fbpx Skip to content

Érdekes, hogy az Apple így váltogatja a domain neveket. Anno ugye @mac.com aztán @me.com és most @icloud.com. Természetesen az eddigi e-mail címek továbbra is élnek, tehát attól senkinek sem kell tartania, hogy egyszer csak megszűnik a jelenlegije. Azonban az újonnan érkező regisztrálók már csak @icloud.com-os email címet fognak kapni, legalábbis iOS 6 Béta 3 alatt biztosan.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy iOS 5 alatt is bevezették már-e az új címet, viszont az biztosra vehető, hogy az iOS 6 megjelenésekor a @me.com megszűnik. Egyébként az iCloud.com-os email címek már most is működnek, például a [email protected] automatikusan megérkeznek a [email protected] küldött emailek is.

Kíváncsi vagyok, hogy mit tartogat még az Apple. Szépen javul az icloud.com és az egész felhő rendszer lassan beépül a mindennapjainkba. Ti mit gondoltok: jó ez nekünk, vagy rossz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Nekem SMS szinkronizálás kell!

  2. tegnap iOS 5.1.1-n @me.com-s emailt adott(mielőtt valaki savazna elolvastam h nem tudjuk ios 5 alatt mi a szitu. csak tájékoztatásképpen írtam)

  3. Ezek szerint akkor van egy alternatív email címem is, aminek ugyanaz az eleje, csak @icloud.com-ra végződik? Vagy ezt külön még regisztrálnom is kell?

  4. Tegnapi nappal bele került az iTunes Match a Licence-be!
    http://www.apple.com/legal/itunes/hu/terms.html
    Ugyan még a telefonon nem lehet bekapcsolni, viszont megjelent a Zene kapcsoló az “automatikus letöltések”-be.

  5. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  6. Ha jól tájékozott vagyok, akkor akinek most @me.com emailcíme van az ősztől akkor is megkapja az emailjeit ha valaki @icloud.com-ra ír majd? Tehát “me.com”-al és “icloud.com”-al is menni fog automatikusan?

  7. @nyolc8: “Természetesen az eddigi e-mail címek továbbra is élnek, tehát attól senkinek sem kell tartania, hogy egyszer csak megszűnik a jelenlegije.”

  8. @Jadeye: köszi, de a kérdést úgy értettem hogy létrejön e egy icloud.com-os cím is automatikusan, vagy sem? Mert erre nem találtam a weben sehol egyértelmű választ.

  9. @nyolc8: létrejön automatikusan, és valójában már most is működik, ki is próbálhatod. 🙂

  10. @Jadeye: pont ez az hogy kipróbáltam pont ma mielött láttam ezt a cikket, és nem működik… Ha @icloud.com-os emailcímre küldök emailt akkor “Delivery Status Notification (Failure)” email jön hogy nemlehetett elküldeni. Ha @me.com-osra küldök akkor megy. Megpróbáltam a Mail-ben (osx) beállítani @icloud.com-os emailfiókot, de @icloud.com-os emaillel nem ment, csak @me.com-ossal.

    De ha jól olvastam csak azoknak megy egyenlőre akik ios6 beta-ból regisztráltak/beléptek icloudra, nem? Biztos mennie kéne?

  11. @nyolc8: elképzelhető, hogy az eddigi me.com-osok közül valóban csak az iOS6 és/vagy Mountain Lion esetén megy.

  12. @Jadeye: Mountain Lion GM van, de csak @me.com-osat enged 🙂

  13. Én csak a cikk végén feltett kérdésre reagánék, mert ez a változás engem nem érint. Mintha lenne me.com-os email címem, de sosem használtam. Hogy jó e a felhőrendszer? Persze, biztosan, de én nem vagyok ennek a híve és kizárólag a backupot tartom a felhőben, bár magam sem tudom, miért. Biztos vagyok benne, hogy sosem fogom onnan visszatölteni, mert a gépemre is mentem rendszeresen. Én idegenkedek attól, hogy a fájljaim, főleg a személyes dolgok valahol, egy idegen számítógépen pihennek. Attól nem félek, hogy illetéktelenek hozzáférnek, engem nem érdekel az adataim biztonsága, vagy hogy ezekből bármit is megtudnak rólam (bármit elmondok, ha valaki kérdez) egyszerűen csak szeretem, ha minden helyben van, helyben, a saját gépemen történik. Így rajtam múlik, hogy azok megmaradnak e. Azt nem nézem jó szemmel a világban, hogy el onlineosodunk és egy olyan dologtól kezd függni a létünk, ami a másodperc tört része alatt elszállhat, akár visszafordíthatatlanul. Meg valahogy nekem macerás használni ezeket. Sokkal egyszerűbb bemenni egy könyvtárba és ott a cucc. Én az a fajta vagyok, aki a legapróbb, bármikor letölthető szoftverek telepítőjét is a vinyón tartja. Bármikor lehet olyan, hogy nincs internetkapcsolat 5 percig, fél napig. Na tuti, hogy akkor fog kelleni valami apróság 🙂

  14. Sziasztok!!!

    IMessage-t miért nem lehet aktiválni?? Még mindig tart a hiba???

    Köszi

    Szilvi

  15. @Sziszkaaa: A hibát már elhárították.


Add a Comment