIKERÜLT!!!:)

  39. ez nagyon faja köszi szifon.com :PPPPPP

  40. Nekem ez már android:D

  41. @Jadeye: Módosítsátok a visszaállítót mert egyikben sincsenek benne a retina logók, így nem is állítja őket vissza (vagyis nem látszik) iphone 4-en és újabb készülékeken, vagyis azokon amik retina felbontásúak.

  42. @Ujbuda: Írd már le a menetét,mert nekem is ugyan ez a problémám!

  43. Hogyha csak siman elinditjatok az iTunest, akkor is megcsinalja. Nekem sikerult ugy! 🙂

  44. iPhone 4S – iOS 6 -> tökéletesen működik

  45. iPhone 4 és iPhone 5-nél is tökéletesen működik viszont a logók törlése egyik készüléknél sem sikerült.

  46. @Jadeye: aha, megkoszonom elore is 🙂

  47. kulföldi szolgaltatoval nem megoldhato?:)))

  48. Köszönet a leírásért, működik. iMac Coe 2 duo 27″ gépen, iPhone 4 telón ami nincs jailbrakelve, iOS 6 alatt csináltam.

    üdv:

    Baggins

  49. @KommyKT: az lesz, viszont gyárilag eleve nincs ezekből retina, azt a rendszernek kezelni kéne enélkül is. de mivel a törlőcsomagban nincs ott a retina fájlneves verzió, így azokból megmarad a grafikus változat, igen.

    @dzseko: igen, ez amiatt van, hogy a visszaállítófájlokban nincs benne a retina verzió az eredeti, szöveges logókból. ezt hamarosan javítjuk.

    @roLLka: ezek nem, ezek célzottan a két magyar szolgáltatóra vannak, de bármely más, Apple-partner szolgáltatóra készíthető ilyen csomag.

  50. végre minden stimmelt mikor véletlenül sikerült társítanom a letöltött fájlt, és nem tudom szétválasztani!!
    Windows
    Valaki segítene légyszí!

  51. @Jadeye: El tudod készíteni Telekom SK-ra vagy segítenél, hogyan kezdjek neki?

  52. én windows 8 64bit-el rendelkezem, de nálam a C://Programfájlok (x86)….

  53. Nálam semmi sem történik. i4, W7, iOS 6. JB nincs. iTunes kiírja, hogy frissíti a hálózati beállításokat, de semmi sem történik újraindítás után sem.

  54. @Belnir: Én vagyok a hülye, automatikus DND van beállítva, ahogy kikapcsoltam, megjelent! Vagyis működik, köszi!

  55. Nagyon jóó köszönöm!! iphone 5 iOS6
    Kérdésem az lenne hogy sajátot lehetne ebből a fájlból kreálni? 🙂

  56. Az egész leírás sz@r már bocsi, nem lehetne valami normális folyamatot leírni?

    1. Az első lehetetlen kivitlezhető dolog: “C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1 beírni a cél mezőbe, mert “hibás elérési utat ír ki!
    2. A futtatásban, ugyanez a hibaüzenet!
    2. A letölthető file (Windowsra) nem .IPCC, hanem .zip formátumban van!

    iPhone 5-ről van szó.

    Köszi az esetleges segítséget!

  57. Ja és ha átnevezem a .zip file-t .ipcc-re, akkor sem működik a parancssor beírásának hibája miatt…

    Ja és az iTunes sima elindítása után nem ajálja fel a frissítésnél az ipcc-t csak a .ipsw-t…

  58. @Neo78: meg tudom csinálni, de lehet, lesz róla külön cikk, és akkor mindenki tud mókolni magának olyat, ami tetszik.

    @Leki: természetesen lehet, majd nemsoká lesz róla külön cikk.

    @Majestic: a hiba nálad van, mert:
    1. a leírásban nem ilyen elérési út szerepel, hanem olyan, amelyiknek minden windows verzión a megfelelő helyre kellene mutatnia. a 64 bites windows esetén például az általad írt útvonal elvileg nem jó, mert ott van a Program Files után egy (x86) is elvileg.
    2. ugyanez.
    3. a böngésződ látja, hogy eredetileg zip formátumú, és ezért automatikusan átnevezi. simán nevezd vissza zipről ipcc-re.

    az ipcc betallózását pedig azért nem ajánlja fel, mert előtte nem engedélyezted a fenti paranccsal.

  59. @Jadeye:

    Hát sajna nem nálam van a hiba:

    1.: Az elérési utban ez van berva: “”C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1 , ergo nem ez a hiba, így is hibaüzenetet ír ki

    2. A .zip filet átneveztem, de így se jó….

  60. frissítettük a törlőcsomagokat, viszont pár fontos dolog:

    • az iTunes-szal, utólag telepített IPCC-k nem a gyári beállítások közé kerülnek, így az eredetieket nem írják felül, hanem a user partíción kapnak helyet;
    • a szolgáltatói beállítások frissítései viszont eredendően nem eltávolíthatóra vannak tervezve, így a törlőcsomag igazából nem töröl (és nem is törölhet) le semmit, hanem visszaírja a grafikus helyett a szöveges feliratú logókat, tehát igazából csak köztes megoldás;
    • mivel a szöveges logókból alapértelmezetten nincs retina felbontású a rendszerben, így a frissített törlőcsomagban találhatók esetleg kicsit pixelesnek tűnhetnek, mert a normál méretűek lettek felnagyítva;
    • jailbreakelt készülékeken a “/private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/iPhone” mappa törlésével visszaáll a gyári alapbeállítás a logókat illetően.

    (ezt fent a cikkben is frissítettük)

  61. király, simán ment, köszi!! 🙂

  62. @Majestic: nem használok windowst, de az elején nálad két idézőjelet látok, de csak egy kellene.

  63. Nekem simán frissítette, meg is jelenik a logo, de a menüben nem… ? 🙂

    Egyébként szép munka!

  64. @accelerator: milyen menüben nem jelenik meg? a készüléket újraindítottad már?

  65. @Jadeye:
    Már alig várom!!! :))) 😉

  66. Bocs ha furkónak néztek, nem akarok sem pofátlan sem okoskodó lenni, de mi ez a tömeges örvendezés ? 😀 Ennyire örültök, hogy kitehetitek a hitvány szolgáltatók gyűlölt ikonjait ? 😀

  67. Hali
    Kéne nekem egy kis help.. én windows alatt probáltam de kiirt egy hibaüzit amikor beirtam futtatásba : “%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1
    igy bemásoltam és hibát irt ki.

    “A windows nem találja a(z) “C:/program file/iTunes/iTunes.exe’fáljt.Elenörize hogy helyesen irta-e be a nevet, majd probálkozon ujra ”

    Ilyenkor mi a teendö?
    Hozzáteszem nekem madzsar a windowsom és 64bites és nekem a C alatt nem ugy van hogy Prgoram File (x86 ) hanem nekem ugy irja hogy: Programfáljlok (86)
    De beirtam ugy is és ugyis ezt a hibaüzenetet kaptam ilyenkor mit tudok tenni?

  68. @FaceCore:
    Windows 64 Bit:
    Close iTunes.
    Go to Start then Run and type CMD.
    Run this command:

    “C:Program Files (x86)iTunesiTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1

  69. @Jadeye: Sztem nekem is ez van.
    Lockscreen ok
    Springboard ok
    Calendar nincs logo
    Settings nincs logo
    Music nincs logo, de a now playing fülön megint van
    Clock nincs logo
    Photos ok
    Weather ok
    Foursquare ok
    Youtube ok
    iBooks ok
    Soundcloud ok
    stb

    igazából nem jöttem rá, h mikor van és mikor nincs, elég randomnak tűnik, de mondjuk főleg a stock app-eknél nincs

  70. @Unknown:
    A megfelelő helyekre nyílván \-t kell írni.

    “C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1

    Tegnap ezzel működött.

  71. @Jadeye: Igen, újra indítottam a készüléket. A főképernyőn, és nc-ben megjelenik, máshol marad az eredeti. (beállítások, üzenetek, telefonkönyv, mail, zenelejátszó, Safari, videók, óra, naptár)
    Érdekes, de az iránytűnél, és a képekné, időjárásnál,l meg a legtöbb nem gyárimalkalmazásnál megjelenik.

    i4S iOS 5.1.1

  72. @marTone: a gond az iOS 5-el lesz, mivel iOS 6-on mindenhol megjelenik.

  73. @Majestic: Nekem sem volt jó az elérési útvonal. Miért? Mert nekem az F:\iTunes\iTunes.xe az elérési útvonal. A Futtatásban nyomj a Tallózás gombra, és tallózd ki az iTunes.exe-t, azt ő szépen beírja a kisablakba, és egy szóköz után írd be a /setPrefInt carrier-testing 1 parancsot, majd enter. Semmi sem fog történni, csak tölt egy kicsit. Majd indítsd az Itunest, stb, ahogy le van írva.

  74. @FaceCore: olvasd el az eggyel fentebbi hsz-em.

  75. Kérdés: Ha kicserélem az általatok megadott .png-ket saját képre, akkor az úgy is működik?

  76. i4 5.1.1 tökéletes!

    Ha valakinek 64bit -es windóza van annak ezt ekll a parancssorba beírni:

    C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe /setPrefInt carrier-testing 1

  77. @Unknown:
    Hiába irom be nekem magyar windowsom van és igy sem müködik hogy CMD be irom be amit linkeltél mert nekem nem Program File van hanem Promram fáljok(x86) de igy sem sikerült

    esetleg van más ötleted? vagy akkor hogy irjam be? idézöjelel vagy anélkül vagy hogy?

  78. @FaceCore: Tallózássalkeresd ki az iTunes.exe elérési útvonalát, de pár hsz-t visszaolvashatsz 🙂

  79. @twingo16v: feltéve, ha az alapértelmezett helyre telepítetted.

  80. alapelemzetten telepitettem.
    de a CMD-be nem sikerült betallozni a parancssort. viszont megprbáltam iTunesba betenni a ipcc-t de azt irta hogy a ” xxx Iphone nem frisithetö “

  81. nem frisithetö ismeretlen hiba lépett fel (-27)

  82. @FaceCore: “viszont megprbáltam iTunesba betenni a ipcc-t”
    akkor most pontosan, lépésről-lépésre írd le, hogy mit csináltál, és milyen készülékkel, milyen iOS verzió esetén.

  83. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  84. @Jadeye: ujraindítottam, így se rakta vissza az eredetit. nem baj, nem zavar, csak gondoltam jelzem, hogy nekem nem megy.. egyébként i4 t-mobile

  85. @iBenito: próbáld meg most frissen letölteni a törlőfájlt, mert tegnap este frissítettem rajta, és tedd fel azt. annak már felül kell írnia a grafikusat a szövegesre.

  86. @Jadeye:
    iPhone 4 6.0 van rajta jelenleg
    Eddig amit megtettem, letöltöttem az ipcc-t, megprobáltam cmd be beirni a linket de nem lehet mert nekem valami hibát irt ki, igy ezt kihagytam, ( nekem magyar winem vna és nem volt jo még ugyse hogy átirtam :S ( program files röl program fáljlokra

    utána leinditottam egy iTunes-t rákötöttem a telom shiftel betoltam a frisitést betalloztam a ipcc-t és rányomtam egy megnyitásra és semmi kiirta a hibaüzenetet.
    nekem az itunes rendesen lett telpitve magátol oda rakta fel
    szal nekem az itunes exe itt találhato:”C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” legalábbis a tulajdonságokba itt van irva a cél és mégse engedte.. szal elakadtam rendesen

  87. ha igy irombe CMD be : “C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1 akkor sem fogadja el kiir valami oylat hogy ” : A fáljnév,a könyvtárnév vagy a kötetcimke szintexisa nem megfelelö . és nem enged tovább

  88. @FaceCore: “valami hibát irt ki, igy ezt kihagytam”
    ha kihagysz egy lépést, akkor nem csoda, hogy nem megy. olyan, mintha nem lenne motor a kocsiban, amit megpróbálsz beindítani.

  89. Azért hagytam ki mert sokan irták hogy nekik ez élkül is ment, viszont hiába probálom nem engedi.. mert hibát ir ki mindig és nem fogadja el CMD-be pedig kimásoltam a parancssort beirtam és mégse

    “C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1
    erre kiirja

    A fáljnév,a könyvtárnév vagy a kötetcimke szintexisa nem megfelelö

  90. @FaceCore: és rendszergazdai jogú a fiókod? rendes windows, vagy valami vérpistike által “feljavított” változat? maga az iTunes egyébként fut? esetleg telepítsd újra az iTunes-t, ettől a zenéid, stb megmaradnak.

  91. Sziasztok!

    win7 64 bit alatt sehogy nem inditja el az itunes a fent leírtak, szerint, se a cmd parancsban, se futtatásban, sehogy..arról már nem is beszélve, hogy az Itunes-ban mégcsak véletlen sem engedi betallózni a logo file-t…
    ha valaki lenne szíves és leírné, jó lenne, mert látom sokaknak van probléma…
    Köszi a segítséget előre is!

  92. @korponisz: Ugy látszik csak be kellett írnom ide és már sikerült is 🙂
    Egy WIndows ujrainditás és az eddig leírtak, meg is oldották a problémát :)))
    Hihetetlen:)
    Köszönet a leírásért!
    Szép napot mindekinek!

  93. @korponisz:
    hogy oldottad meg a problémát? mert nekem ujrainditásal se engedi beirni a commandba de most megprobálom iTunes-t ujrarakni de szerintem nem fog menni ugy se

  94. @Jadeye: Szia Jadeye, sikerult osszefabrikálni valamit a számomra?

  95. iPad3 OK!

  96. Jelentem! 6.0.1 en is megmaradt iPad3gsm és iPhone5 egyaránt!

  97. viszont iPad3gsm 6.1 betaval eltűnt, és nemis írja vissza

  98. vegre sikerult sokaig nekem is az volt a gond h hibas eleresi utat irt es nem engedte felulirni de igy sikerult win 64bit -em van : “%ProgramFiles(x86)%\iTunes\iTunes.exe” /setPrefInt carrier-testing 1
    ezzel sikerult,annyi h a programfiles es a % jel koze csak (x86)-ot kell beirni es utana Enter igy mar jo.
    remelem tudtam segiteni

  99. Érdekesség képpen írom, hogy lehúztam, majd betallóztam a T-mobile Hu ipcc fájl, ahogy írtátok, viszont nem írt ki semmi frissítést az iTunes. Mivel Telekom SK-s kártyám van, így nem jelent meg az új logó, de tegnap voltam Magyarországon voltam és láss csodát a T-mobil logó színes lett… 🙂 már csak a Telekom SK (T-mobile SK)-t kellene valahogy megbuherálni…

  100. @Neo78: persze, hogy nem ment a Telekom SK-val, mert ez a magyar T-mobile-hoz való, semmi mással nem megy. hamarosan lesz cikkünk arról, hogyan csinálhat mindenki magának a saját, Apple-partner szolgáltatójához.

  101. @Jadeye: de az érdekes, hogy ha átváltok T-mobile HU-ra akkor viszont színes a logó, nemigaz?

  102. @Neo78: nem értem. ebben semmi érdekes nincs, ez teljesen normális. a kijelzett szolgáltatónév a használt szolgáltatótól függ. itt a név helyett logót tesz ki. ha roamingon tehát a magyar T-mobile-t választod, akkor az mindegy, eredetileg milyen kártyád van, a használt hálózat miatt vált grafikusra a logó. ha a vodásat felteszed, és utána azt választod ki a roaming során a külföldi kártyáddal, akkor a voda is grafikus logóval lesz.

  103. @Jadeye: értem, és koszi

  104. Nekem valami nem jó!! Mindent normálisan megcsinálok, és amikor kiválasztom az ipcc fájlt itunesban és leokézom ezt írja ki: A(z) ,, ” iPhone nem frissíthető. Ismeretlen hiba lépett fel (0xE800002D) Nem tudom miért nem engedi

  105. @Jadeye: sikerült, gondolom valamiért nem szinkronizált rendesen az iTunes elsőre. Köszönöm!! 🙂

  106. Elsőre sikerült!! OSX i5 voda!!!

  107. Nekem sajna nem sikerült az ipcc file-t nem ismeri mert fel, és nem tudom betallózni 🙁 segítsetek! KÖSZI

  108. @becy: mármint mi nem ismerte fel? az iTunes? és megcsináltad hozzá, amit kell, ahogy le van írva az elején?

  109. @Jadeye: Elvileg megcsináltam de mindegy hova mentem a logót?

  110. @Jadeye: Igen az iTunes nem ismerte fel ,ert csak az ipsw fájlt lehet betallózni…semmi mást!

  111. @becy: kövesd a fenti leírást.

  112. @Jadeye: Azt követtem eddig 4x de semmi, nekem windows7 x64 -em van de azt is követtem mert lejjebb van róla úgy hogyan kell de semmi, nekem ez nem működik!

  113. Kallódások árán sikerült megoldanom! Mindig csak az ipsw-t kínálta fel, de egyszer csak jó lett és hogy hogyan azt nem tudom 😀

  114. Bocs, “kínlódások” akart lenni a “kallódások” csak automatikusan javít a gépen 😀

  115. sziasztok .
    nemtudjatok roman vodafone halozaton mukodik ?

  116. @Jadeye:
    Koszonom

  117. iphone 5-ön szuper jo.

  118. iPhone 3GS, iOS 5.1.1 jailbreakelt, csak a menüben és az értesítési központban jelenik meg a logó!

  119. @Belnir: Az ő leírása a legjobb! Így tallózzátok ki az elérési útvonalat! Utánna már tényleg gyerekjáték! 🙂

  120. Nekem sikerült! Jó lett köszi.
    csak nem jöttem rá,hogy a fájltípusoknál ki kell választani,hogy ipcc 🙂

  121. A felugró ablaknál amikor a shiftnél betallózom a filet.

  122. Sziasztok! Segítség kellene. Én még 6.0.1-nél feltettem az akkor aktuális T-Mobile-s ikont. Jól is műkszik (iPhone5). Most frissítettem 6.1-re. Letöltöttem az aktuális ipcc-t, s frissíteni akartam az iTunes-szal. Alt+frissítésslel kiválasztottam az új ipcc-t, de nem ír ki semmit az iTunes, így nem tudom, hogy frissítődött-e az új ipcc-re. Ezt hogyan tudom leellenőrizni? Most is ugyanúgy ott van a T-Mobile ikon, mint előtte, csak nem tudom, hogy ez már a 14.1-es, vagy a 13.1-es maradt.

  123. i4S kellett egy restart a mobilon, hogy megjelenjen!

  124. @pjana72:
    beállítások/általános/info és ott van hogy carrier

  125. Tudom nem mai cikk de megpróbáltam feltenni egy i5-re iOS 7.1-el de nem sikerült.
    Átírtam a carrier ver-t 16.0-ra de így sem megy. Van valami ötletetek esetleg, vagy ez van?

  126. @dzsega: az iOS 7-ben az Apple módosított sok dolgot, így ez a módszer nem működik.

  127. @Jadeye:
    🙁 köszi

  128. Sziasztok,
    Most, hogy a Telenor hivatalos iPhone forgalmazó lett, merre találok Ilyen .ipcc file-t hozzá?

    Nagyon köszi!


Add a Comment