fbpx Skip to content

Újabb Samsung-reklám

Azt tudjuk, hogy a Samsung és az Apple között egyfajta szeretem-nem szeretem kapcsolat van. A koreaiak nagyra vannak az S III-mal, ami az iPhone 5 megjelenéséig vezető szerepet töltött be az okostelefonok piacán. Azonban az új almás telefonnal az Apple nagyot alakított, ami csípi az ázsiaiak szemét. Most készítettek egy reklámot, melyben a sorban állókat figurázzák ki és az S III előnyeire hívják fel a figyelmet. Szánalmas.

Szerintük hány olyan ember van, aki igazán mérlegel az iPhone 5 és az S III között? Szerintem nem sok.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nf5-Prx19ZM]

Amikor a fagyi visszanyal

Persze a sorsnak van érzéke az iróniához: a Samsung Mobile USA a Facebook oldalára felrakott egy kérdést, hogy milyen elektromos készüléket vinnél magaddal egy lakatlan szigetre és beraktak hozzá egy S III képet. Nyilván S III-as válaszokat várták. Azonban a fagyi visszanyalt, mert a válaszadók döntő többségben iPhone-t vinnének magukkal… 🙂

Kattints a képre, és a saját szemeddel láthatod:

Egyébként meg száz szónak is egy a vége: aki iPhone 5-öt akar venni, az azt fog, aki meg S III-at, az azt. De talán nem azzal kéne megpróbálni eladni valamit, hogy a másik cég termékét becsméreljük, hanem emeljük ki a pozitívumokat a sajátunkban, ne is említsük a másikat, mert a negatív reklám is reklám, és majd a vásárló dönt. Ha így is minket választ, az sokkal elegánsabb. Minden más eléggé kicsinyes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

69 Comments

  1. Egyetértek.

  2. Szerintem Nagyon Nagyon elfogultak vagytok. Nem mondom ,hogy jobb telefon az SIII ,(4 éve iphonom van)de be kell látni ,hogy a mostani dobása az elég gyengére sikerült.
    És igen csak le van maradva és fapados a funkciók terén a Samsungal szemben.
    Sajnos. Csak azért cserélek 5-re ,mert a 4-esem már 2 éves. Ennyi.

  3. Hagynám a picsbe az almát de inkább 10x annyit kifizettek minthogy droidom legyen. MS nek meg szorítok hogy bejönön.

  4. Amerikában a médiatörvény megengedi, hogy a másikat szóbahozd, szerintem ezzel nincs baj. Mondjuk így született az a kóla-reklám, ami a mai napig az egyik legjobb, kissrác bedob kétszer aprót a gépbe, kiveszi X márkát, majd rááll a két dobozra, bedobja a harmadik ‘100ast”, kiveszi a konkurenciát mert végre elérte a gombot. És elsétál. PERFECT.

    A Samusngnak ez a reklámja eröltetett az a baj, nameg a felsorolás is, amiben szoftveres dolgokat ír előnynek. Egy frissítéssel nekünk is lehet vagy JB után…. ez olyan, hogy a lada jobb mint a Ferrari, mert a olcsóbb a javítás.

  5. szerintem ha az iphone-osok felháborodnak ezen, akkor a samsung már el is Érte a reklámmal a célját és ez benne a vicc, hogy mindenki azt teszi, amit ők akarnak.
    Ha egy régi 6210-es nokiával lenne összehasonlítva ugyan így az iphone, akkor mindenki csak nevetne, hogy ez csak egy vicc
    így viszont, hogy felháborodtok csak azt igazoljátok, hogy a samsungnak valahol tényleg igaza van és egy erős vetélytárs.
    Polgárpukkasztás és igen, vicces 😀
    Ők ilyenkor nevetnek a sok fröcsögő emberen és így is akarták, hogy ez legyen a hatás. Az emberek beszélnek róla, innentől jó reklám…

  6. Azon kevesek közé tartozom aki mindkét telefonnal rendelkezik! Elfogulatlanul tekintek mindkettőre! De sajnos azr kell írjam, hogy a napi használatban nekem az S III jobban bejött! Nem kell Itunes, este 10kor nem gúvad ki a szemem a kisebb kijelzőtől, mp3-at is tudok leszedni egy kattal, plussz az iphone hátlapja már 2szer is betört egy pici koccanástól! Ha a design-t, és a kidolgozást, anyagminőséget nézem viszont nincs párja az iphonenak! Az iphone-ban az ötletet és a prémium anyagokat, az innovatív gondolkodásmódot kell megfizetni! Meg is fizettem! Viszont ha végiggondolom én mint hétköznapi felhasználó, aki a napi feladataihoz is, mint segédet használja az okostelefonját…nálam S III! Bocs! 🙂

  7. @KillYou: valahogyan így állok én is.

    a cikkhez annyit, hogy aki s3-ast akar venni, az már megvette, aki iphone5-öt az most fog, aki pedig kiváncsi a wm8-ra az kivár (like me) és utána dönti el. februárban jön a galaxy 4 nem mellesleg.

  8. VIP-nek teljesen igaza van! Ennyi 🙂

  9. Nem volt nagy dobás?:D öcsém ti tiszta hülyék vagytok..az a bajotok h hozzászoktatok a legjobbhoz és mindig nagy léptekkel akartok előrehaladni, de már nem 2007-et írunk, hanem 2012-t, ti mit raknátok még bele? meg ami már alapból tökéletes azon már nehéz, vagy talán nem is kell sokat alakítani!
    inkább csak tökletesedik! nagyon jó lett az i5!!! majd ha a kezetekbe fogjátok akkor utána írjatok:P

  10. Stockholmban ejfeltöl lehet elörendelni, mar tükön ülök!!:D
    Szerintem tényleg az az élmény lesz döntö amikor kézbefogom végre. Szerintem szép, tökéletes az i5, sugárzik belöle a minöség.. SIII egyébként szerintem szép, jó telo, de hát Android…

  11. Ez az SIII szerintem úgy néz ki mint egy nyitott púderes doboz tükörrel. Ezzel a túlkerekített formával nagyon nem tetszik. Vagy pinpongütőnek is jó lenne ekkora méretben.

  12. VIP: igazad lehet, ha a Samsungnak az a célja, hogy minél több fogyjon az iPhone 5-ből, akkor bizony elérte és azt tesszük amit ő akar 😀

    Bakker, ez a reklám egy dologra jó: hogy a vacillálók egy része besértődjön, hogy már megint lebirkázzák és soha többé ne vegyen Samsungot.

    Komolyan van aki azt gondolja, hogy a Samsung picsogása bárkit a Sasmung felé terel? Megáll az eszem…

  13. Nagyon tetszik ez a kép a két telefonról “It’s just a phone”
    Mindenki döntse el neki melyik telefon kell.
    Nem kell fikázni a másikat mert Ő mást választott!
    Nekem Iphone-om van. De néha már-már el is rejtem,mert státusz szimbólum.
    Mert olyan trollok veszik meg aki azt sem tudja, hogy erre lehet letölteni alkalmazást,sőt azt sem,hogy mi is az az app store.
    Nem volt még szerencsém Galaxy S 1,2,3 hoz,csak olcsóbb androidos kütyükhöz.
    De azok sebessége kicsit elrettentett az androidtól.
    Lehet,hogy előítéletes vagyok én is,de nekem bevált az Iphone és maradok ennél.
    Ami az 5-öt illeti.
    Nos sokat beszélgettünk kollégával….
    Az hogy egy sokkal kisebb procival is tartja a lépést,sőt…
    Az hogy kisebb a fogyasztása…
    Elég jó ebben az ágazatban.
    Nem az a tudás,hogy minél nagyobb procit pakolunk egy telefonba.
    És itt említhető az ASUS Tegra,HTC,Samsung……
    Optimalizálás
    Ebben nem fogják megfogni.
    És ez hozza el a felhasználói élményt!

  14. Hat nem tudom. En az iPhone3 (sima) megjelenesetol kezdve iPhonet hasznalok, de erosebb bennem az elhatarozas, hogy a kovetkezo telefonom egy S3 (vagy S4) lesz. Es elsosorban nem azert mert nem vagyok meg a mostani iPhone-nal, sokkal jobban idegesit az Apple uzletpolitikaja, pereljunk be mindenkit viselkedese, lehuzasai.

  15. Nekem tetszett a reklám 😀 Nem kell halálosan komolyan venni. Ami meg tény(barátnőmnek van s III), hogy pár dologban már valóban jobb és nem ártana átvenni tőlük (mert már átvételről beszélünk nem újításról ) én csalódtam azért az új iPhone 5-ben mert ami valami baromira(és most nagyon szépen fogalmaztam) zavar a mostani 4s-emben az az akkumlátor és szerintem gyakorlatban nem fog változni semmit ami pedig egéssen röhelyes.(példát kéne venni pl razr maxx-ról).De mind1 ami tény, hogy annyira megszoktam, hogy nem fogok én se váltani sIII-ra vagy másra mert sw szinten még azért nincsenek tökéletesen egyszinten.

  16. @fandrew: ez nem Apple vs Microsoft. ez Mac vs PC. a PC-n nem csak windows fut. meg egyébként ilyen reklámok már nagyon régóta nincsenek, ha megnézed.

  17. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  18. @zozz92:

    mondjuk a samsung összeérintős szarja az iphone fos bluetoothjával szemben (amivel még 2 iphone közt sem lehet fájlokat küldeni/fogadni) elég meggyőző.
    + van már rádió az iphoneban? (nem internetes) mert már egy 10ezer forintos telóban is van…

  19. @szeka:
    ” Egy frissítéssel nekünk is lehet vagy JB után”

    Ugye nem komolyan mondod, hogy egy még nem kapható telefonra várod a frissítést vagy a JB-t, hogy az SIII-hoz hasonlíthasd a tudását 🙂

    A Lada vs. Ferrari témát nem értem, de a kólás reklám tényleg állat!

  20. @TMP: nem várom, de lesz. Mindkettő, ha a két telefont összehasoníltom hardware-ben, az okés. NFC-t nem tud az iPhone, Samsung kiröhögi. A felhasználó meg dönt, neki kell-e vagy sem.
    Viszont azt, hogy valamit nem tudsz a PROGRAM, simán lehet orvosolni, vagy jobbat írni. És bumm felmegy egy update-el.

  21. elég gagyi reklám… nagy telefont bárki tud csinálni, de egy fasza rendszert egy gyönyörű külsővel már nem olyan könnyű.. kivéve ha másol az ember ugye… 🙂 a samsung maradjon a led tv-nél!

  22. mai nap, keleti, kfc, kínai csávó, ipad, sg3. nem rossz kombó :))

    amúgy azt lehet tudni, hogy a magyar apple store-ban holnap mikortól lehet rendelni az 5-t?

  23. Azt nemlehet tudni hogy mikortol lehet megrendelni / előrendelni az Apple.hu -ról ?

  24. @Morde: elvben éjféltől érdemes egy próbát tenni, akár apple.hu, akár T-mobile.

  25. @Jadeye: Ma éjfél ? vagy 27-28. éjfél ?

  26. @Morde: 27-28. éjfél biztos nem. amúgy ez az éjfél mennyire biztos?

  27. @Morde: ha lesz előrendelés, ami valószínű, akkor ma. kicsit még vársz, és kiderül, mert a T-mobile-nál éjféltől előrendelhető elvileg.

  28. @Jadeye: Hát, T-Mobile -tól sajnos nem nagyon szeretnék iPhone-t venni mert kicsit drága… :S

  29. @Morde: úgy értem ha ott lesz, akkor valószínűleg az Apple-nél is.

  30. Én ma leültem, és 23 olyan hasznos feature-t írtam össze, ami a Galaxy S3-ban megvan, és az iPhone 5-ből hiányzik. Ezek közül legalább 5 olyan van, ami miatt sose váltanék vissza iPhone-ra (a többi inkább csak kényelmi szolgáltatás). Kíváncsiak vagytok rá, vagy itt a Samsungot csak fikázni illik?

  31. @rossifumi: Ez most komoly volt?:DD
    ne röhögtess már..rádió?! meg bluetooth?! jó h nem infrát írtál.:D

  32. @zozz92: mondjuk tényleg hihetetlen, hogy nem tudnak bele tenni egy qva rádiót.. :/ (mondom ezt úgy, hogy teljes mértékben apple párti vagyok!)

  33. @sipi07: De minek? amikor van 100 féle rádóalkalmazás és azzal eléred nem csak azt a pár rádiót ami FM sávon hallgatható, hanem az online rádiókat sőt kb az összes létező rádióállomást is. Tudod hallgatni kb a siófoki rádiót pesten. Neten keresztül! pár kilobájtot fogyaszt az adatforgalmadból. Kérdem én h akkor minek bele FM rádió?

  34. @zozz92: az FM rádió megy mobilnet vagy még akár mobilszolgáltatói térerő nélkül is. mondjuk tény, hogy az iPhone mobilnet nélkül félkarú óriás.

  35. Kint vannak a T-mobile árak. Az iPhone 5 a havi 12 ezres csomagban 90 ezer Ft. Négy éve a 10 ezres csomagban 30 ezer alatt volt az iPhone 3G. Magyarán háromszorosára nőtt az ára, miközben a havidíj is 20%-kal nőtt. És mindehhez az iPhone 5 olyan amilyen.

  36. Ráadásul nem tudom mi van a T-mobillal, de pár hónapja vettem 8Gb-os iPhone 4-et 12 ezres csomagban 29 ezerért, azt most 49-ért árulják.

  37. @zozz92: ugyanazt tudom mondani mint Jadeye a 36. hozzászólásban

  38. “Szerintük hány olyan ember van, aki igazán mérlegel az iPhone 5 és az S III között? ”

    Válaszolva a kérdésre, nagyon sok, és nem csak ezen a két telefonrol beszélve. Ott van pl a Nokia Lumia 920, erosen gondolkodom azon is nem csak az S III-on. Uk ban elso számu telefon volt az S III, és semmit nem ment le az ára, iphone 5 megjelenése után.

    Amugy ha ez a forum annyira kulonbnek érzi magát a nyavajás samsungtol, es a vacak S III-tol , akkor nem irogatna ilyen vitákat kiválto cikket.

    Appropo:

    Ennek majd orulni lehet par nap után, zsebbol kivéve…

    http://www.redmondpie.com/rear-aluminum-of-black-and-slate-iphone-5-model-is-susceptible-to-scratching-image/

  39. Huszonhárom funkciót/tulajdonságot írtam össze, melyeket nap mint nap használok/élvezek a Galaxy S3-on, illetve iPhone tulajdonosként 4 éven át nélkülöztem. Íme a lista:

    1) Kritikus dolgok:
    – cserélhető akksi
    – microSD memóriabővítés
    – SMS kézbesítési jelentés
    – egyszerű fájl-másolás USB-n (nem kell iTunes!!)
    – Flash támogatás
    – telefonhívások rögzítése
    – színes LED értesítés
    – widget-ek használata
    – élő háttérképek (zökkenőmentes)

    2) Nem kritikus, de előnyös dolgok:
    – hatalmas, 720p HD kijelző
    – nincs telezsúfolt homescreen (csak az van kint amit gyakran használok)
    – szabad ikon-elrendezés (nem csak libasorban)
    – színárnyalat beállítása
    – könnyebb visszalépés (bal felső helyett jobb alsó sarok)
    – soft-gombok a fizikai gomb két oldalán
    – FM rádió
    – szabvány microUSB csatlakozó
    – egyszerű Bluetooth fájlátvitel
    – cserélhető hátlap
    – Google Play: pénzvisszatérítés ha nem tetszik az app
    – 5db alkalmazás indítása a zárolt képernyőről
    – custom ROM-ok egyszerű használata
    – egy-klikkes, egyszerű függetlenítés (!!!)

    Természetesen mindegyik nélkül van élet, több millió ember boldogan használja az iPhone-ját a fentiek nélkülözése mellett. És mivel az Apple magukhoz láncolja őket az alkalmazásokon keresztül, nem is vehetnek más telefont, csak iPhone-t (hiszen csak azon fut az iOS). Aki Androidot használ, annak egyre szélesebb választék áll rendelkezésére. Nemcsak maga az oprendszer ad nagyobb szabadságot, de a telefon-kínálat is sokkal gazdagabb. Én ezért váltottam. Jó döntés volt! 🙂

  40. Udv! Ma delutan hozta a futar az iPhonet 5omet 32gb, fekete. Amennyire nem tetszett kepeken, annyira tetszik eloben, kezbe fogva, csodajo volt, hihetetlen konnyu es vekony nagyon szep. Elkepesztoen gyors, gordulekenyen megy minden rajta (amit sikerult kiprobalnom) melo kozben. Alig eszreveheto, h hosszabb, fel se tunik par ora hasznalat utan. Az uj fules nekem kenyelmes, jobb mint az elod. Hangzas igencsak jo. Lighting kabel tenleg nagyon kicsi es vekony. Ahogy irva is volt, hangosabb a telefon. Nem bantam meg, ahogy az eddigi termekeiket sem. 🙂

  41. Amennyi Samsung kell, az van az iPhone 5-ben is, és nem a dizájn, ne hörögj! – szóval két legyet egy csapásra! Mondjuk a 23 fontos dolog közül – lásd feljebb – jó fele nekem is kellene, de valahogy megleszek, egy alma meg mindig kell “für alle fälle”… Hát velem így lesz, de kérlek Titeket ne “telózzatok” meg “lájkoljatok” annyit a közbeszédben szifonnal a kezetekben, mert nem elegáns. Az olyan…. olcsó.
    Köszi 🙂

  42. Akkor ti miért is foglalkoztok vele???

  43. Itt is az megy mint a való életben. Fikázni a másikat meg irigykedni!!!
    Már írtam ugyan nem itt, de van 4S-em meg igaz nem újdonság de samu wave II-öm. Az Iphoneból nekem azért hiányzik a letöltés lehetősége akár mp3 vagy pdf file samuban ez megoldható törés nélkül. Nem fikázni kellene egymást a két cégnek hanem segíteni a másikat. Meg egyébként aki SIII-at akar venni az úgyis azt vesz lengetheted előtte az iphone-t!!
    A két cég is elgondolkodhatna, hogy inkább segítenék egymást mint fikázni meg perelgetni azért nem tud egyik sem semmi ultraújat csinálni a rendszerrel mert idejük nagy részét arra fordítják, hogy hogy lehet lehúzni a másikat. En azért azt hittem az ios6 azért ütősebb lesz bár gyorsabb mint az 5.1.1. ez tény de legalább vmi témaváltót tehettek volna bele eddig is bajban voltam a témákkal cydiban is ha találtam 3 témát ami az összes ikont áttette akkor sokat mondok. Na mindegy iphone 5-öt nem veszek mert rendes kézbentartással nem érem el a bal felső ikont a kis kezemmel, a 4S is épphogy elég. galaxy sIII-mal még nagyobb bajban lennék:))) de azért az iphone 5 szép lett az tény és való.

  44. @Sziszkaaa: illetve az Apple nyithatna a felhasználók felé, kielégítve az igényeiket. Egyrészt ott a rengeteg jb-s alkalmazás amiből a legnépszerűbbeket átvehetnék az iOS-be, ezzel csökkentenék a kényszerből jailbreakelők számát. Illetve tehetnének a telóba legalább egy nyavalyás microSD slotot. Szerintem ezzel a 2 lépéssel nagy örömöt szereznének a rajongóknak, sőt, újakat is szerezhetnének.

  45. @Sziszkaaa: illetve az Apple nyithatna a felhasználók felé, kielégítve az igényeiket. Egyrészt ott a rengeteg jb-s alkalmazás amiből a legnépszerűbbeket átvehetnék az iOS-be, ezzel csökkentenék a kényszerből jbkelők számát. Illetve tehetnének a telóba legalább egy nyavalyás microSD slotot. Szerintem ezzel a 2 lépéssel nagy örömöt szereznének a rajongóknak, sőt, újakat is szerezhetnének.

  46. Sziasztok !

    Ma bementem Sydnyben megneztem az uj 5 ost .

    A rovid velemenyem PRO:
    1. Valoban sokkal konnyeb nagyon erzekelheto a kulonbseg .
    2. A dizajn eletben sokkal jobb mint a kepeken (gyonyoru)
    3. A kijelzo meretenek novelese mindenkeppen pozitiv eloben is .
    4. Uj earpods szuper nagyon jo a hangzas ! ( egy kis negativum hogy sokkal csuszosabb mint az elozo es sokkal tobbszor kicsuszik a fuledbol )

    A rovid velemeny KONTRA :
    1. Sajnos az uj map meg az 5 oson is be-be akad amikor toltogeted a 3d kepet (ergo a proci nem birja )
    2. A TomTom ceg szolgaltatja az adatot a maps nek ami szerintem negativum mert van mar tapasztalatom azzal a ceggel ( ez lehet csak ausztraliaban van)

    Remelem segittettem meg ha kicsit akkor is 🙂

  47. Ja es amugy a topichoz : Mindenem Samsung de mobilt soha nem vennek azt Android…

  48. Nem helyén való hogy már a szifon is nyomatja a samsung (vagy andorid) ellenes híreket. Úgy gondolom hogy aki ezt az oldalt olvassa nagyban lesz*rja, hogy a samsung miként és hogy reklámoz, mivel nagy valószínűséggel iPhone-ja van/volt azért olvassa a szifon-t, vagy nem!? Ha kíváncsi leszek rá, akkor majd előveszek egy ezzel a témákkal foglalkozó oldalt és ott olvasom (nem leszek). Ezt azért írom mert kezd ezen az oldalon is rendszeressé válni, hogy szapuljuk a samsungot vagy az androidot. Persze csodálkozunk ha a neten van egy apple-el kapcsolatos hír és a hozzászólások nagy része szapulás, hogy ez milyen szar stb. Mintha egyesek nem ugyan ezt tennék fordítva!

    Egyszóval szifon.com nem kéne lesüllyedni a többi tucatblog és híroldal szintjére, meg kellene tartani azt a presztízst amit eddig sikerült összeszedni. Rendszeres olvasótok vagyok mióta iPhone-om van, de ha itt is megy a samsung vs apple párharc akkor erősen elgondolkozom minek is olvassam ezt az oldalt. Remélem nem csak én gondolom így!

  49. Gyerekek milyen szifonom van ÚÚÚÚÚÚ gondolnátok, hogy JB vel tökre megnyilt a világ elöttem. Gyenge volt az aku időm battsaver javítottam. A color profil bold-al picivel több szint tettem az életemben. A sbs setting droid lecsúszókás mókolássa megoldva. íííííííííííííííííííyoutube is letom már töltögetni, ugy hogy tudom mit szedek le.:)
    Scannelés nekem létszükséglet megoldva. File küldök gép nélkül is akár egy buta droid is legyen az és egyszerre szedhetik le. Ez is plussz ám. Akkor kép szerkesztésben is über fasza szép kképeket nyomok és szerkeszthettem. Ha rom-ás nem hiányzik, mert akkor kezdhetek újra beállítgatni finomgatni és vagy sikerül vagy nem. Szóval élmény sokkal nagyobb ezzen, mint droidon és ez fix. amoled jó rajta, de többi inkább a ránc felvarrása, mint plusz

  50. Egy valami rohadul duhit az ios6ban, ha ebresztohoz be tudok allitani zenet az ipodbol, akkor ezt csengohanghoz miert nem lehetett megcsinalni mar?!

  51. @aqwer: Safari, maps.google.com és kész.

    @igi: készíts saját csengőhangot: vágd méretre az mp3-at bármi szerkesztővel, importáld iTunes-ba, jobbklikk, AAC változat létrehozása (create AAC version), aztán ezt keresd meg a gépeden, ugyanott lesz, ahol az importált mp3 is van, majd a kiterjesztését m4a-ról módosítsd m4r-re, és importáld be újból – ekkor a csengőhangok közé teszi, és szinkronizálás után a készülékeden beállíthatod.

  52. @Jadeye: persze, lehet csengőhangot készíteni, de miért nem lehet megoldani, hogy simán kiválasztok egy zenét csengőhangnak, vagy uramatyám behúzok egy mp3-at és kész ? Mert ez minden, csak nem kényelmes felhasználóbarát megoldás.

  53. ” Az Iphoneból nekem azért hiányzik a letöltés lehetősége akár mp3 vagy pdf file samuban ez megoldható törés nélkül.”
    Gond nélkül lehet mp3-mat feltölteni vagy pdf fájlt letölteni iphonra!
    mp3 behúzod itunsba, majd szinkron. File letöltésre pedig az iDownloader Pro – Downloads & Download Managert tudom ajánlani, mert a létező öszes filet leszedi:-) : http://itunes.apple.com/ie/app/idownloader-pro-downloads/id456199307?mt=8

    igi mp3-at megvágod 30másodpercre az mp3DirectCuttal
    http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html
    Ennyit enged az iphone de ez teljesen elég és esszerű ugyanis a csengőhangnak más a funkciója mint a zenehalgatásnak 🙂
    Utánna a megvágott zenét átalakítod csengőhangá az iringerrel: http://iringer.soft32.com/
    Itunsba belerakta szinkronizálod és örülsz 🙂
    Mellesleg ezt már 3 és fél is éve meg lehetett csinálni 😉

  54. Az nem fér a fejembe, hogy miért kell számítógép egy iphone-hoz, hogy csengőhangot csinálj vagy pdf-et vagy mp3-at tudj letölteni. Nem hiszem, hogy ilyen progik nem fértek már bele az iosbe.
    Csengőhangot audiko-val alkotok. Persze mindezek ellenére azért szeretem az iphone-mat.
    A Szifon – Iphone nem samu.

  55. @Sziszkaaa: pdf letöltéséhez még mindig nem kell számítógép, alapból tudja, emailből, netről, “megnyitás iBooksban” is lehetséges. az mp3-ak kérdését az iTunes Store oldja meg, Amerikában az emberek megveszik a zenéket, nem warezolnak. csengőhang is tölthető le a Store-ból, de almáék talán úgy vannak vele, hogy ha csörög, felveszed, nem azt hallgatod, ahogy csörög.

  56. Persze az oke, h megvagom, mert megvagom, de ha azt lehet akkor ezt is lehetne ugyan ugy, eddig nem zavart a vagdosas meg 30mp, de, hogy lattam az ebresztonel be lehet rakni barmit akkor kicsit pipa lettem. Ennyi.

  57. @Jadeye: de, az Apple vs M$. Attól még, h nem nevezik meg, a vak is látta. Akkor készült, amikor az Apple próbált megkapaszkodni az MS hegemóniával szemben.

    Az USA reklámtörvénye elég más. Nincsenek ilyen reklámok?!? Audi-BMW-Bentley:
    http://nicolekiss.blogspot.hu/2009/08/advertisement-war-between-audi-bmw.html
    iPhone user vagyok, de a vallási fanatizmus okozta hályog mindig zavart.

  58. @piszkosfred: akkor még ezzel is bővült a listám… S3-on simán lehet bármilyen MP3-at csengőhangnak (és SMS jelzésnek) beállítani, mindenféle extra mókolás nélkül.

  59. @fandrew: mégis milyen vallási fanatizmus okozta hályogról beszélsz? én egy szóval nem írtam olyat, hogy nincsenek ilyen reklámok, mert vannak. olvasd el, mit írtam, az egész hozzászólás a Mac vs PC-re vonatkozik, hiszen olyan videót tettél be, és olyan reklámok jó ideje nincsenek az Apple-nél. egy szót nem ejtettem arról, hogy milyen az USA reklámtörvénye egyébként, mert nem ez a lényeg.

    a Mac vs PC pedig nem nyíltan Microsoftot támadó, hiszen egy PC-re tehetsz te linux, unix, bsd, és még egy csomó más rendszert is. az, hogy ezek közül a Windows a leggyakoribb, az más kérdés. hogy jobban értsd, a Samsung reklámja nyíltan az adott terméket és gyártót támadja, és nem a saját készülékük előnyeire támaszkodik, hanem hogy a másiké miket nem tud: “De talán nem azzal kéne megpróbálni eladni valamit, hogy a másik cég termékét becsméreljük, hanem emeljük ki a pozitívumokat a sajátunkban, ne is említsük a másikat, mert a negatív reklám is reklám, és majd a vásárló dönt.”

  60. aki egy mp3-at berak csengőhangként az addig ne vegye fel amíg a szám le nem megy 🙂
    Emberek teljesen más a funkciója egy csengőhangnak mit egy teljes számnak!!!

  61. @Gerresu: egy csomó csengőhangot (rövidet!!!) lehet találni a neten. Nekem van egy rakás vicces magyar csengő- és SMS hangom, szeretem őket használni (egyszerűen, átalakítás nélkül). Azért azt elismerhetnétek, hogy iPhone-on ez baromi kényelmetlen, és az Apple direkt szivatja a népet vele. Ez az egész iTunes-függőség egy nagy baromság. Én utáltam a fotók felmásolását iPhone-ra, össze-vissza szinkronizálni mindenféle mappákat ahelyett, hogy engedné simán felmásolni pl. Intézővel…

  62. @Jadeye: szerintem vallási fanatizmus nem látni, hogy a Mac vs PC nem főleg Mac vs M$ volt. A PC figurát nem nevezném tipikus Linux felhasználónak. Ráadásul egyik részben Mac arról beszél, hogy most már rajta is lehet “dolgozni”, mert fut rajta az M$ Office, akkor szerintem kár belekeverni a *nix világot. Vírusok ditto.
    Megtaláltam a teljes kampányt:
    http://www.adweek.com/adfreak/apples-get-mac-complete-campaign-130552
    Ezek a reklámok 2009-ig mentek, nem a régmúltról beszélünk. Csak gyorsan átfutva két konkrétabb:
    Choose a Vista http://www.adweek.com/adfreak/get-mac-choose-vista-94125
    Living with Vista http://www.adweek.com/adfreak/get-mac-group-94139

    A vallási fanatizmussal arra utaltam, hogy 1) szánalmasnak tituláltok egy reklámot, ami az Apple világától egyáltalán nem áll távol; 2) szerintetek nincs, aki mérlegel — pedig nagyon sokan vannak. Sokan kifejezetten paid app lockdown miatt mérlegelnek mind2 irányban.

    A saját véleményem szerint egyébként ötletes, és pont azt a kritikát fogalmazza meg, ami miatt elég sokan csalódtunk idén. Kár, hogy az SIII alatt nem csak az SIII-ban megjelenő új feature-ök szerepelnek, mert úgy is épp elég jó lenne, és akkor nem hazudna. (Pl. lefordítással némítás sok éve van, akkor az iPhone alatt is hosszú lehetne a lista.)

    Én a Mac vs PC reklámokat is szeretem, ne értsetek félre. Még ha mindkét oldalon van is csúsztatás, még mindig őszintébbek, mint a nem komparatív mosópor/fogkrém reklámok, ahol minden szép és jó, és a babapisi is amazing.

    Peace.

  63. Nagyon nokia függö voltam,de a sok csalódàs vègett 2008 körül fèlve,vàltottam iphonra!Ma az egèsz csalàdnak,körülöttem lèvö haveroknak iphone,vagy valamilyen alma kütyüje van!Mostansàg viszont kezdtem vàgyni valami màsra beszeresztem a rivàlist, az s3-ast!Gondoltam vègre,na majd èn objektiv itèletet fogok kimondani a kèt szuper kütyüröl!Az s-hàrmasba elsöre beleszerettem mikor meglàttam,forma mèret,szinek stb!Az iphone 4s màr nem hoztt tüzbe!Megjött az s3-as kàrtya csere teszt,a magam mòdjàn!Az elsö soha nem emlitett külömbsèggel kezdem!Imàdom a jò minösègü zenèt,egy monster turbina proval hasznàlom az almàt,egy EQU nevü appal!Bedugom a galaxyba ès döbbenet!!!Sajàt belsö equalizert àllitgatom de csak förtelem!Valami iszonyu szar!Üveges,annyira digitàlis hangja van hogy borzalom,az iphone utàn egszerüen èlvezhetetlen!kèsöbb kibrobàltam bluetoth audio streaminget az autóban,az okè volt no külömbsèg!Egy kicsit kedvtelenül zenèlèst felejtve,folytattam a hasznàlatot,ami nagyon vegyes eredmènnyel vègzödött!Az s3 hol tetszett,hol nem!Az almànàl ritkàn,vagy soha nem volt hasonlò!Mindig öröm volt hasznàlni!A kijelzö mèrete valòban impozàns ès szemet gyönyörködtetö,de fènyeröben gyengèbb sokkal,mig szinekben erösebb a 4s-nèlA fehèr kifejezetten,fakò,halvàny az iphonèhoz kèpest max fènyerössègnèl is!A touchscreen is picit de gyengèbben muzsikàl mint az iphonè!A baj,hogy egy csomò minden jò az S3-ason ès csak minden egy picivel, rosszabb,de rosszabb!A vègèn ha ez össze adòdik az màr zavaròan sok!Az Android is csak picit gyengèbb,de gyengèbb hiàba a nagy szabadsàg!Hàrom nap alatt hàrom lefagyàs,böngèszö nem tölt be semmit,nem reagàl semmire,szürke üres kijelzö,stb!Play store is jò,de kàosz is egyben,az app storehoz kèpest!Amazon music store,inkàbb hadjuk,köze nincs az ituneshoz,mèrföldekre vannak egymàstòl!De tèrjünk vissza a telefonokhoz!Az impozàns mèret,is halvànyul,a napok mùlàsàval!Kènyelmetlen fogni az S3-at tùl szèles,csùszik,hol a kikapcsolò,hol a hangerö gomb idegesit a vèleletlen szerü,nemkivànt hasznàlattól,a visszalèpö èrzèkelöröl nem beszèlve!Kezd viàgosodni ez telefonnak pont szar!Videòzni nem rosz,de ennyi!Valamit csak jòl vàgtak az iphone 5,nèl tènyleg ideàlis a szèlesség ès nem szabad hozzà nyùlni!Csak most értem meg,és múlik el a haragom amiért nem csinált az alma legalább 5″ os kijelzőt!A telefonok hang minösège egyformàn jó,mikrofon hangszoró,stb!A signal szintèn egyformàn ugràl mindkettönèl,mig a wifinèl az S3, töbször dobta a letöltèseket!A böngèszès picivel gyorsabb a galaxynàl!A jàtèkok ès a videòk szintèn nagyon szèpek a Samsungnàl,de ez kevèsnek bizonyult a meg gyözésemhez!Szerintem összessègèben mèg mindig òriàsi a külömbsèg a kèt kèszülèk között,anyaghasznàlat,az android ès ios kòzötti szakadèk, a hàttèr kiszolgàlàs òriàsi külömbsègèröl nem is beszèlve!A dràga kis felesègem nyert egy galaxy S3-t töllem!Valószinü ha más telefonról váltok,nyerő a Samsung!Iphone után viszont mindenképpen visszalépés lenne az S-három!A vègszò!Iphone 4s utàn nem üzenet a galaxy!Az 5-röl nem is beszélve!

  64. @zozz92: Pl. azért, mert egyre több konferencián nem infrás, hanem FM-tolmácsolás van, amihez kell egy FM-rádió..
    Hogy csak egyet mondjak.


Add a Comment