fbpx Skip to content

A tegnapi napig nem tudtam, mi is hiányzik még az életemből, és mivel lehetne még “menőbbé” tenni a telefonom. De akkor derült égből a villámcsapás: rátaláltam erre az alkalmazásra a Cydiában, mellyel bejövő hívásainkhoz tudunk hozzárendelni egyedi videókat. Ez a cikk a megszokottól eltérően nem ajánló lesz, inkább egy olyan egyedi alkalmazás rövid bemutatása, amit érdemes kipróbálni.

Nem, ez nem vicc, tényleg komolyan gondolták a fejlesztők, és bár funkcionálisan egyáltalán nem hoz újdonságot, de egy újabb dolog, amivel az egyszeri iPhone tulajdonos tud “villogni”. Leszámítva a népszerűségi faktort, ami bizonyos körökben ezzel növekedni fog, maga a fejlesztés rendkívül érdekes, mert egy olyan területre lépett, amellyel eddig (tudtommal) nem foglalkozott senki.

Nézzük, hogyan is működik a dolog. Az eddigi, a fejlesztők szerint unalmas névmegjelenítés helyett most választhatunk egy klipet, aminek a zenéjére fog csörögni a telefonunk, a videó pedig a képernyőn lesz látható. Bár a kivitelezése a programnak nagyon arra megy, hogy lenyűgözzük barátainkat/ismerőseinket, attól még van benne jövő. Személy szerint kicsit továbbgondolva az alkalmazást, klipek helyett valami egyedi animációt tényleg szívesen tennék a telefonomra, így csak a nagyon fiatal közönséget célozza meg, reméljük lesz frissítése. Egy problémára viszont felhívták a figyelmünket, nevezetesen hogy a felvétel gomb megnyomása és a tényleges kapcsolás között egy rövid, de észlelhető csúszás van.

Végül pedig, az alkalmazás ingyen letölthető a BigBoss repoból, készülékmegkötés nélkül, viszont használata regisztrációhoz kötött.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Igen ezt már tudta a régi SonyE.D750i-m is 😀

  2. @Fizikus:Jó lett a cikk ilyenkor irigylem az iPhone tulajdonosokat.

    (A hozzászólás OFF-topic része törölve. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk.)

  3. Szerintem ugyanezt tudja a vwallpaper2 is. Sőt, többet tud. Persze, ha jól értelmeztem a cikket.

  4. @enorbi: Köszi, megnézem az milyen 🙂

  5. Konkrétan a 3. kép miatt arra sem fogom méltatni az appot, hogy leszedjem. Milyen már az, hogy hívás közben reklámot nyomat az arcomba a felvevő gomb felé, aminél ha kicsit is mellétappolsz, akkor már valszeg’ nem is tudod felvenni… Egyébként nem látom értelmét a napi használat során. Tegye fel a kezét az, aki minden egyes csörgés közben bámulja a kijelzőjét egy klipnyi ideig és kedélyesen hallgatja a csengőhangját töretlenül! Nem látom, hogy hol a jövő benne.

  6. Nekem kifektette a telefonom, ha valaki valami hasonlót tapasztalt írjon.Nekem lefagy azóta indításkor lock screen-nél.

  7. @Brudav85:2 lehetőséged:

    Az egyik a restore.Ezt gondolom elakarod kerülni.

    A másik megpróbálod SSH-el vagy iExplorerrel esetleg iFunbox-al megpróbálod manuálisan törölni a tweaket:

    1.bemész a /Library/mobilesubstrate/DinamicLibaries mappába.

    2.És onnan kitörlesz mindent ami VUZIQ néven szerepel.

    3.Utána reboot

    Ha ez sem sikerül akkor kénytelen vagy restore-olni.

  8. @hSn0wQ: nem. de egyébként meg próbáld ki, és azonnal kiderül.

  9. @Jadeye:Köszönöm és bocs az erőszakos offolásért.

  10. /Library/mobilesubstrate/DinamicLibaries
    Sajnos ezt nem néztem meg akkor, Ifunboxal kitöröltem amit tudtam, de az nem segített, telefon meg kellett, úgyhogy restore..
    Lehet az IOS 4.3.3 miatt nem működött.
    Pontosabban lefagyasztotta a “Lockscreen”-t és semmi gombra nem reagált csak a pc-vel lehetett hozzáférni.

  11. @brudav85: Hát akkor mindegy.Velem is történt hasonló a 4.3.3-on és én is hasonlóan el keztem barmolni a mapparendszert,de a végén már a bootnál lefagyott.Utólag láttam egy cikket a manuális tweak törlésről kipróbáltam és működött.Reménykedtem azért tudok segíteni.


Add a Comment