fbpx Skip to content

Már 3 napja tart Budapest belvárosában a Vodafone F1-es őrülete. Kerékcsere, fotózás, sisakpróbálás, tekerés, és még megannyi program volt és tart jelenleg. A buli holnap fog tetőzni, mikor is Jenson Button és rallyautók száguldanak majd Bazilika és a Parlament között! Találkozhattok majd egy Hungaroring Boxutcával az Erzsébet téren is, illetve ha még nem tudtátok volna, az egész rendezvény ingyenes!

Alkalmazás

Természetesen iOS alkalmazás is készült a rendezvényre, de nem is akármilyen. Az MTA SZTAKI csapattal közösen Magyarország legjobb útmutató alkalmazásába építették bele a rendezvény térképétét és eseményeit! A Budapest Guide@Hand nevű alkalmazásról talán még nem sokan hallottak, mivel leginkább a külföldiek használják. Ez egy olyan alkalmazás, ami követ téged a GPS segítségével, és például mikor a Budai vár egy-egy részéhez odaérsz, az alkalmazás automatikusan elmondja neked, mi történt ott, milyen jellegzetes dolgokkal találkozhatsz.

[appstore id=”417961386″ country=”HU” style=”custombox1″]

 

Tehát töltsd le és indítsd el az alkalmazás. Elég komoly, 30-40MB-os csomagot fogunk majd letölteni az alkalmazáson belül, így mindenképp ajánlott egy nyílt Wi-Fi, vagy hogy még otthon tegyük meg ezt. Az alkalmazás telepítése és frissítése után rögtön megtaláljuk a Vodafone hétvége részt. Több menüponttal is találkozhatunk, de talán a legfontosabb a barangolás, illetve az események.

A fenti térképen jól látszik, hogy hol fognak versenyezni az autók: a Kossuth tér – Parlament – Deák tér között. Ha elindítjátok a Barangolás menüpontot az appon belül, akkor ezt a részt érdemes körül járni, és ahogy követ titeket GPS-en az alkalmazás, úgy fogja elmondani, mikor mi fog történni. Tehát nektek csak sétálnotok kell, miközben az app bemondja, mit fog történni, mit fogtok látni majd. 🙂

 

Természetesen megannyi más funkciója van még az alkalmazásnak és a barangolás menüpontnak is, próbáljátok ki. Mi ott leszünk! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Engem csak egy online stream érdekelne az eseményről. Valaki esetleg tud ilyet?

  2. @Blintux: http://www.kezdjelvalamiujat.hu/ -n lesz elérhető majd a stream gondolom. Amúgy az M1 is élőben közvetíti arra pedig ugyan csak van iOS alkalmazás, hogy online nézhessük. 14:00-tól 16:00-ig fognak körözni az autók, ha jól tudom.

  3. Fene tudja, 5 perc múlva kezdődik, de a weboldalin semmi live dolog nincs. Csak ki van írva: “A Vodafone Belvárosi Nagydíjról senki sem maradhat le! Nézd meg a saját képernyődön, valós időben, ahogyan Jenson Button elszáguld a Parlament előtt! Kövesd élő, online közvetítésünket akár mobilról is!”
    DE HOL? Jó szárul van megcsinálva ez is… :S

  4. Srácok, a Console Corner – szifon csapatos sorsolás mikor lesz?
    Csak azért, mert ugye a CC tegnapra írta a nyereményhirdetést, de azóta semmi hír, egy új hozzászólás, sehol semmi. Tűkön ülve vár már Mindenki! 😀

  5. @Blintux: Holnap lesz…

  6. @HUNPSP: Szerdán fogom intézni, addig sajnos nem vagyok gép közelben.

  7. @admin: Melyik iOS App-ra gondolsz, amivel lehet nézni az M1-et iPhonen élőben?! Ugye nem az “Élő Televíziós”-ra a Brothers Media-tól?

  8. Iszonyat jó volt azt kell mondjam, előttem 5 méterrel pörögtek, állat. Amúgy ez a progi bejön eléggé 😉


Add a Comment